субота, 3. мај 2014.

Moja kupovina, Avon #C05 #2014

Dragi moji, znam da kasnim sa ovim postom, nekako nisam imala vremena, još ovi praznici, pa sam se malo i ulenjila. :) Vi ćete mi naravno oprostiti, i morate primiti moje izvinjenje jer sam primetila da su ovi postovi baš čitani.
Neću vas puno daviti sa detaljima jer planiram gomilu recenzija u narednom periodu, već ću samo da vam predstavim šta sam ja to lepo kupila u C05 da bi imali uvid u to šta da očekujete, a da bi mogli da mi sugerišete ako nešto želite da čitate. To možete uraditi emailom (imate sa desne strane kontakt formu) ili na FB stranici.

U C05 katalogu nisam planirala mnogo da kupujem, ali su se proizvodi jednostavno nekako nakupili, a ipak sve mi to treba ili će mi trebati. :) Imajte na umu da sam Avon lider, i da ja ove proizvode plaćam mnogo manje nego što su kataloške cene koje vam prikazujem, zato ima ovoliko proizvoda. :)

KOSA:


Advance Tehniques sa agranovim uljem, šampon, 250ml
Ovaj šampon sam već koristila, i vrlo sam zadovoljna sa njim, kad se pojavio, na prvo korišćenje bio je najbolji Avon šampon koji sam koristila, sada je drugi najbolji :D Lepo omekšava kosu, i mislim da je trajno neguje a ne samo trenutno.
Advance Tehniques, sa agranovim uljem, maska za kosu, 150ml
Ovu masku nisam do sada isprobala, ali sam čula i čitala pozitivne utiske, pa se nadam da će i meni odgovarati. Probala sam i šampon, regenerator i tretman iz iste kolekcije, pa verujem da je i maska istog kvaliteta. Šampon i masku sam zajedno našla u internet ponudi, plaćeni su 399din zajedno.

Naturals, šampon sa kamilicom, 250ml
Takođe isproban proizvod u novom pakovanju. Vrlo sam zadovoljna njime, sviđa mi se što trajno neguje kosu, i miris je božanstven. Ovo je laganiji šampon koji je pogodan za češće pranje kose.
Naturals, šampon sa avokadom i bademom, 250ml
Nisam isprobala još uvek ovaj šampon, pa sam ga zato i kupila, da vidim da li mi odgovara. Verujem da je i ovo laganiji šampon za češće pranje.

Naturals, kajisija i šea puter, sprej za raščešljavanje kose, 150ml
Kao što znate već, sasvim slučajno sam ga isprobala i prezadovoljna sam. Ja bez sprejeva za raščešljavanje ne mogu, a kod ovog mi se dopada i miris, a i nekako još i omekša kosu. Set od 3 naturals proizvoda koštao je 449din.



TELO:

Solutions, bust krema za podizanje i zatezanje grudi, 200ml
Već dugo šmekam ovu kremicu, a nisam neko ko veruje u ovakve proizvode, ali nisam mogla na kraju da odolim. Vrlo malo kreme je potrebno za jedno mazanje, pa mislim da će dugo trajati. Tekstura je nekako hidrantna i brzo upija. Koristim ga ujutru i uveče i čini mi se kako stvarno zateže, a i mekša je koža. Vrlo malo sam ovog proozvoda potrošila, pa ću vam preneti utiske kada ga dobro isprobam. Na slici dole možete videti kako ova krema izgleda. Miris je inače, blag i prijatan. Platila sam je 499din. 
 

Solutions, Cellu-Break 5D anticelulit krema, 150ml
Cela kampanja je bila u znaku ove kreme, a kako mi je zafalila anticelulit krema, uzela sam je. Koristila sam i ranije solutions kreme za celulit, i bila i tad, a i sad zadovoljna. Posle nekih nedelju dana, koža je zategnutija,  celulit stvarno manje vidljiv (uz korigovanu ishranu, vežbe i anticelulit sapun). Ja nisam neko ko ima nešto celulita, prvi put se i pojavio ove godine, pa vam nisam možda neki primer. U svakom slučaju ja sam zadovoljhna. Tekstura je hidrantna, ali gušća od ove kreme za podizanje grudi. Jednu kremu sam platila 549din, a drugu dobila od Avon za 10din.





Avon Simly Delicate,Refreshing, intimna kupka, 300ml
Nisam nikada osetila ovako osvežavajući miris intimne kupke, pa sam jednostavno morala da je uzmem!
Nadam se da će se dobro pokazati kao ostale Avonove intimne kupke. Planiram da je ponesem na more. Platila sam je 279din


Skin so soft, skindisiac, ulje i sprej za telo, 150ml
Iskreno nisam planirala da uzmem ovo ulje, jer sam već nabavila SSS ulje ono u zlatnom pakovanju. Ali jedna mušterija je ranije uzela ovo ulje, ono je stiglo sa zakašnjenjem i ona ga sada neće. Ovo ulje fino miriše i ima sitne šljokice. Još ga nisam isprobala. Možda bude i poklonjeno nekom, ali verovatno ću ga čuvati za leto. Plaćeno je 339din

Avon Care, glicerniska krema za ruke, 100ml
Dobro poznata i definitivno najbolja krema za ruke iz Avona, koja dolazi u različitim pakovanjima, a ovo je ono klasičo. Obožavam je, a ovo su zalihe. :D Plaćeno po komadu 139din.



LICE: 



 Naturals, honey, višenamenski balzam, 15ml
Ovo je stvarno odlična stvar, a pakovanje traje mesecima. Možete ga koristiti za usne, laktove, stopala, zanoktice, ma, bilo gde. :) Imam 4 komada, a bilo ih je više nego je poklonjeno. Bila je akcija pa sam ih zato i uzela, sad se kajem što nisam više, a mogla sam. Stvarno vredan proizvod! Plaćeno po komadu 59din.

 Planet spa, kineski žensen, tuferi za oči, 20 komada
Još jedan proizvod koji sam dugo gledala, a nikako nisam kupovala, sada jesam i prezadovljna sam. Posle njih koža deluje osveženo, podočnjaci i nadutost je smanjena. Sviđa mi se što su stvarno natopljeni. Ako želite da uštedite možete koristiti jedan na jednom, pa na drugom oku. Miris je kada prvo pomirišete vrlo intezivan, ali onda nekako brzo postane blaži, i baš je pogodan za ovaj proizvod. Sliku tufera možete pogledati ispod. Našla sam ih u neto ponudi za 249din. 




MIRISI:

Only imagine, toaletna voda, 15ml

Ovo je miris koji mi se odavno dopada, ali mi je nekako uvek bio preskup. Sada sam ga konačno uzela, i to 2 mini mirisa od 15ml. Taman dovoljno, a cena fantastična. :) Plaćeni su zajedno 499din. 

Karmini:

Ultra Beauty, karmini,3,6g
Ovi karmini su pravo otkriće. Mislila sam da su prosečni, pa naručila jednu nijansu, a sad ih čekam još 3 koje kasne i stići će uz porudžbinu iz C06. Pakovanje je klasično, od malo lošije plastike, ali to ne smeta. Boje su divne, imala sam priliku još da ih vidim, sve su onako prirodne, pogodne da se nose preko dana. Imate i slikice dole, koje nisu skroz verne ali poslužiće. Ja za sada imam te 2 nijanse, Silk i Chick Pink.
Zajedno su koštali 399din.





Kako vam se dopada moj C05 new in?
Šta ste vi kupili u C05?
Da li ste već isprobali nešto od ovoga i kako ste zadovoljni?

Pozdrav svima!!! :)

7 коментара:

  1. Koristila sam skindisiac ulje za telo i bilo mi je nekako jako lepo izdaleka :D lepo mirise i posle njega koza bude super mekana, ali nisam neki ljubitelj ulja, pa sam ga retko koristila :) Savrsen je za prskanje posle pripreme za jednu laganu prolecnu setnjicu, ali je za leto meni bilo malo pretesko (cinilo mi se da koza nije slobodna)
    Sve u svemu, fina kupovina :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Videćemo. možda ga i ne budem na kraju koristila, kažem imam taj drugi zlatni isto sa šljokicama :)
      Hvala! :)
      Pozdrav!

      Избриши
  2. Ruzevi su lepi! Mnogo mi se dopadaju. :)
    Zainteresovala si me sa kremom za zatezanje i podizanje grudi. Medjutim, probala sam kreme 3 razlicita brenda i od svakog mi je koza u tom predelu buknula, te se malo i plasim da narucim da se ne zeznem. :/ I plus nije se sta zateglo/podiglo... :D
    Sve u svemu lepo si se ponovila! :)
    P.S
    Koliko sampona na jednom mestu! :D
    ( ja sam od onih jedan (skoro) pa dozivotno... :D )

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ruževi su sjajni! Jedva čekam i ostale nijanse! Stižu u četvrtaaak :)
      Ne znam, mislim da te kreme i nemaju sad neki poseban efekat, ali da odmognu, bar kod mene ne mogu. :)
      Hvala!
      Heheh, ja menjam šampone, jer svaki ima nešto što bi pomoglo kosi, što ovaj drugi nema. :) A i čim koristim duže isti šampon on nekako nema više istu funkciju kao na početku. Naravno nisu svi ti šamponi za mene, kod mene kući svi koristimo isti šampon dok se ne potroši i tako u krug :)

      Избриши
  3. Анониман7. мај 2014. 23:52

    Ana,jel moze neka info o Ultra Beauty ruzevima-textura,postojanost,pigmentacija? Bas me zanimaju a ne znam prakticno nista o njima:) Hvala unapred,Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Može Kristila :) Ni ja nisam imala prilike da se susretnem sa njima, i zato sam sada toliko oduševljena. PIgmentacija je kao što izgledaju ovako, tako i na usnama, moć prekrivanja je srednja, do jače, zavisi od nijanse.. Nisu onako preterano hidrantni, a nisu ni suvi, taman negde između. Baš mi se dopada što su sve nijanse onako prirodne, stapaju se sa tenom i bojom usana.
      Postojanost je do nekih 5h, kada treba popravka. Ne stvaraju grudvice, ne skupljaju se u boricama, onaj najsvetlija roze nijansa ima malo sedefa, dobila sam je sada, ove ostale su normalne :)
      Ako te još nešto zanima, tu sam.
      Pozdrav!

      Избриши
  4. Анониман9. мај 2014. 14:15

    Hvala ti puno,srce si :* Pozdrav,Kristina:)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...