недеља, 22. март 2015.

Kraj projekta potroši 10. do proleća **

Zdravo svima. :)
Proleće je konačno stiglo, temperature su više, ima više i Sunca, tako da je došlo vreme i za više postova, očekujte uskoro svašta novo. :) Vreme je i da završim sa projektom Potroši 10. do proleća. Kako je sve izgledalo na početku možete videti  u ovom postu.
Da ne dužim puno, predstavljam vam izveštaj kako je išlo trošenje u poslednja dva meseca. :)
 Proizvode iz ovog projekta neću čuvati za post Potrošeni proizvodi.Potrošeno

*Avon Speed dry lak za nokte

Laka ima još malo, ali nemoguće ga je popraviti, jer je već više puta razblaživan. Volim ovaj lak i uživala sam ga dok sam ga nosila, ali krajnje je vreme da ide u kantu. :)

*Avon Luxe maskara

Bukvalno sam je trošila do poslednjeg dana, kao što sam i planirala. Osušila se i probaću da je malo razblažim da je koristim još par puta, ali računam je u potrošen proizvod, jer je to to i uzela sam novu maskaru. :)

*Avon Care balzam za usne

Veoma mi je žao što ovog balzama za usne više nema u Avonu jer bih ga sigurno ponovo kupila. Potrošeno, taman na vreme.

 

 *Avon Sun+ krema za lice spf 30

Ovo je prvi proizvod iz projekta koji sam potrošila, odlična lagana kremica koju ću sigurno kupiti i ovog leta.

*Avon foot works xxl krema za pete

Koristila sam je relativno redovno, kao što inače koristim kremice i taman potrošila. Super je krema, vrlo je praktično pakovanje. 
*Avon Clearskin maska za lice

Koristila sam je redovnije nego inače i konačno potrošila, što je bilo vrlo dobro, nemam mitisere uopšte više u predelu nosa.

 *Avon krema za zatezanje grudi

Vrlo brzo sam je potrošila, dobra je krema, ali nije neophodna, ne znam da li ću je kupovati opet.*Nije potrošeno
 Sve proizvode koje nisam potrošila prenosim na tag Potroši 5 do 1. Maja. :)
*Avon Extra lasting karmin

Bukvalno nije ni mrdnuo, a mazala sam ga par puta. Na poklopcu je označeno koliko karmina je bilo na početku, a toliko ima i sada. Ići će teško sa ovim karminom, a i uskoro mu ističe rok. Tako da do Maja meseca koliko potoršim, potrošila sam, onda ide u kantu.


 

*Avon Solutions butt lifter

Označila sam na pakovanju koliko je ostalo, a kako trošenje ide sporo, videćemo koliko ću uspeti da potrošim.
 

*Avon foot wotks maska za stopala lavanda
Obožavam ovu masku, ali trošenje ide dosta sporo, jer me mrzi da je držim na nogama često, nanese se, pa treba sačekati da se osuši. Svakako trudiću se da je koristim češće u narednom periodu.
 Kako su ostali prošli sa ovim projektom?
Moram reći da sam ja zadovoljna, mada ne verujem da ću skoro da se pridružim sličnom tagu, jer nisam neko ko gomila proizvode.
Uskoro post i sa izveštajem projekta Jovane Velkov, kao i update projekta Potroši 5 do 1. Maja.Hvala na pažnji! :)))

6 коментара:

 1. Dosta toga si potrošila, ovi nepotrošeni proizvodi se sami po sebi teže troše, posebno ako smo lenji da ih koristimo tako često. :D

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Da, za karmin mi je najteže. Tako isto sam imala problem sa karminom i senkom iz taga potroši 6 do Božića, i dalje ih nisam potrošila. :D

   Избриши
 2. Lepo si ti ovo slistila :) Ja se ne bi usudila za dekorativu jer se realno jako sporo trosi! Mackanje ruku i nogu je obema bio prioritet pa smo se tu super snasle :D

  ОдговориИзбриши
 3. Probala sam Avon Luxe maskaru i nije mi nista posebno, solidna maskara, ali mislim da joj je cena previsoka u odnosu na kvalitet. Lakovi su im odlicni, veliki izbor nijansi i imaju dugu postojanost. :)

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Ja mislim da je jeftina, obično se može naći za 500-600din i dopada mi se. Super volumen pruža, a ne otežava trepavice. :)
   Najbolji lakovi su gel finish :)

   Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...