четвртак, 29. октобар 2015.

Potrošeni proizvodi br. 8*

Zdravo dragi moji. :)
Od poslednjeg posta o potrošenim proizvodima prošlo je više od dva meseca, kesa se napula i evo nas tu. :) Zajedno skupljam Avon proizvode sa ostalim brendovima, ali Avonovih uvek ima više. Trenutno nisam dovoljno skupila još ovih drugih proizvoda, tako da će to malo sačekati. 

Pa da krenemo.

Kosa

Naturals šampon sa kamilicom je super i ranija sam ga koristila i bila zadovoljna. Ali, ovo pakovanje, od 700ml, traje zaista dugo. Nisam ga koristila sama, ali opet dva meseca je trajao. To je povuklo to da mojoj kosi posle nekog vremena ovaj šampon ne prija. Nekako mi se javljala kao neka perut, a ja stvarno nemam problema sa peruti. Tako da, preporučujem ovaj šampon, ako vas više koristi njega, ili ako često perete kosu, pa ćete ga brzo potrošiti. Jeftin je vrlo, pa ako ništa drugo, posle nekog vremena ga uvalite muškim ukućanima. Miris je prijatan.

Advance techinques BB regenerator je sasvim dobar. Ovo je drugi put da ga koristim. Koristila sam ga na moru i tamo mi nekako nije bio dovoljan, ali ovde u gradu je sasvim okej. Bogate je teksture, blagog mirisa i lepo raščešlja kosu, čineći je mekom.

Advance techniques lotus shield tretman je savršena stvar za ispravljanje kose, ali nažalost više ga nema u ponudi. Davno sam radila i recenziju za njega klik.

Advance techniques daily shine serum je kultni prizvod, koji se našao već više puta u potrošenim proizvodima, a recenziju pogledajte ovde.

Planet spa vruće ulje za kosu je još jedan odličan proizvod. Mali je problem što ga čas ima u ponudi, a čas ne, tako da javite se vašim avon damama da vas obaveste čim se pojavi. I o njemu sam pisala recenziju  - klik.


Telo

Avon Care Cocoa Butter univerzalna krema je super mazalica za telo, ruke i može lice, mada je ja tako nisam koristila. I ranije smo u kući koristili AC univerzalnu kremi sa kamilicom, ali ova mi je bolja. Nekako je hidratantnija i sviđa mi se miris. Ima 400ml i dugo će vam trajati, a povoljna je.
Planet Spa Caribbean Escape puter za telo je sjajan puter, a i inače volim ove Avonove putere. Vrede mnogo više nego što koštaju i vrlo su slični čuvenim The Body Shop puterima. Već sam pisala o ovom u recenziji ovde.





Simply Delicate  Refreshing intimna kupka mi nije prijala, jer ne volim kad su intimne kupke osvežavajuće, više mi odgovara kada umiruju. Baš sam se namučila da je potrošim, uglavnom sam je na kraju koristila za pranje četkica. Ostale Avonove intimne kupke volim, ali ova nije dobra, za mene.

Senses Citrus Zing gel za tuširanje je divan, pravi letnji i osvežavajući. Koristim ga po ko zna koji put, ali mi se novo pakovanje ne dopada. Jedva se otvara, tako da sam ga ja držala otvorenog u kupatilu. Nama je javljeno pre nekog vremena da su promenili pakovanje, da se lakše otvara, ali ja ne vidim razliku, za sada.

Planet Spa Amazonian Treasures je prelepo višenamensko ulje, divno miriše i svima ga preporučujem. Za kosu i telo, divota! Pisala sam i o njemu ranije ovde.

Naturals vanila sprej za telo je superiška, volim ove njihove sprejeve. Koristim ga za sebe i da ga prskam po kući, kao neki osveživač prostora, jer ja volim kad mi soba miriše na vanilu, kokos, čokoladu, tako te slatkaste mirise. Trenutno u ponudi ima vanila-sandalovina sprej i on sjajno miriše.



Lice i nokti

Anew clinical duo okoloočna kremica je mamina, ali sam je i ja koristila ponekad. Ima dva dela, kremu za predeo ispod oka i gel za kapke. Odlična kremica i za nas mlađe, ali nemojte je baš svaki dan koristiti ako ste mladi, ipak je krema za borice u pitanju. Ovaj gel se sporije trošio, počeo čudno da miriše, pa smo zato bacile pre nego što smo totalno potrošile proizvod.
Anew nutri advance light krema je moja omiljena krema iz Avona, a o njoj sam već pisala ovde.


Anew aqua youth sredstvo za pranje lica se već više puta našlo u potrošenim proizvodima ili u nekom od postova. Poprilično dobro sredstvo, lepo očisti lice, ali ponekad ume da ga isuši. Nema ga više u ponudi, ta linija 20+ je izbačena.

Nailwear baza za lak za nokte je sjajna baza. Produžuje trajanje laka i štiti nokte. Sada koristim Avonovu 5u1 bazu koja je takođe odlična!

Planet Spa okoloočna maska sa kavijerom se takođe našla u više postova jer je često vrlo povoljna pa je nabavim. Ovo je kao gel, nije prava maska, u smislu da se skida, ispire ili slično. Okej hidrira, brzo upija, ali pre svega nekako osveži taj deo kože i da licu neki sjaj. Ima sitne čestice, pa valjda zbog toga.







Da li ste probali neki od ovih proizvoda?

Hvala na pažnji! :)

14 коментара:

  1. Isto mi se desilo sa Anew clinical duo kremom za oko ociju...bas sam se zacudila...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislim da je to do prvljavih prstiju, koliko god mi oprali ruke nikada to nije dovoljno cisto i onda se unesu neke bakterije koje verovatno uticu da se promeni nwsto kod tog gelastog dela. :)

      Избриши
  2. Meni je tako žao što su promijenili miris linije s vanilijom i dodali sandalovinu. Sprej štedljivo koristim jer nije ostalo još mnogo :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je fin i ovaj novi miris, ali svakako nekakoje vanila mnogima omiljena pa su mogli da je ostave tako zasebno. :)

      Избриши
  3. Puter i ulje su moji favoriti :) nazalost krema za oko ociju mi nije odgovarala :( izazvala mi je veliko crvenilo :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Anew ili Planet spa? Predpostavljam da je Anew, retinol moze cesto izazvati crvenilo.
      I meni su puter i ulje favorit. :)

      Избриши
  4. Cocoa Butter kremu sam koristila i odlicno se pokazala, miris je prelep. :D

    ОдговориИзбриши
  5. Nisam probala ni jedan ali sam cula da su im ove mackalice za telo odlicne :) <3

    ОдговориИзбриши
  6. Ana, možeš li mi preporučiti šampon za izrazito suhu kosu iz Naturals linije? Koristila sam ovaj od kamilice, ali nije mi bila dovoljna njega. Prije je u katalozima bio tretman za kosu sa avokadom (zeleno-žuta kutijica) koji mi je bio najbolji tretman ikad. Da li bi ovaj novi tretman sa avokadom i bademovim uljem mogao biti isto tako dobar, jesi li probala? Također, ovaj šampon sa marelicom i shea, dosta mi ih je reklo da je dobar...? Ako mi možeš nešto preporučiti, AT linija mi ne odgovara. Inače pratim tvoj blog i odličan je, za sve nas veeelike ljubitelje Avonovih proizvoda :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na lepim recima.
      Ja bih preporucila ovaj sa medom i jojobom, mislim da je super za suvu kosu. Takodje avokado i bademovo ulje meni je bas bio fin za kosu, mada moja kosa nije suva.
      Ja sam na letovanju koristila taj kao leave in tretman, to je kao neka krema i nisam videla neki specijalan efekat.
      Koji je to sampon? Ja ga ne vidim u ponudi.

      Избриши
  7. Mislis marelica i shea maslac? Onako zuto-narancasto pakiranje (kajsija i šea :)) probat cu avokado pa cu vidjeti. Hvala i tebi na pomoci.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jaoj da, marelica je kajisija. :) Meni je on super, 2u1 je, ali nije specijalboza suvu kosu
      A ja sam ti preporucila med i jojoba, on isto ima narandzasto, tj kao pcelinje sace na etiketi. :) Taj je za suvu kosu. Nema na cemu. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...