среда, 9. септембар 2015.

Avon poklon paket - blogger beauty box*

Nakon objave slike na Instagramu i Fb stranici, svi ste želeli da znate šta se nalai u Avon beauty paketu. Ovaj paket su kao što sam imala prilike da vidim dobile još neke blogerke, kao i časopisi.

Razlog što vam ovaj paketić predstavljam kroz post je što sam vrlo počastvovana i srećna što me je kompanija Avon kontaktirala sa željom da mi pošalje ovaj paket radi zahvalnosti i dalje saradnje. Radujem se ovoj saradnji i nadam se da ćete i vi biti zadvoljni.
Mnogo mi se dopada što se u paketu nalaze neki dodaci, idealni za nas žene. Na slici ispod možete videti kako paket izgleda.




U paketu se naravno nalazi nova Big&FalseLash maskara. Mnogo mi je drago da se baš ona našla u paketiću, jer sam i planirala da je isprobam. Big&Darling maskaru sam koristila i fenomenalna je, a po četkici nove FalseLash maskare verujem da će mi i ona odgovarati. Dobila sam braon verziju, što mi se takođe sviđa, jer volim braon maskare, prirodnije deluju na oku. Bukvalno već krećem danas da je isprobavam, jer je moja trenutna maskara na izdisaju i prenosim vam utiske naravno, kada je testiram.


Ostale stvarčice koje sam dobila su neki detalji. To me raduje, jer proizvode i onako i sama stalno uzimam, a ovakve detaljne sa Avon logom nemam prilike da nabavim.

Kao prvo, dobila sam Selfie Stick! Ili ako vam je draže, štap za samostalno slikanje. Nisam bila nešto zaluđena  ranije ovim štampom, jer mislim da se koristi u pogrešne svrhe. Naravno, mislim da je sjajna stvar za putovanje, i što ga više gledam, jedva čekam da putujem da ga koristim. Posebno zato što na sebi ima Avon logo! :)



Evo kako izgledaju svi delovi zajedno:
Sledeći detalj je Avo USB, što je divno. Baš mi treba novi usb, još je ovako ženski pravi i ima taj Avon logo. Posebno me je obradovao ovaj usb, osećam se nekako baš posebno jer imam priliku da koristim usb sa logom Avon kompanije.



I za kraj tu su i trepavice za svetla na kolima. :D Verujem da ste ih viđali po gradu. Meni je to vrlo slatko, ali pošto nemam svoj lični auto, čuvaću ih kada ga dobijem da imam da stavim i moje trepuške. :)


Naravno, dobila sam i jednu novu C13 brošuru, kao i pesonalizovanu poruku. Poruka mi mnogo znači zahvala sam kompaniji Avon na ukazanom poverenju i prelepim rečima.




Kako vam se dopada paketić?

Ja sam oduševljena i presrećna. Stavila sam kutiju na stočić u sobi i samo je gledam. Nekako mi se dopada da tako bude na vidnom mestu. :)

Hvala na čitanju. :)

14 коментара:

  1. Paket je genijalan :D posebno te trepuške za kola hahah. U potrazi sam za dobrom maskarom a ova deluje obecavajuce :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se. :) I meni ova deluje baš obećavajuće, jedva čekam da je testiram. :)

      Избриши
  2. divnooooo..i mene uvek obraduje nesto sa logom,a da ne mozemo da kupimo :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala. :) uvek, i mene, posebno kad je ovako neka beauty kompanija u pitanju. :)

      Избриши
  3. Divan paketić :) Oduševljena sam USB-om i sefie štapom. Obavezno javi kakva je maskara kada je testiraš :)

    ОдговориИзбриши
  4. Usb je baš lep detalj na sve ovo. Sviđa mi se gest. Baš u ovom trenutku na tv-u ide reklama za ovu maskaru, haha. :-)

    ОдговориИзбриши
  5. Paket je baš zanimljiv. Sviđaju mi se ove trepavice za auto i orginalno im je što su Vam poslali selfi štap :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se. :) Bas je fora svaki detalj, nisam ocekivala ovakve poklone. ;) Hvala na komentaru. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...