недеља, 25. јануар 2015.

Tag: Omiljeno ove zime...

Zdravo svima. :)
Toliko volim ove tagove, da sam počela sama da se tagujem. :D Šalu na stranu, tag se nije tako raširio među blogosferom, a videla sam ga na You Tube kanalu kod Nataše klik ovde
Ranije sam radila tag omiljeno ove jeseni klik, tako da sam iskoristila pitanja odatle, i dodala neka koja sam videla kod Nataše. Fokusiraću se isključivo na kozmetiku i šminku, ne želim da ubacujem modne detalje.
Mislim da je korisno videti šta blogerke vole u određenom periodu, a nekako ne volim da pišem mesečne favorite jer mi je to kratak period.

Tagujem sve blogokoleginice da se pridruže, a izdvojiću par kako bi se tag raširio i kako bi saznali šta vole blogerke ovih dana.

Tagujem sledeće:


A sada da vidimo šta sam ja odabrala...




*Omiljeni proizvod za kosu*
 
Avon Naturals stand strenght  sprej za kosu sa kajisijom i šea puterom koristim cele godine i uvek mu se vraćam. Prelepo miriše, odlično rašćešljava i omekšava kosu, a otkrila sam i da je čini jačom i smanjuje opadanje. Detaljnije sam ovaj sprej recenzirala ovde.
 
 

*Omiljeni karmin*
 
Avon Ultra Colour Dream Fuchsia je moj najnoviji karmin koji pretežno i nosim ovih dana. Prelep je, prosto sam oduševljena. Detaljna recenzija klik ovde




*Omiljeni proizvod za obraze*
 
Ovoga zime to je rumenilo koje uglavnom nosim preko dana, i baš mi odgovara, Avon Ideal Luminous rumenilo, nijansa classic aura. Prelepo roze rumenilo, hladnog tona. Obećala sam vam recenziju odavno i pišem je uskoro, sigurno. :)



*Paleta senki koju najčešće koristim*
 
Moja najnovija paleta, naravno, ne bih se odvajala od nje, Avon True Colour četvorobojna senka nijansa berry love. Odlično kombinovane boje, idealne za svaku priliku. Boje nisu kao na ovoj slici, nikako da uspem da je uslikam. Recenziju možete pročitati ovde, slike su tu vernije.
 
 


*Omiljeni parfem*
 
Izvoojila sam ovog puta za vas Avon Luck, koji je nekako odsečan i svež, a uz to i sladak. Baš je pravi ženstveni parfem koji traje satima, bez problema. 
*Lak za nokte koji mi je najčešće na noktima*
 
To je definitivno Avon Stardust crystalized pink, bukvalno sam potrošila pola boičice. Pravi teksturac, sa sitnijim i krupnijim šljokicama. Brzo se suši, a traje danima. Nosila bih ga non stop. Samo trenutno mackam Evelin 8u1 tretman. :) Pisala sam o tom lakiću u postu u mojim omiljenim zimskim lakovima klik..
 
 

*Omiljena mazalica*

Rešila sam da to ne bude losion za telo, već predivni Avon Naturals višenamenski balzam. Moje oktriće godine! Ranije sam ga krala mami, pa nisam redovno koristila, tako da nisam osetila sve njegove čari. Predobar proizvod, super je za usne, zanoktice, suve delove kože..stalno ga mackam. Imam vanilu, a mama ima onaj sa pčelinjim voskom, pa malo mackam jedan, malo drugi. Uskoro recenzije.



*Omiljena boja*
 
Kao što sam rekla u tagu, moja omiljena boja je uvek braon, mada ove zime nekako volim i bordo. :)



Kako vam se dopadaju moji favoriti za ovu zimu?
Da li ste isprobali neki od oviih, utisci?
 
Koji su vaši omiljeni proizvodi ove zime?
 
Hvala na čitanju. :)

16 коментара:

  1. Super post. :) ovaj visenamenski balzam sam dobila kod tebe u nagradnoj igri, i od tada sam odusevljena njim. Kad potrosim ovaj, planiram da probam s nekim drugim mirisom.. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala za tag! Upravo sam objavila svoju verziju :)))

    ОдговориИзбриши
  3. Lak je predivan, a balzami su savrsenstvo :)
    joj ja ovaj Luck zeelim, cekam snizenje seta :D :D

    ОдговориИзбриши
  4. Bas lep odabir proizvoda, moracu da probam ovaj sprej za kosu i karmin, zainteresovala si me. Pozdrav! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da sam uspela u tome. Javljaj utiske kad isprobaš. Pozdarv! :)

      Избриши
    2. Ovaj sprej za kosu je bas povoljan u C2 oko 200 din. samo! Narucicu ga sigurno. To me odusevljava kod Avona, odnos cene i kvaliteta je neverovatan. :)

      Избриши
    3. Da da, jeftin je..nikad ne prelazi 250din :) Slažem se. :)

      Избриши
  5. Ja nisam stigla da napišem omiljeno ove jeseni i baš sam planirala da ga preimenujem u omiljeno ove zime ;)))
    Lak je divan.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Obavezno, baš me zanimaju i tvoji favoriti. :)
      Lak obavezno nabavi, savršen JE!

      Избриши
  6. Obozavam ovaj sprej za rascesljavanje kose.. Imam gustu,kovrdzavu kosu i bkvalno mi je spas. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da to cujem. Ja sam bila skepticna pre nego sto sam ga proala, nisam verov da je tako dobar :-)

      Избриши
  7. Koristim ovaj višenamenski balzam i veomaaaaa sam zadovoljna, i odgovara mi u potpunosti, pogotovo sada po ovoj zimi.

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...