субота, 10. јануар 2015.

Moji Favoriti u 2014. **

Zdravo svima,
Nisam planirala da pišem post o favoritima, jer nekako najmanje čitam ovakve postove na drugim blogovima, ali sam želela nekako da obeležim omiljene proizvode iz 2014. godine da bi za godinu dana mogla da uporedim sa favoritima u 2015. godini. Par vas mi je pisalo da želi ovaj post, pa nadam se da će vam se dopasti.
2014. godina je brzo proletela, a sad kad sabiram utiske, zahvalna sam što sam baš u ovoj godini krenula da vodim ovaj blog. Saznala sam za mnoge brendove koje nisam ranije poznavala, ali Avon je i dalje tu kao glavni brend. :)

Moram reći da je oktiće godine za mene dm robna marka Balea.
Glavni krivci za ovu moju ljubav prema Balei su blogerke i njihovi pozitivni utisci. Hvala vam!


Usput, promenila sam adresu bloga: aninavonkutak.blogspot.com. Lakše je za pretraživanje i prepoznavanje. 



Telo


*Balea krema za telo kokos

Jedna od najboljih mazalica koje sam ikada probala. Hidrira, omekšava i božanstveno miriše. Uskoro ću je kupiti opet tako da ću je recenzirati za vas. Do tada, pročitajte neke moje utiske o ovoj kremi u postu o proizvodima za telo koje sam koristila ovog leta: klik-

*Mama&Baby ulje za telo, Lilly

Najbolje ulje za bebe koje sam ikada probala. Lepo miriše, super omekšava kožu i ta mekoća se zadržava. Uskoro planiram recenziju ovog ulja takođe, kao što sam i ranije najavila. :) 



*Avon parfem Spootlight

Pre godinu dana kupila sam ga na nekoj specijalnoj akciji, koja je ustvari bila motivacioni program za Avon dame. Inače ga nikad ne bih kupila. Imama i bočicu na zalihama. To je miris koji sam najviše volela ove godine. :)
 



Lice

 *Vazelin

 Moj je od nekog Nemačkog brenda, kupljen je u DM-u, ali koji god da izaberete verujem da nećete pogrešiti. Sjajna stvar koju sam ja otkrila tek 2014. godini. Ispostavlja se da i za ovaj proizvod planiram recenziju jer me je stvarno oduševio.



*Balea Teint Perfection matirajuća krema

Vrlo popularna među blogerkama, pristupačna, a kvalitetna. Za mene nezamenljiva. Recenziju možete pročitati ovde: klik.
  


*Avon Naturals višenamenski balzam

  Trenutno imam ovaj sa aromom Vanile, ali svi su odlični. Postoje i arome pčelinji vosak, maslin i breskva i pamuk. Preporučujem svima, za usne, zanoktice, suvu kožu tela i lica. Naravno, uskoro očekujte recenziju, jednostavno moram pisati o svojim omiljenim proizvodima detaljno. :)


*Avon Anew nutri advance krema

Ovo je mamina krema, ali moj favorit. Imamo onu bogatiju varijantu, za suvu kožu. Iskreno, do sada bolji proizvod za hladne dane nisam isprobala. Uskoro sledi i recenzija, kao što sam ranije najavila.
   


*Avon Planet Spa ulje za lice

Prvi put koristim ulje za negu lica, i vrlo sam zadovoljna. Bočica se sporo troši, ulje ne masti kožu dodatno i odlično je omekašava. Recenziju čini mi se najavljujem mesecima, i uvek nešto drugo bude prioritet. Ali ne brinite, stiže uskoro.



Kosa
*Avon Naturals sprej za raščešljavanje kose
Pominjala sam ovaj sprej više puta, vrlo sam zadovoljna njegovim učinkom na moju kosu. Više možete pročitati ovde. 
 

*Avon Advance Techniques leave in tretman Argan Oil

Dosadna sam sa njim, znam! Pominjala sam ga u više tagova, tako da neću više ništa da pišem, a recenziju možete čitati ovde




Dekorativa

*Aura Correct me korektor

Nemam ga dugo, ali je brzo dobio sve moje simpatije. Recenziju možete pogledati ovde. Moja nijansa je Vanilla 301.


*Avon Ultra Beauty ruž nijansa Skin

Ja sam se srodila sa ovim ružeim. Imam još jedan na zalihama. Jednostavno, savršena nijansa za mene, pogodna za nošenje tokom cele godine. Na slici se ne vidi nijansa kako treba, pa pogledajte recenziju Ultra Beauty ruževa klik.



*Avon True Colour senke
  
Emerald Cut je samo uslikana za primer, inače tvrdim da su ovo najbolje senke koje možete pronaći kod nas i najbolje koje sam ikada probala. Recenzija: klik. Uzela sam još jednu nijansu, pa je uskoro recenziram.


*Avon Luxe puder u kamenu Fair Silk
  
Puder sa slike mi je stigao pre neki dan, pa ga još nisam isprobala, ali pre par meseci sam potrošila predhodni primerak. Odličan puder za fiksiranje. Predpostavljam da vas zanima recenzija, pa ću pisati o njemu. :)


*Avon Stardust lak za nokte Crystalized Pink

Ovo je definitivno moj favorit godine. Pa pogledajte kako je lep i divan. Teksturac je, ima i sitnije i krupnije šljokice, brzo se suši i traje danima. Omiljeni definitivno!






Kako vam se dopadaju moji favoriti za 2014. godinu?

Koji su vaši?

 

Hvala na pažnji! 

10 коментара:

  1. Od svih ovih delimo jedino Aura korektor, i mene je osvojio za jako kratko vreme :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Iz nekog razloga ja sam tek sad videla da ovi komentari nisu objavljeni, iako imam opciju za automatsko objavljivanje.
      Hvala puno!

      Stvarno je super korektor. :)

      Избриши
  2. Balea ima dosta kvalitetnih i jeftinih proizvoda. Njihov favorit mi je definitivno krema za ruke sa ureom, ako nisi probala toplo ti je preporucujem :)
    Ovi avonovi balzami i serum za kosu su se takodje nasli i u mojim godisnjim favoritima :) Lak je preedivan :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Iz nekog razloga ja sam tek sad videla da ovi komentari nisu objavljeni, iako imam opciju za automatsko objavljivanje.
      Hvala puno!

      Imala sam tu kremicu sa Ureom i nesto mi je njaah, ocekivala sam frugaciju teksturu. :)

      Избриши
  3. Poseban thumbs up za oba Baleina proizvoda, Aurin korektor koji sam i ja relativno skoro kupila (u Cool Ivory nijansi), Vazelin i naravno višenamenski balzamčić. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Iz nekog razloga ja sam tek sad videla da ovi komentari nisu objavljeni, iako imam opciju za automatsko objavljivanje.
      Hvala puno!

      Definitivno imamo slicne favorite. :)

      Избриши
  4. Super su ti favoriti. :)
    Baš mi se dopada ovo ulje za lice,možda ga uzmem nekom prilikom,a Balea od kokosa je prepredobra(kokos fanatik :D).Prajmer je odavno na wish listi,nadam se da ćemo se uskoro družiti :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Iz nekog razloga ja sam tek sad videla da ovi komentari nisu objavljeni, iako imam opciju za automatsko objavljivanje.
      Hvala puno!

      Razumemo se, i ja sam kokos fanatik :D

      Избриши
  5. 1. AVON senke su vrhunske
    2. Miss sporty puder so clear za problwmaticnu kozu i so matte kao zavrsnica kameni puder
    3. Trendy sjaj za usne od Avona,postojan
    4. Avon puter za telo od kakaoa
    5. Parfem percive iz Avona.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da su Vaši favoriti uglavnom Avon proizvodi. :) Nisam dugo ništa koristila iz Miss Sporty kolekcije.
      Pozdrav!

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...