среда, 21. јануар 2015.

Tag: Potroši 5 do 1. Maja ***

Pozdrav dragi moji,
Za danas sam odlučila da vam napišem ovaj tag, koji sam videla kod drage Vine, ovde možete pogledati njen video. Ona je inače krenula sa gomilom tag videa, pa bacite pogled na njen kanal, vrlo ja zanimljivo.
Kako sam trenutno u projektu potroši 10 do Proleća klik ovde, bilo mi je teško da izaberem proizvode, ali sam se nekako izborila, i nadam se da ću uspeti. :)
Pravila: Izaberete 5. proizvoda koje bi trebalo da potrošite do 1. Maja
S obzirom da do tada ima vremena, sigurno ću vas bar jednom obavestiti o svom napretku.

Ovim putem pozivam sve zinteresovane blogokoleginice da se pridruže, a ja tagujem sledećih 5:




Pa da krenemo sa mojim proizvodima...

1. Avon Planet Spa Bali Botanica piling za telo

Recenzirala sam ovaj piling ovde. Piling mi se dopada, ali moram priznati da nisam najredovnija u trošenju istog. Mislim da će mi ovaj projekat pomoći da ga potrošim i isprobam neke druge pilinge koje želim. Kreč lakom sam obeležila koliko je ostalo proizvoda, što vidite i na slici. Kao što znate, ova boja jednostavno neće da slika!



2. Alverde tonirana krema

Recenziju ove kreme možete pročitati ovde. Želim je potrošiti kako bih mogla da isprobam neku novu toniranu ili BB kremu. Ostalo je oko 1/3 proizvoda, što je za tonirane kreme dosta, pa se nadam da ću uspeti da je potrošim.





3. Alverde krema za telo badem i ruža
Ovaj losion sam otvorila tek pre nekih nedelju dana. Namenjen je za suvu kožu i odličan je za ove hladne dane. Taman mislim da je okej da ga potrošim do 1. Maja, mada moguće da će to biti i ranije.




4. Maybelline Baby Lips balzam za usne Mint Fresh


Opšto haos je bio oko ovih balzama za usne. Svi su želeli da ih imaju. Mogu vam reći da nisu ništa specijalno. Jesu bolji od Labella, ali nisu najbolji. Ovaj moj je lagan i malo pecka, pa volim da ga trošim, ali mislim da je više pogodan za letnji period. Brzo se troši, pa mislim da neće biti problem.




5. Avon Speed dry lak za nokte Strawberry
Volim ovaj lakić, ali promenio je strukturu, a već sam ga razblaživala. Taman da ga do kraja projekta namažem par puta i to je to. Obeležila sam na bočici kreč lakom koliko imam proizvoda.





Šta mislite, hoću li uspeti?
Kako vama ide trošenje proizvoda?

Hvala na pažnji! :)



6 коментара:

  1. Ihaaa do maja mozes duplo potrositi :D verujem da ces uspeti, nisu zahtevni proizvodi ako se lepo organizujes :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Najviše me brine tonirana :D
      Videćemo, polako.. trošim 15 proizvoda sada :D

      Избриши
  2. Izabrani proizvodi,uslikani,brzo kucam post :) Hvala na tagu :)

    ОдговориИзбриши
  3. Meni je ceo program Planet Spa toliko dobar da ga arčim svakodnevno. Stukla sam dva putera za telo (ukupno 400 ml) za 40 dana, mislim da bih piling oljuštila do polovine marta. Možeš ti to. Sa toniranim kremama nemam iskustva, ali pomada za telo - budi dosledna, organizuj ritual mackanja posle svakog tuširanja i neće biti frke. To si overila za 15-ak dana. Balzam za usne može da ti zameni ruž na neko vreme - uz povremene popravke u toku dana, dobra si za dve-tri nedelje. A lakić - imam baš jagodicu i mnogo je volim. Nije trebalo da je razblažavaš, nego da je dobro promućkaš pre upotrebe. Meni fercera kao prvog dana. Za nju ti neće biti potrebno mnogo jer je divne boje, divan inat onom sivilu zimi.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mackam se ja i inače posle svakog tuširanja, ali je dosta jak i gust, pa ne treba mnogo.
      Lakic sam više puta mackala, i na kraju morala da ga razblažim jer je speed dry, pa se steže čim ga ne koristim.
      Hvala puno na podršci :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...