недеља, 12. октобар 2014.

Moja kupovina Avon #C14 #2014 **

Post o kupovini stiže nešto ranije, jer sam sve što mi treba uzela u prvoj porudžbini.


**Avon Luck parfem + dezodorans + losion
Ovaj parfem je privukao veliku pažnju i za kratko vreme postao popularan. Ni ja nisam mogla da odolim. :D Parfem je pravi jesenji, odsečan, ali ne i sladunjav. Mene malo podseća na Avon Instinct koji je i izašao pre godinu dana. Zaštitno lice Avon Luck parfema je poznata teniserka Marija Šarapova. Postoji i muška varijanta koja je po meni još lepša. Sinoć sam ga prvi put nosila i vrlo sam zadovoljna. Rekla bih samo da je više večerni miris nego dnevni.
Dezodoranse koji su mirišljavi ne koristim tako da ću ovaj najverovatnije pokloniti nekom. Što se tiče losiona, takođe baš i ne preferiram ovakve parfimisane losione, ali može poslužiti uveče kada se koristi i parfem, npr da bi produžio miris parfema. Kao osnovna nega, nikako.
Cena parfema u C14 je bila 2350din, 10 din za dezodorans i 10din za losion.


**Advance techiques Instant Repair šampon i sprej za kosu
Trenutno koristim balzam i sprej iz ove kolekcije i vrlo sam zadovoljna. Trebao mi je šampon, a u setu je bilo jeftinije pa sam se odlučila za ovu kupovinu. Sprej je odličan, super raščešljava kosu, omekšava je i štiti je, jedina mana je što je malo pakovanje od 100ml u pitanju.
Cena seta - šampon, balzam i sprej, bila je 699din u Internet ponudi.




**Planet Spa sprej i balzam lavanda - Sweet Dreams
Ovaj sprej imam od ranije u varijanti koja nije Planet Spa, već se zvao GoodDreams, dobili smo ga isto u nekom motivacionom programu. Služi za osvežavanje prostorije u kojoj spavate ili posteljine, dovoljno je jedno prskanje zbog intezivnog mirisa. Balzam se nanosi na slepoočnice za opuštanje, a može se i koristiti kao višenamenski balzam.
Set sam dobila u okviru motivacionog programa za Avon Dame.
Dobila sam i Avon posteljinu Sweet Dreams, koja se sastoji od 2 jastučnice i velikog jorganskog čaršava, ali nisam uspela da ih slikam.



Šta ste vi kupile u C14? :)

13 коментара:

  1. Iz ovog kataloga sam narucila cetiri laka za nokte,dva pro + i dva speed dry.Inace,Avonove lakove stvarno obozavam.Imaju tako predivne boje.Takodje sam sebi narucila one rolice,na ponudi,koje redovno koristim i prezadovoljna sam istim i na kraju,nezamjenjivi,serum za suve vrhove,jedan od najdrazih Avon proizvoda :) Pozdravcic :)

    ОдговориИзбриши
  2. Slazem se u potpunosti,takodje su mi najdrazi gel finish lakovi.Predivne boje i tako dugo traju :)

    ОдговориИзбриши
  3. Imam pitanje za losion za telo i dezodorans u kaatalogu pise uz poruceni avon luck pafem. Da li mogu i losion za telo i dezodorans uzeti ako narucim jedan avon luck parfem?
    posto tamo u malom delu pise na jedan parfem jedan od ponudjenih ili?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Možete dobiti i dezodorans i losion ako uzmete parfem. Mala zabuna je što su napisali i/ili, ali mogu oba, sigurno je. ;) Pozdrav

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...