четвртак, 30. јануар 2014.

Avon proizvodi za ruke i stopala koje trenutno koristim

Dok čekate post o mojim Avon lakovima za nokte, rešila sam da napravim ovaj post o proizvodima za ruke i stopala iz Avon kolekcije koje ja koristim. :)


Ruke:

Često mažem ruke, tako da nemam problema sa  suvim, ogrubelim rukama, alergijama, ekcemima i slično. :)
Uvek imam jednu kremicu u tašni, a drugu pored kreveta, kao i kod ostale šmnke ne volim da trpam više, dok se jedna ne potroši, ne otvaram drugu. Ovaj pored kreveta je uvek neka gušća krema, možda i tretman, a u torbi imam neku kremu koja brže upije, fino miriše i koja će mi trenutno pomoći ako osetim blago zatezanje na rukama. Inače, pored krem za ruke, koristim i univerzalni balzam koji mažem svuda, pa i na ruke, posebno oko noktiju i piling za ruke koji mi pomogne dosta zimi. :)
Avon ima stvarno odlične kreme za ruke, odličan izbor, tako da imate i kremu za svakog odišnje doba, kao i za starosno doba. :)
Pa da počnemo sa onim što ja koristim:

Avon Skin so soft kremica za ruke sa mineralima:
Ovu kremu sam uzela prvenstveno zbog mirisa, i finog šimera koji ima, i fino mi je poslužila za tašnu, dosta dugo je trajala, sad je na izmaku, zato sam i uzela ovu Avon Care kremicu .Roze je boje, hidrantna, brzo upija, a opet neguje. Jedina zamerka je ovaj zatvarač koji u torbi lako može da se otvori, ali Avon je sada promenio pakovanje :) Kremice trenutno nema u katalogu, ali naglašavam da je obično skuplja od Avon Care kolekcije krema, 75 ml je u pitanju.
Made in Poland



Avon Care Paraffin Hand Cream
Ovo je novogodišnja limited edition Avon care kremica, koja onako miriše kao prava krema za ruke, divne je teksture, onako ni previše gusta a ni ređa, lepo upija i drži ruke dugo mekanim. Ja sam namenila da mi ova kremica bude za tašnu, ali ću videti da li će mi trebati ipak neka ređa pa da zamenim. Pakovanj je od 100ml, lepo, novogodisnje, taman dobro za konacan početak ove zime. :)
Trenutno je nema u katalogu, ali verujem da će Avon izbaciti opet paraficksu avon care kremicu u drugačijem pakovanju. :) Obično im se cena krece od 100 do 140din :)
Made in Poland



Planet spa Blissfully Nourshing krema za ruke, laktove i stopala
Ovo je varijanta kreme pored kreveta. Ovo je jedan divan tretman, gust, hidrantan, stvarno preporodi kož. Najviše ga koristim za ruke, ali ponekad i za laktove i stopala, kada mi je tako lakše da sve odjednom namažem. Posebno mi se dopada pakovanje, praktično je i idealno baš za taj ritual pred spavanje. Jedino što je ova kolekcija malo intezivnijeg mirisa, više volim onu sa šea puterom i đumbirom, ona mi je jedna od omiljenih. Inače bih pohvalila Planet Spa kolekciju, svaki proizvod koji sam isprobala je ispunio sva moja očekivanja i tvrdnje Avona.
Trenutna cena ove kremice je 249din za 75ml, što je vrlo povoljno za Planet spa kolekciju, a postoji sa drugim mirisom, iz kolekcije Eqyptian Secrets,namenjena za ruke i stopala i jednako je kvalitetna.  
Made in Poland




Na kraju predstavljam još i ono što trenutno imama na zalihama, jer uvek zatreba meni, mami ili odnesemo nekome na poklon, imam još jednu Planet spa i Parafin Novogodisnju Avon care kremicu, i naravno još dve kreme koje ću Vam prestaviti.
Planet Spa Dead Mineralals kremica - prava gusta zimska krema koja omekšava ruke, samo ja nisam lično ljubitelj mirisa te kolekcije sa mineralima mrtvog mora, ali miris nije intezivan tako da s obzirom na kvalitet, uvek biram tu kolekciju opet. 75 ml je u pitanju
Avon Care krema sa Kakao puterom - Imala sam priliku da je pomirišem i mažem i mogu reći kakav miris! Savršeno miriše i non stop bih mirisala svoje ruke. :D Jedva čekam da počnem da je koristim. :)
Evo i slikica:

Stopala:

Obožavam da mažem kremu na stopala, to mi je nekako svakodnevni ritual, i generalno nemam suve pete, ali imam ponekad problem sa zadebljanjima u prednjem delu stopala, što je obuće. Trudim se da bar jednom mesečnom odradim dobar kućni pedikir, a nekada i češće.
Pored ove Avon kolekcije, koristim naravno razne turpije, makazice i slično a koristim i Planet spa višenmansko ulje uz kupku za stopala. :) Ponekad namažem i višenmanski balzam na stopala.
Pa da počnemo:

Foot Works kupka sa mirisom lavande
Ovo je najbolja Avon kupka koju sam koristila, inače ne volim miris lavande, ali ovo tako nežno miriše, pri tom fino omekšava pete i nekako mi opusti umorna stopala. Bukvalno dok ovo pišem sam poželela da umočim noge u vodu što ću nakon pisanja i uraditi. :D Pohvalila bih Avon kolekciju sa lavandom Foot Works, njihova krema u pakovanju od 150ml, koja je u vidu pakovanja  kao npr ova Planet spa krema gore, znači nije tubica, je najbolja krema koju sam ikada probala, obavezno je nabavite. :)
Trenutno ove kupke nema, ali svakako možete isprobati druge Avon kupkice, nećete se pokajati. :) 100ml je pakovanje.
Made in Poland


Foot Works healthy tretman za uklanjanje grube kože stopala
Ovo je tretman za uklanjanje grube kože stopala ali ja ga koristim kao klasični piling.  Ima fine granulice i upotpunjuje moj pedikir ritualn, lepo mi dodatno omekša stopala. :)
Cena je 299din za 75ml 
Made in Poland


Foot Works Lavanda maska za stopala
Opet lavanda kolekcija koja je savršena! Blagi miris, odlična teksutra, ova maska je nešto najbolje za stopala što ste mogli da doživite. Jedan od mojih omiljenih Avon proizvoda. Lično uvijam noge u kese nakon ove maske i ostavim 10min jer mi je tako lakše, ne znam gde bih sa nogama drugačije. :D To sam pročitala u nekom časopisu da se tako maske koriste, onda obujem čarape preko. Mislim da je ova maska sama po sebi dovoljna i zamenjuje sve ostalo što koristite u pedikir ritualu.
Trenutno nema ove maskice, ali verujem da ce je Avon vratiti. Ipak je ovo najbolja Foot Works kolekcija. Pakovanje standardno 75ml
Made in Poland


Foot Works  krema za stopala sa efektom silikonskih čarapa
Odlična krema, super omekšava stopala, neutralnog je mirisa, tačno prava gustina a najviše od svega mi se dopada pakovanje. Nažalost, pri kraju sam. :(
Kreme nema u ovom katalogu, ali tu je ista takva krema sa Šea puterom i sa Lavandom. Naravno - kupite lavandu, toplo preporučujem. 
100ml pakovanje!
Made in Poland

 


I još, ono što imam na zalihama:
Foot Works sa nanom, i Foot Works lagana kremica za stopala. Nikad nisam probala pa ne znam šta da vam kažem,, ali sam mirisala jednom ovu sa nanom i super miriše :)


Na kraju, zamolila bih Vas da komentarišete ako ste nešto od ovoga isprobali, zanimaju me Vaši utisci? Takođe, ako ste probali nešto drugo iz Avon kolekcija za ruke i stopala, zanima me Vaše mišljenje? 
Ako želite da se nešto od ovoga nađe u recenzijama, očekujem predlog.
Hvala.
Pozdravljam Vas do sledećeg posta. :)

6 коментара:

  1. Imam onu kremicu za ruke,laktove i noge ( Planet Spa ) i onu novu Cocoa Butter ( Avon Care ). One su mi neki dan stigle, nisam stigla jos da ih koristim.. Ali drago mi je sto vidim pozitivno misljenje o toj prvoj ( posto nisi krenula drugu da koristis :D )! ^_^

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ova Planet spa kremica je stvarno divna, baš je kvalitetan proizvod. Samo napominjem taj miris je malo čudniji, ali zbog kvaliteta vredi je probati. :)
      Hvala na komentaru :)

      Избриши
  2. Imam skoro pa celu kolekciju iz Cocoa Butter Avon Care kremica obozavam kokos i nacin na koji kreme deluju na moju kozu! :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ali kod tih kremica je kakao puter u pitanju, a ne kokos, ako nisi znala. :(
      Ja samo nisam nabavila kremicu za lice.
      Hvala na komentaru :)

      Избриши
  3. Ovu Cocoa Butter kolekciju svi hvale, imam želju da je probam :)
    A o Foot Works proizvodima sam baš pisala u poslednjem postu, volim ih :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Probaj, ja imam i kremu za telo, ali je još nisam načela. :)
      Videla sam post, super je!
      Hvala na komentaru. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...