уторак, 23. јануар 2018.

Potrošeni proizvodi br. 15*

Dobrodošli!


Tri meseca kasnije bi trebalo da dođem sa istom pričom - pisaću redovno, falila mi je inspiracija, bla, bla, bla.... Ne?
Neću vam dosađivati sa takvim obećanjima, nisam pisala jer stvarno nisam imala inspiracije, kao što sam pričala, pisala sam recenzije raznih proizvoda ranije... opet bla, bla... Razumete me.
Pisaću kad stignem. Pratite me na Instagramu - ana_beleske, tamo sam redovna i biće mi drago da se družimo. Nekako su se i ljudi prebacili na društvene mreže, pa idem tamo gde tržište zahteva..

U testiranju i trošenju sam bila redovna, tako da evo mojih utisaka...

Gelovi za tuširanje Senses su oni koje redovno kupujem, mirišljavi su, povoljni, jedino znate da ne volim pakovanje, pa ih presipam u druge manje bočice. Od ova tri mi se najviše dopao prvi - sa maslinom.



Supreme Oil mi je omiljeni Avon regenerator. Radi svoj posao, omekšava, hidrira, zaglađuje, povoljan je i miriše bogovski. Sve preporuke, ja ću nastaviti da ga kupujem stalno kad je na akciji.

Maska za kosu sa kavijerom je okej, ništa spektakularno. Hidrira, omekšava, ali nisam oduševljena. Miris mi se uopšte ne dopada - nekako mi je težak. Ali iz ove linije volim okoloočni gel. Takođe iz Planet Spa kolekcije volim masku sa maslinom.


O Nutra effects univerzalnoj kremi sam pisala recenziju. Fina je, lepo miriše, hidrira, dopada mi se i sigurno ću je kupovati kad god je na akciji i setim se.

O Foot Works lavanda kremi za pete sam pisala ovde. Primetili ste da stalno kupujem ovu kremu, odnosno tretman. Često je na akciji i zaista je odlična i fino hidrira stopala.

Vanila Berry kremica za stopala je laganica, ali za održavanje hidratacije je super, a i lepo miriše.

Soulutions gel protiv celulita je dobar, odnosno radi posao, ako ste uporni. Problem je što baš peče kada se nanese i ovo pakovanje sam na kraju sa mukom potrošila. Neću ga kupovati više.

Planet spa maslina body butter mi nije među najomiljenijima, ali je zaista dobar. Ovi buteri mogu da pariraju skupljima, kao što je The Body Shop, tako da svakako obratite pažnju na njih, ja ih stalno kupujem.


Anew kremasto sredstvo za pranje i maska u jednom je zaista odličan! Sporo se troši, trajao mi je dugo i jedan je od najboljih koji sam probala. Više sam ga koristila za pranje lica nego kao masku i baš mi odgovara.

Nutra effects radiance dnevna krema mi je super, kao i noćna iz ove linije. Fino hidriraju, štite lice i uživala sam u njima više puta.

Ružina vodica je lagana, fina, volela sam ponekad da osvežim i toniram lice sa njom. Nisam je koristila svakog dana, tako da mi je dugo trajala. Ima blag miris, nije iritirajući.

Anew vitale okoloočna krema mi je bila u početku okej, ali me je pred kraj malo peckala. Verovatno se promenila nešto struktura ili se pokvarila, nisam sigurna. Inače okej hidrira, super upija, onako za moje godine sasvim dovoljna.


Anew vitale bb krema je jedna od mojih omiljenih bb krema koje sam probala. Sviđa mi se što ima roze podton, fino prekriva, lagana je...

Luxe puder znate da koristi moja mama, ali joj i ja ukradem ponekad tako da koristim priliku da ga pohvalim. Za suvu i zrelu kožu je idealan. Nekako daje blistav sjaj licu, ne pravi masku, a opet ima dovoljnu pokrivnu moć. Baš dobar puder, a i pakovanje je super.

Mleko za skidanje šminke se nalazi u potrošenim proizvodima po ko zna koji put. Uvek ga kupujem na akciji, pa ga zato često vidite. I inače volim da koristim mleka za skidanje šminke. Lepo skida šminku, meni ne pecka oči i lagane je teksture.


Planet Spa kremica za ruke mi je skroz super - lepo hidrira, upija brzo, a opet je dovoljno gusta. Pakovanje mi je takođe hit, deluje baš luksuzno.

Potrošila sam i dva laka za nokte, odnosno, crveni - real red se stegao, star je i nema mu pomoći. Ni mama ni ja ne volimo nešto crvene nokte, pa smo ga koristile samo na nogama ponekad leti. Drugi je naked truth je divna prljavo roze nijansa. Nisam dugo uzimala ove lakove iz osnovne linije, generalno jer su gel shine bolji, ali i među ovima ima baš lepih nijansi.

To bi bilo to. Ukoliko ste isprobali neki od ovih proizvoda - pišite.

Hvala na čitanju!

5 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...