уторак, 17. новембар 2015.

Prelistavanje Avon kataloga, #C16, 2015. *noviteti

Dobrodošli! :)
Kao što ste navikli, za vas prelistavam K16 brošuru, da bi ste sve novitete imali na jednom mestu.
Sutra ću objaviti i post sa najboljim ponudama u K16.

Avon u ponudi ima dva nova parfema, muški i ženski, Christian Lacroix Bijou, sa prelepim bočicama, a ponuda je na str. 6-7. Ženski Bijou je odvažan, zimski, ali nekako suptilan i vrlo mi se dopada. Muški je odsečan, drvenast i svakako zimski miris. Ženski parfem ima 50ml,  a muška toaletna voda 75ml. Cena ženskog je 2450, a muškog 2100. I uz jedan i uz drugi možete dodati ukrasnu kesu za po 50din.





Kao i prošle godine, tu su novogodišnje kupke, na str. 8-9, Gospođa i Gospodin Mrazić. Gospođa sa mirisom jabuke i začina, a Gospodin sa brusnicom i narandžom. Obe kupke imaju po 250ml, a cena im je 199din.

Planet spa linija ima novu kolekciju, na strani 79 Indulgent SPA Ritual sa mirisom čokolade. Miris je božanstven i meni je žao što u ponudi nema putera za telo, odmah big ga kupila. U ponudi su eliksir za kupanje od 250ml po ceni od 499din i maska za lice od 75ml po ceni od 399din.

 Luxe Glamorous maskara i serum u jednom se nalazi u ponudi na str. 91. Ova maskara dolazi u dve nijanse, crnoj i braon i sa jedne strane ima maskaru, a sa druge serum za jačanje trepavica koji se koristi pre nanošenja maskare ili samostalno. Piše da maskara ima 6ml i mislim da se to odnosi samo na maskaru, bez seruma. Trebalo bi da pruža volumen, mada četkica nešto nije obećavajuća, po meni. Cena je 590din.


Na strani 93 imamo i nove Luxe Shine Brilliance ruževe, u pakovanju od 1,8g. Ja ne volim ove tanke ruževe, nisu mi praktični. Ovi ruževi reflektuju svetlost i daju raskošnu boju i sjaj. U ponudi je samo 5 nijansi, a pakovanje je baš lepo. Cena je 550din.


Kao i uvek, a posebno sada zbog praznika tu su nova pakovanja, novi mirisi, nove nijanse.... ali to nisu pravi noviteti, pa ih ne izdvajam ovako. Sve što je vredno pažnje biće u postu o najboljim ponudama.


*Sve fotografije preuzete su sa oficijanlog Avon Srbija sajta.
Hvala na čitanju! :)

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...