субота, 23. август 2014.

Proizvodi za negu tela koje sam koristila ovog leta #2014

Posle sunčanja i lica, na red dolaze proizvodi za telo koje sam koristila na letovanju. :) Pogledajte i post o mojoj preporuci za negu tela tokom leta klilk, mislim da će vam koristiti.






**Avon Solutions butt lift

U Beogradu sam ovu kremu kao i kremu za celulit i tretman za bistu koristila redovno, na moru to nije bio slučaj. Ne znam zašto, grdite me slobodno. :D Inače sam zadovoljna sa ovim tretmanom, zateže kožu, utiče na celulit, sad o nekom efektu podizanja, nisam baš sigurna da li je to uopšte moguće. Ali treba biti uporan, uz sve ostale zdrave navike, možda i uspe. I dalje ga koristim, svakako. :) Sporo se troši, što je fino.

**Avon Solutions tretman za oblikovanje biste

Ovaj tretman nisam takođe toliko redovno koristila, ali njime sam baš zadovoljna. Grudi su čvršće, podignutije i nekako baš onako kako treba da budu uz adekvatnu negu. Naravno, važno je koristiti ovaj tretamn redovno, čim ga ne koristim efekeat se nekako gubi.

**Avon Skin So Soft ulje u spreju sa šimerom

Pripremam vam recenziju ovog ulja. Volim šimer i šljokice, posebno leti, mada mislim da ga nisam dovoljno prska. :)

**Balea krema za leto kokos

Otkriće godine! Obožavam kokos, a kako sam videla da je u pitanju pakovanje od 500ml, odlučlila sam se da jedino tu kremu ponesem na more. Bila sa malo skeptična jer uvek nosim jednu gušću kremu, jedan lagani losion, baby ulje itd, mislila sam da mi neće pružiti adekvatnu negu. Ali ova krema ima sve, odlično hidrira i omekšava, namenjena je suvoj koži, a opet je lagana i brzo upija. Miris je fantastičan. Obožavam je i nisam je celu potrošila, da znate da dugo traje :)

**Balea Dry dezodorans

Zadovoljna sam Baleinim dezodoransima, a kako stalno rotiram dezodoranse, jer u suprotnom nema efekta, red je nekako bio na Baleu. Ovaj sam prvi pu probala i odlično se pokazao, a cena mu je vrlo pristupačna. Uvek sporo trošim dezodoranse, tako da ga nisam celog potrošila na letovanju.

**Balea Med Protection roll on

Ovo mi je roll on iz tašne koga sam imala malo pa sam ga ponela, i nisam ga još potrošila. Koristila sam ga posle brijanja i za slučaj da zatreba u šetnji.

**Oriflame Swidish Spa krema protiv celulita

Nisam bila redovna, kao što rekoh, ali od silnog pešačenja uzbrdo, mog celulita koga je i bilo malo više pa skoro i nema. jej. :D Ova kremica je čudna, jer nije krema, nego neki kao lagani gel, i greje. Nastaviću mazanje u Bgu pa da upotpunim utisak. :)

**Avon Naturals sprej nar i mango

Ove Avonove sprejiće obožavam i redovno ih koristim, posebno leti. Ovaj miris mi je nekako baš prirastao za srce jer ga godinama koristim na moru. Lagan je i osvežavajuće voćkast. :)



Šta ste vi koristile od proizvoda za negu tela ovog leta?
Da li ste isprobale ranije neki od ovih proizvoda i kako vam se čine?
Imate li problema sa kožom tela leti i kako se borite sa njima?
Sada mi pada na pamet, da li bi ste čitale o nezi kože tela nakon letovanja?


Hvala na pažnji! :*

2 коментара:

  1. Znaci zadovoljna si ovom Swedish spa kremom za celulit , posto je merkam ?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Cudna mi je. Ne mogu jos uvek da definisem svoj stav prema njoj. :-/ preporucujem ti pre brsljan gel ili ulje :-)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...