субота, 20. септембар 2014.

Avon Advance Techniques, maska za kosu sa arganovim uljem

Kako je ova maska jedna od vaših najvećih želja za moje recenziranje, danas vam pišem o njoj.
Nalazi se u okviru AT kolekcije sa agranovim uljem u kojoj se nalaze i šampon, balzam, ampule za kosu, leave in tretman i sprej za kosu. 

Maska se nalazi u veselom tirkznom pakovanju od 150ml. Pakovanje je napravljeno od meke plastike, lako je za korišćenje a otvarač je od čvrste plastike. Ja do sada nisam imala problema sa ovim otvaračem. Bilo bi lepo da postoji i neka zaštitna kutija ili folija, ali šta je tu je.
Rok iskoristivosti je 3 godine od datuma proizvodnje ili 12 meseci od otvaranja.




Osnova ove kolekcije je argan ulje, za koje ste sigurno čuli da ima mnoga blagotvorna svojstva i u velikoj meri se koristi u kozmetičkoj industriji.
Na narednoj slici pokazaću vam sastav ovog proizvoda:


Miris ovog proizvoda je sličan ostalim proizvodima iz AT kolekcije, po meni miriše na preparate koji koriste frizeri. Miris je srednje intezivan i ne zadržava se dugo u kosi.
Tesktura je gusta i proizvod lagano izlazi iz pakovanja, tako da nećete imati problema sa preterivanjem količine. Što se tiče razmazivanja, ni tu nećete imati problema, jer se odlično razmazuje i apsorbuje.



Ovu masku koristim uglavnom pre pranja kose, tako što je nanesem na svaki pramen temeljno. Ostavim je da odstoji pod peškirom ili folijom oko pola sata, do sat. Nakon toga kosu normalno šamponiram i stavljam regenerator. Probala sam i ponekad tako i radim, da je koristim nakon šamponiranja. Mada mislim da onda nekako ostaje pod prstima u kosi, čudan neki osećaj. Ukoliko ovu masku stavite na minut nakon pranja, onda će ona imati efekat regeneratora.

Nakon korišćenja kosa je mekana, lako se raščešljava  i jača je na dodir. U pitanju je hidrantna maska, i rekla bih da vrši dubinsku hidrataciju, bar na mojoj kosi. Redovnim korišćenjem dolazi do očuvanja vlasi i meni kosa manje opada. Mislim da je glavna funkcija ove maske baš to očuvanje kvaliteta kose. Još pri ispiranju se osećam pod rukom kako je kosa mekša i glatka. Do narednog pranja kosa je lepršava i sjajna.
Imam problem sa masnim temenom, a nisam primetila da ova maska dodatno zamašćuje kosu.

Nakon letovanja, i uopšte letnjeg perioda, svima nam je kosa malo suvlja. Primetila sam da tada ova maska nema tako jak efekat, nekako kao da nije dovoljna. Ja je sada koristim u kombinaciji sa Planet Spa Turkish višenamenskim uljem i držim je nešto duže nego inače.


Cena ove maske kreće se od 350 do 400din, a ja sam je jednom nabavila na akciji za 150din. Ova maska je odlična za normalnu kosu kojoj je potrebna hidratacija i održavanje kvaliteta kose.




Da li ste isprobale ovu masku i kako vam se čini?

Hvala na pažnji!

10 коментара:

  1. Imam ovu masku. Ali je nisam jos uvek koristila :D

    ОдговориИзбриши
  2. Odlična je maska. Ja je koristim umesto balzama (regeneratora), posle pranja kose. Pošto takođe imam masno teme, stavljam je samo na krajeve kose, ali u dužini od 10-15 cm. Nekako mi se čini kao da popuni dlaku i nahrani je, pa se eventualno ispucali krajevi manje primećuju nakon sušenja.
    Za korak ispred nje mi je maska za kosu sa crnim kavijarom, koja ima i prelep miris koji ostaje na kosi i posle sušenja.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je iz Avon kolekcije najbolja maska sa maslinovim uljem Planet SPa.
      Tu sa kavijerom sam baš nabavila u predhodnom katalogu i krenuću da je koristim nakon što potrošim ovu. :)
      Ni ja je ne stavljam na teme, ni druge maske.
      Hvala na komentaru :)

      Избриши
  3. Koristim ulje iz ove kolekcije i nedavno sam baš naručila i masku, no paket iz avona je zakazao pa mi je izmakla za dlaku :)

    ОдговориИзбриши
  4. Imam ovu masku ali mi ne odgovara jer imam tanku ne farbanu kosu koja se brzo masti ALI moja drugarica koja se farba u plavo je odusevljena ovom maskom :* :)
    http://lamiastoria018.blogspot.com/search/label/Beauty%20%26%20Tips

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam je baš nekako doživljavala za normalnu kosu, nisam očekivala da maska odgovara nekom sa plavom kosom. Hvala na informaciji! :)

      Избриши
  5. Nisam probala ovu masku nije me nešto ni vukla,ja želim onu sa maslinovim uljem :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...