петак, 19. септембар 2014.

Avon Ultra Beauty ruževi

Ovi ruževi su nekako uvek bili neprimetni, bar meni, nisam se obazirala na njih, jer Avon u ponudi ima baš puno ruževa, pa je teško izabrati. Onda je u nekom katalogu bila akcija, što ste mogli videti i u novitetima, pa sam se odlučila da nabavim čak 5 nijansi, a mama 6 nijansu. Samo ona svoju još nije otvorila, pa ne mogu da je slikam za blog. Kada je bude otvorila stiže i ta nijansa. :)

Ruževi se nalaze u prostom, plastičnom, crnom pakovanju. Nije onako elegantno i sjajno kao kod npr. UCR ruževa, ali u krajnjoj liniji pakovanje i nije toliko važno. Takođe, kod jednog, omiljenog, Skin, se vidi da se izlizao znak Avon. Zatim je karmin spakovan u kartonsku kutijicu, što je naravno plus! :) Mehanizam je okej, nisam do sada imala problem ni sa jednom nijasnom. Dolaze u pakovanju od 3,6g.
Ja sam ove nijanse podelila u dve kategorije, roze i nektar.

Ultra Beauty ruževi su solidno postojani (meni iskreno ovo nije važno, bitno je samo da se odmah ne skidaju), prekrivenost srednja, ne isušuju usne, čine ih mekšim. Boje su vrlo nosive, sve su dnevne, nekako zagasite, to me najviše i oduševljava.

Biće puno sličica! :)



Roze




Posy Pink

Ovo je najsvetlija roze nijansa, kao oni balzami za usne u boji, samo što boja duže traje. Ima dozu sjaja u sebi, a prekrivenost ide od slabije ka srednjoj.






 Prvi put slikam usne i uopšte, a i za blog. Oprostićete mi! :D


Chick Pink

Ovo je nešto tamnija roze nijansa, jača boja od Posy Pink. Prekrivenost je srednja i ima malo sjaj u sebi. Jeste slična sa prvom nijasnom, ali opet nekako drugačija. Boje ovih ruževa zavise od svetlosti, doba dana, naravno, prirodne boje usana...



Karmin se uvek isprobava na jagodici prsta, jer je tu boja najsličnija boji naših usana!



Rose Wine

Ovo je nekako zagasita tamnije roze nijansa. Mislim da je odlična za jesen. Prektivenost je takođe srednja, a boja je mat.





Evo nijanse i na ruci, pošto vidim da to blogerke praktikuju. Redom: Posy Pink, Chic Pink i Rose Wine.





 Nektar

Skin

Omiljena nijansa. Tako je nosiva, umerena i lepa. Mojim usnama pristaje savršeno, mada slika nije baš sjajna. Njega najviše nosim od svih karmina koje imam. Apsolutno se slaže uz svaki tip šminke. Boja je mat, prekrivenost srednja i traje, rekla bih duže od ostalih nijansi, ili ga ja prosto više volim. :D



 



Golden Nectar

Ovo je intezivnija nijansa, koja ima dozu nektar boje u sebi, ali dosta je taman. Rekla bih da je u pitanju roze nijansa koa vuče ka nekoj tamnijoj kajisiji. Sjajan je, mislim da čak i najsjaniji od ovih koje ja imam. Pokrivenst je srednja. Kada se skida skine se ceo, nije onako da na nekim delovima usana ima boje, a nekim ne.






Na ruci:



Sve u svemu, pristojan odnos cene i kvaliteta, fantastične boje. Moguće da ne bih uzela ovoliko boja da nije bilo pomenute akcije, ali ne kajem se i vrlo sam srećna što sam imala priliku da isprobam ovoliko nijansi. :) Ovaj ruž obično košta 350-400din. Ja sam platila na toj akciji čini mi se 2 komada 300din, ili 400din, tako nešto. :)



Da li ste probale ove ruževe?
Kako vam se čine? 

10 коментара:

  1. Nisam probala ove ruzeve, ali jako volim Avon karmine :) Cak moja mama i vise, ona ih stalno macka. Ovi mi se cine zanimljivo :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Probaj ove karmine, mislim da nećeš pogrešiti.
      Avon stvarno ima veliki izbor karmina, za svakog ponešto.
      hvala na komentaru. :)

      Избриши
  2. Zahvaljujuci tvojim ranijim preporukama,kupila sam Rose Wine.Odusevljena sam! Na mojim usnama to je zagasito roze ka braon,nije bas mat vec ima neki blagi sjaj,prekrivenost mu je full,dakle pigmentacija je savrsenstvo,a i trajan je:) Dopadaju mi se jos i Chic Pink i Golden Nectar.Ne znam zasto se ne pise o ovim ruzevima po blogovima jer su stvarno dobri:) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da ti se dopadaju! :)
      Stvarno je nekako razlika od usana do usana, i od svetla do svetla. :D
      Meni je Skin najdivniji ikada!!! :) :)
      Ne znam, stvarno su nam potrebne recenzije ovog ruža! :)
      hvala ti na komentaru :) Pozdrav! :)

      Избриши
  3. Imam i volim! Moj je u nijansi Latte Nude, divan nudać :) Kada sam kupovala htela sam još neki ali ga trenutno nije bilo pa sam posle odustala, izluđuje me to čekanje kod Avona :-/ Lidija

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bila je navala na te ruževe kad je akcija bila, ja sam mislila da će ih posle i izbaciti. Ali evo opet su to. Moja mama isto ima taj latte nude, čini mi se. :)

      Избриши
  4. Da se prikljucim pohvalama, kud svi turci tu i mali Mujo. :) Imam dva, rose wine i skin. Kad sam ih dobila bila sam razocarana, jer nisam tako zamisljala nijanse, sad ih bas volim, pogotovo skin (koji mi se cak i manje svideo od drugog). Sve u svemu, poprilicno su dobri, ali to smo i ocekivali od Avon-a. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tako je i kod mene, zamišljala sam da će totalno biti drugačiji. Na kraju nisu mogli biti bolji. :D
      Hvala na komentaru. :)

      Избриши
  5. Chic pink i Rose Wine su nam zajednički :D, imam još Rose mauve i Cozy mauve. RW stvarno ima dobru pigmentaciju, a i RM. Imaju manju paletu boja, i manje su reklamirani u katalogu ali su definitivno vredni pažnje. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Joj baš me sad zanimaju i te dve nijanse koje ti imaš :D
      Zaluđena sam skroz. :D
      Ne znam zašto je tako, čak sam mislila da su loši, ne bih ih ni kupovala da nije bilo te akcije.
      :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...