недеља, 1. мај 2016.

Moja kupovina #C4 i C5 #2016 Avon

Zdravo svima. :)
Dugo me nije bilo, nekako sam se udaljila od blogova, a i imala sam dosta obaveza, pa kad nađem vremena za pisanje, obično sam umorna i koristim to vreme za neke druge stvari.

Nadam se da će se u narednom periodu to promeniti, i da ću imati više vremena za pisanje.


Danas vam donosim post o mojoj Avon kupovini u C4 i C5(nešto sam i dobila od kompanije Avon). :)

Počinjem sa stvarčicama koje sam dobila u C04 i koje uveliko testiram. U pitanju je Solutions gel protiv celulita, o kome ću vam pisati zaseban post. Dobila sam i onaj krojački metar uz ovo, pa se merim i beležim napredak.




Kupila sam set -   Naturals sensational kupka i losion, i Naturals losion cimet i vanila o kom sam ranije pisala ovde. Sensational linija je nova, predivno miriše, a kada je isprobam javljam utiske.

Nabavila sam i Skin So Soft In Shover losion da bih uporedila sa drugim brendovima. Nema razlike, zadovoljna sam, a cena je slična kao kod drugih brendova.



Advance Techniques Daily Shine serum i Argan Oil tretman kupujem po ko zna koji put i to su moji favoriti. Nekako se ispostavilo da su i jedan i drugi bili pri kraju u isto vreme, a još i na akciji u katalogu.

Recenzice pročitajte ovde ---- Argan Oil i Daily Shine.





Cocoa Butter krema za ruke je moja omiljena Avon krema za ruke i uvek je kupujem kada je na akciji. O njoj sam pisala ovde.
Univerzalni balzam pčelinji vosak uvek imama, a često i poklanjam. Sada sam ga kupila zbog cene od 69din. Pisala sam i o njemu ovde.


NutraEffects BB kremu sam dobila od Avona. Moja je obična u nijansi Light. Taman sam planirala da je kupim, pa me je ovaj poklon veoma obradova. Vrlo sam zadovoljna kremicom, pa ću pisati posebnu recenziju uskoro.

Kabuki četkicu su mi preporučile neke mušterije, a sada je bila na akciji pa sam je nabavila. Nisam je dovoljno istestirala, ali čim to uradim, javljam utiske.

Mleko za skidanje šminke kupujem uvek kada je na akciji i vrlo sam zadovoljna učinkom.




Ovaj set, ogrlica, narukvica i klačer torbica sam dobila od Avona. Nisam imala prilike još uvek da ih nosim, ali mi se cela kolekcija dopada.




Hvala na čitanju! :)

6 коментара:

  1. Zdravo,takodje sam testirala novi solutions gel i bila sam u pocetku zadovljna,mazala sam redovno ujutu i uvece i lepo je ono grejalo,medjutim kad sam stigla do pola tube,prestao je taj efekat zagrevanja,da li je i tebi tako?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Potrošila sam više od pola tube, i dalje peče baš, nisam primetila razliku. Ono što primećujem je da greje najviše tamo gde su najproblematičnije zone,ne znam da li ima veze sa tim, kako je kod tebe?

      Избриши
    2. Mene je grejalo u pocetku bas bas,a kad sam stigla do pola tube uopste me vise nije grejalo ne znam razlog.Raspitala sam se i jos jedna devojka ima isti problem:/

      Избриши
    3. Mene je grejalo u pocetku bas bas,a kad sam stigla do pola tube uopste me vise nije grejalo ne znam razlog.Raspitala sam se i jos jedna devojka ima isti problem:/

      Избриши
  2. Анониман5. мај 2016. 20:22

    Nekoliko proizvoda iz posta sam probala - zeleni serum za kosu, kremu za ruke sa kakao buterom i mleko za skidanje sminke, sve osim mleka mi je odgovaralo ( vise volim micelarne ). Cekam utiske o BB kremi :) Kristina

    ОдговориИзбриши
  3. Super post sve mi se sviđa.
    Ako može follow for follow?
    https://lovedisneyhr.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...