четвртак, 15. јануар 2015.

Avon Planet Spa Heavently Hydration ulje za lice**

Zdravo devojke,
Ispitni rok je krenuo, pa ne znam koliko ću često stizati da pišem, ali pokušaću da održim tempo koji sam imala predhodnih meseci, a to je više od 15 postova mesečno.

Ovo ulje se našlo i u mojim favoritima da 2014. godinu klik i već dugo planiram pisanje ovog posta.


Ovaj proizvod se nalazi u Planet spa kolekciji, a linija je Heavently Hydration sa maslinovim uljem. U kolekciji se pored ovog ulja za lice, nalaze i vruće ulje za kosu, maska za kosu, puter za telo i piling za telo.

Podsetimo se, moje koža lica je normalna ka suvoj, zimi blago dehidrirana, a u predelu nosa i brade mi se pojavljuju mititseri.



Ulje se dobija u kartonskoj kutiji, na kojoj piše sastav proizvoda, a ja sam kutiju naravno bacila. Sam proizvod nalazi se u staklenoj boičici, dobrog kvaliteta koja je providna. Poklopac, a ujedno i način za uzimanje proizvoda je pipeta. Dobija se 30ml ulja.
Rok trajanja je 3 godine, ili 12 meseci od otvaranja. 



Ulje ima blag miris, oseća se maslina, ali nije uopšte napadno, već prijatno. Tako miriše cela kolekcija sa maslinovim uljem.  Sam proizvod je svetlo zelene boje.

Tekstura proizvoda je blago uljana, nije premasan, niti pretežak. Zbog toga sam se i dvoumila da ga kupim, jer nisam bila sigurna kakve je tekstute i da li će zamastiti lice.
Upotreba: Proizvod se koristi na dobro očišćenom licu, uveče i pušta se da odstoji preko noći. Pola pipete je dovoljno za jedno nanošenje na lice i vrat. Ja navlažim ruke i onda nanesem proizvod na ruku, pa zatim na lice prstima, kružnim pokretima. Koristiti 1 nedeljno.

Proizvod dosta brzo upija, samo možda najviše pola sata posle nanošenja lice bude masnjikavo, posle samo onako blago se oseća da imate nešto na licu, ali nije masno. Ono što mi se poebno sviđa je što je ujutru lice mekano, hidrirano i mirisno, nije uopšte masno, a ja ga nanosim i na T zonu i na predeo oko očiju.

Proizvod se nanosi pipetom, koja je dobro urađena, vrlo je kvalitetna, i kao što sam rekla, dovoljno je pola pipete za lice i vrat.


Tokom celog dana nakon nanošenja koža je prelepo mekana, krema bukvalno nije potrebna tog dana, a meni bude žao i da se šminkam. Inače, ja ga koristim jednom u dve nedelje, kada osetim da je mom licu potrebna dodatna hidratacija.



Cena ovog ulja za lice je od 450 do 500 dinara, zavisi od kataloga. Mislim da se isplati, jer ovo pakovanje od 30ml dosta dugo traje, jer proizvod ne treba koristiti često.




Da li ste probali ovo ulje?
Da li inače koristite ulja za negu lica?
Preporučite mi neko. :)


Hvala na pažnji, čitamo se uskoro opet. :)

10 коментара:

  1. Mislim da je ovo moje otrkice 2014. godine... Predobar proizvod...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se, prvo ulje koje sam isprobala, pa ne znam da li mi i inače odgovaraju ulja, ali sjajan proizvod :)

      Избриши
  2. Odakle ti info da se koristi jednom nedeljno? Sad citam sta pise na kutiji i pise "nanositi uvece na ocisceno lice"... :) Ja sam pocela tek da ga koristim i stavljam ga svako vece umesto nocne kreme. Ali cekam da prodje bar mesec dana pa cu da pisem recenziju ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znam šta piše, ali ovo je moja preporuka jer sam u Avonu dugo, i prošla sam više puta naše treninge. Mislim da je noćna krema neophodna u nezi, pa ako bi stavljali ovo svako veče umesto kreme, ne znam koliko bi to bilo dobro. Verovatno zavisi od stanja lica, meni odgovara ovako. :)

      PIši kad skupiš utiske :)

      Избриши
  3. Nisam nikad probala ni videla ovako nešto zaista,prvo ulje sa kojim sam se ja srela i to tek u zadnje vreme je hladno ceđeno ulje od badema,ono mi jako prija pogotovo sada zimi :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. To je čini mi se za masnu kožu?
      Moja je uglavnom suva, ide ka normalnoj.. zato mi i odgovara :)
      Svakako mislim da su ta prirodna ulja vredna pažnje i volela bih neko da isprobam :)

      Избриши
  4. Sada si me zaintrigirala, u posljednje vrijeme kupujem planet Spa proizvode kao luda i ovaj proizvod me neće zaobići, sigurna sam :D

    ОдговориИзбриши
  5. E Ana tako si lepo opisala ovo ulje da cu ga naruciti ! Moja koza je normalna sa masnim celom s vremena na vreme,pa cu ga pazljivo koristiti:) Kristina

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...