четвртак, 10. септембар 2015.

Moja kupovina Avon C12 2015

Zdravo svima. :)


Danas vam kao što ste navikli, javljam šta sam kupila u kampanji 12. Putujem na jesen, pa trenutno manje kupujem, samo ono što mi je baš potrebno ili znam da je dobro, a povoljno je.

Tako da sam u ovoj kampanji uzela 3 proizvoda, a jedan dobila.


Olovke za usne su bile na akciji 199din, a ja sam se odlučila za dve nijanse, nude i coral desire. I ranije sam koristila ove olovke, ali neke druge nijanse i baš mi se dopadaju. Boje su odlične. Nude je prava krem nude nijansa, odlična za sve nude ruževe. Coral desire je prava koralna, onako tamnija, imam takav sličan ruž, kao i sjaj za usne, zato sam je i uzela.



Perfect kiss ruževe su svi hvalili, ali ja ih nisam isprobala dok su bili aktuelni. U internet ponudi sam videla ovaj ruž za 150din, a nijansa je kiss me pink. Oduševljena sam! Boja je odlična, baš onakva kakve pink ja volim. Tekstura je kremasta, skroz je hidrantan i prijatan za usne. Tek miris, fenomenalan je. Pigmentacija je srednja, može da se pojača, a može i da se nanese onako diskretno, kao da je neki sjaj za usne.



Evo i na ruci da vidite kako izgledaju nijanse.



Planet Spa Volcanic Iceland novi sufle za telo sam dobila i radujem se da ga probam, znate da obožavam Planet Spa proizvode.



Hvala na čitanju. :)

3 коментара:

  1. Postovana, ovaj sufle mi deluje primamljivo. Takodje volim Planet Spa proizvode. Da li je mastan? Kakav je miris i tekstura? Da li ostavlja film na telu ili se odmah upije u kozu? Pozdrav.

    Ana

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisma ga jos isprobala Ana, ni otvorila. Tekstura mu je karakteristicna za sufle. Planet spa je i ranije imao putere, kreme i suflee za telo. Miris me podseca na muske after shave losione, ima i da se protrlja stranica u katalogu.

      Suflei iz njihove kolekcije koje sam ranije koristila fino upijaju u kozu, nisu tako gusti kao puteri. ;)

      Избриши
    2. Hvala ti. Ako je na muski after shave onda je super. Ja imam onaj India Intensity, ne mogu da ga potrosim. Bas slatko mirise. Hvala u svakom slucaju.

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...