недеља, 11. јануар 2015.

Avon Berry Love True Colour četvorobojna paleta**

Ćao svima,
Danas vam pišem o mojoj novoj Truce Color paleti, Berry Love. U C1 katalogu su ove senke na akciji, pa sam se odlučila da upotpunim moju kolekciju, koju možete pogledati ovde. Nisam još uvek objavila post o mojoj kupovini u C1, jer nije još sve što želim stiglo, ali morala sam da izbacim post o ovoj paleti jer sam jedva čekala da stigne i da je isprobam. :)




Senka je upakovana u kartonsku kutiju crne boje, a unutar kutije se nalaze sve potrebne informacije.
U paleti se nalaze 4 nijanse senki, a ukupno proizvod ima 5gRok trajanja je 3 godine ili 2 godine od otvaranja. Ja neke imam i duže od toga, i kao što sam rekla ranije ne primećujem da se miris i struktura promenila. Naravno, ako se promeni, odmah bacite senku.



Na pakovanju imate i ovaj predlog za korišćenje i kombinovanje boja.


Senke se nalaze u plastičnom pakovanju, sa praktičnim ogledalcetom. Uz senke ide i aplikator, koji je običan, od kada koristim četkice, ne koristim aplikatore, ali ovaj stvarno nije loš. Pakovanje je vrlo kvalitetno, ne postoji šansa da se pokvari, meni su padala pakovanja koje imam više puta i ništa se nije dogodilo.
Senke su napravljene u Kini, što u ovom slučaju ne predstavlja problem, jer su po meni ovo najbolje senke na našem tržištu i koje sam ikada probala. Inače, ovo pakovanje će vam baš dugo trajati, prosto kao da se ne troše.




Kvalitet ovih senki je na zavidnom nivou, i mogu reći da su ove palete moj omiljeni dekorativni proizvod. Senke se uopšte ne truse, a kombinacija boja je odlična. Inače sam ljubitelj paleti, nekako mi je tako lakše da se šminkam, nego da sad ja birkam nijanse iz mono senki. Traju celog dana, i bez baze, provereno. Još jedan veliki plus je što su odlično pigmentovane i lako se blendaju. Ja uglavnom koristim i bazu za senku, navikla sam, a i boje su tako intezivnije i sigurna sam da će sve biti na mestu tokom celog dana.



U paleti imamo ove 4 nijanse, koje se odlično stapaju i kombinuju i za dnevne i za večernje kombinacije.

1. Svetlo belo-roze nijansa je nešto slabije pigmentovana, fina higlight nijansa sa sitnim slabo primetnim šimerom u sebi
2.Svetlo roze nijansa je dobro pigmentovana i takođe ima sitni šimer u sebi
3. Roze zlato tako bih nazvala ovu nijnsu, odlično je pigmentovana, sjajne završnice, sa šljokicama, odlično se blenda i skroz je neobilčna, takvu nijansu nisam nigde pre videla
4. Tamno ljubičasta je skroz mat, i ova nijansa je negde između ljubičaste i braon. Izuzetno je pigmentovana i sjajno se blenda. Ova nijansa mi se takođe veoma dopada jer je nekako zagasito ljubičasta, prava ljubičasta, a ne šjivasta, jer šljivaste boje ne volim na očima


Nadam se da sam adekvatno opisala boje, nisam sigurna kako mi ide. :) Ispod možete videti swatcheve nijansi

 Sa bazom


Bez baze


Cena ovih senki je oko 600-700din, a u C1 koštaju 439din, u C2 499din. Dugo nisu bile tako snižene, pa preporučujem kupovinu.


Da li ste probali True Colour senke i kako ste zadovoljni?
Koje su vaše omiljene palete?

Hvala na čitanju. 

22 коментара:

  1. Ja imam dve, u drugim nijansama. :)
    I zaista za tu cenu, cetiri senke tog kvaliteta su vise nego povoljne.
    Najveca preporuka devojkama kojima treba samo za sopstvenu upotrebu, svaki dan... :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da naravno, za ličnu upotrebu. Ne govorim o profesionalnom šminkanju.
      Drago mi je da ti se dopadaju Pozdrav :)

      Избриши
  2. Cetvrta boja mi je predivna. *_* Nisam koristila ove senke, ni nameravam da ih kupim jer ih imam previse. Ali ako naidjem na slicnu ovakvu kao mono senku, zavrsice u mom neseseru. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš je zanimljiva nijansa. Ta mi se dopada, i iz 8u1 Avon palete jedna bordo. :) Nisam susretala takve pre, a vrlo su nosive. :)

      Избриши
  3. Divna je,ma predivna i boje i sve ,nisam probala ovu paleticu nikad ali dobila sam onu sa dve i onu sa 4 senkice ali neke druge,ne znam tačno nazive i jako sam zadovoljna kako se ponašaju na očima i koliko traju :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E drago mi je da ti se sviđaju :) Ja sa 2 nijanse nisam nikada probala ni jednu..mada ima dobrih kombinacija, i vidim da su svi zadovoljni :)

      Избриши
  4. Divna paleta ;) A jel znaš možda ima li još uvek moca late (tako nekako se zove ja imam jos uvek prvu verziju)? I koja ce biti cena? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :)
      Da da Mocha Latte :) Najpopularnija je, imam je i ja, doduše ostala mi samo 1 nijansa, ali mama ima novu :D
      Takođe sad u c1 košta 439din, a u narednoj kampanji (kreće 22.01.) koštaće 499din :)

      Избриши
  5. Imam mocha latte, purple haze, satin for browns i iz starije kolekcije pink sands. Sve ih obozavam i najcesce ih i uzimam na snizenju, trenutno mi ne treba ni jedna druga kombinacija boja, ali kad god ih vidim uzivo pozelim svee :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E meni se dopada satin for blues :)
      Pink sands imam takodje, trosim je jer je dugo imam..a rekla bih da je ona najbolja tj nekako najkvalitetnija :)
      Divne su stvarno :)

      Избриши
  6. Imam,volim :)
    Pigmentacija bi mogla biti bolja ali dobra je paletica :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pigmentacija je nešto slabija od drugih true colour paleta koje imama, ali sjajna :)

      Избриши
  7. Iz aktuelne brosure sam narucila Purple Haze,a imam Stone Taupes paletu.Nisam znala kako ce se pokazati ove senke pa sam krenula s neutralnim nijansama:) Odusevila sam se pigmentacijom,trajnoscu,blendanjem,ma svime! Mogu da kazem,iz sopstvenog iskustva, da neke dosta skuplje palete senki ne mogu ni da im pridju.I Berry Love je lepa takodje:) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Stone Taupes se i meni baš dopada, ali takve nude nijanse već imam, pa sam se odlučila sad za Berry Love. Ostale lepe nisu na akciji.
      Drago mi je da se i tebi svidjaju :)

      Избриши
  8. Imam purple haze dugo bas, sada sam u prethodnoj kampanji uzela mocha latte, a planiram i ovu akciju sad da iskoristim da nabavim jos neku, planirala sam stone taupes :)

    ОдговориИзбриши
  9. I meni se sviđa stone taupes. :D Naterećete me da je i ja uzmem :D

    ОдговориИзбриши
  10. imala sam dosta njihovih paleta ali ove novije nisam imala priliku probati

    ОдговориИзбриши
  11. Obožavam ove Avonove senke, uvek se suzdržavam da ne poručim još a nikako da potrošim :)

    ОдговориИзбриши
  12. Uzela sam i ja ovu paleticu,s tim da senka br 3 sada vuče više na srebrno nego na zlatno i slabo je pigmentovana,ustvari sve sem 4 su slabo pigmentovane.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam ove senke uzela sada u C1, tako da su nove... Moguće da su tvoje nešto drugačije pigmentacije.
      A što se tiče boje, ja bih je baš nazvala roze zlato :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...