петак, 29. јануар 2016.

Moja kupovina #C1 #2016

Dobrodošli.

Za vas koji ne znate pre 2 dana je moj blog proslavio svoj drugi rođendan. Hvala vam na svemu! :)

U današnjem postu predstaviću vam svoju Avon kupovinu u C01 za 2016. godinu.

Avon Care kreme su bile na akciji, a ja u kući nisam imala ni jednu kremu na zalihama. Odlučila sam se za moje omiljene - Glycerin i Cocoa butter, kao i Olive Oil koju do sada nisam probala. Uzela sam i jednu Naturals kremicu za ruke, sa mirisom Vanile i odmah uzela da je koristim.
Nisam je pre probala i za sada sam zadovoljna, sasvim okej kremica. O Avon Care kremama za ruke sam radila ranije recenziju, ako vas zanima kliknite ovde.


Sledeća stvar je lak za nokte Naked truth nijansa. I ranije sam ga koristila i ovo je jedna od mojih omiljenih boja. Prelepa nude nijansa, vrlo nosiva, a dugo i traje na noktima.


Naturals sredstvo za čišćenje lica sa rusom travom je fenomenalno, a kako sam ga našla po povoljnoj ceni u neto ponudi morala sam da ga poručim. Odlično čisti, a opet je nežan i delikatan, nekako i umiruje kožu. Ima sve moje preporuke za one sa normalnom kožom koja ide na suvlje, meni je jedno od najboljih sredstava koje sam koristila.



I za kraj, tu je jedan parfem koji sam mogla da poručim po dosta niskoj ceni zbog ostvarenog uslova za Avon dame. Mogle smo da biramo između četiri parfema, a ja sam se odlučila za TTA Amour parfem i vrlo sam zadovoljna. Ovo je moj prvi miris iz TTA kolekcije i mogu reći da je dugotrjan, ženstven i super za dan i za veče.


Šta ste vi kupile u C1? Da li ste probale neki od ovih proizvoda? :)

6 коментара:

  1. Srećan rođendan,i još puno uspešnih postova ti želim! :) Imala sam nameru da uzmem to sredstvo za čišćenje,ali još imam ono Naturals sa krastavcem i ono mi skroz odgovara,mada prvom prilikom isprobaću i to tvoje :) Inače sam kupila onu kremu za stopala sa čokoladom što si pomenula u jednom od prethodnih postova,i za sada sam zadovoljna njome,a i divno miriše! Takođe sam uzela još jednu nijansu Diamonds krejona,jer su mi fenomenalni! Tako da sam svojom kupovinom skroz zadovoljna,i naravno kedva čekam sledeću! :) Pozdrav! :*

    ОдговориИзбриши
  2. sretan 2. blogorodjendan :D bas je lijep ovaj parfem a dopada mi se i nijansa laka :D

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...