недеља, 18. јануар 2015.

Tag: Potroši 10 do Proleća, gost na blogu Jovana Veljkov **

Zdravo svima,
Dragu Jovanu Veljkov zna cela blogosfera. Ona je uvek tu, redovno prati blogove, komentariše i nekako je po meni sastavni deo naše blogosfere. Uvek je tu i da nas podrži, a imala je sreće i u nagradnim igrama. Nakon što sam objavila post o projektu potroši 10 do Proleća klik, Jovana je poželela da se pridruži ovom projektu, pa smo se dogovorile da kroz jedan post kod mene na blogu ona prikaže vama šta je to ona izabrala da potroši do 21. Marta.
Dopadaju mi se Jovanine slike i stil pisanja, pa se nadam da će nam se pridružiti u blogovanju. Šta mislite?

Inače ovom tagu se pridružilo mnogo blogokoleginica, pa vam predlažem da potražite njihove postove.


Jovana kaže: 
Boga mi fino si me namučila sa odabirom 10 proizvoda! Bila je ovo igra “izgubljeno-nađeno” :)


Jovana je izdvojila sledeće proizvode:


1* Dahlia Body Milk

Sa ovim mlekom za telom se borim već godinu dana i nikako da mu vidim dno! Jako je masno i ne prija mi uvek, treba mu večnost da upije. Stoga koristim zimu dok koža traži malo više nege da ga potrošim. Ostala je ¼ proizvoda.
Na slici vidite koliko je prozvoda ostalo.



2* LMX Shower gel 2in1

Nisam obožavalac gelova za tuširanje, ali ovaj sam dobila na poklon na njihovoj zvaničnoj stranici. Bila je greota da ga ne probam :) Doživeo je i nesrećan pad, ostao bez poklopca! Potrudiću se da ga iscedim, ali me ne greje sunce da ću u tome uspeti :/ Ostale su 2/3 proizvoda.

 


3* Rexona dezodorans

Imala sam ideju da koristim „zdravije“ dezodoranse: bez alkohola, parabena, parfema. Na žalost ovo je bio totalni promašaj, jer ne radi svoj posao uopšte! Prsnem ga sa vremena na vreme po kući, možda posle tuširanja. Ostalo je jos pola, pa ćemo videti.




4*  Pur Blanca parfem 

Ovo mi je bio jedan od omiljenih parfema u srednjoj školi, kupila sam ga relativno skoro jer je bio na popustu, u ime starih dana :) Redovno ja to prskam, i mislim da će trosenje ići lako iako je skoro pun.
 



5* Bioten krema za ruke anti-ageing

2014.-ta godina je kod mene prosla u znaku Biotena, u ovu kremu sam zaljubljena! Druga je koju trošim i radujem se kupovini sledeće :D Verujem da ću ovu polovinu bez problema „pojesti“ i pre vremena :)




6* Titania krema za stopala 

 Mackam ja ovo i leti i zimi, i nikako da mu vidim kraj! Obzirom da sam se zarekla da ću ove godine više vremena posvetiti svojim stopalima, da bih spremna dočekala leto i sandale, ova kremica je prvi korak. Ima je malo više od polovine i svojski ću se potruditi da je nema do marta :D




7* Alverde piling za ruke 

Dobila sam ga od mame za 8. mart i da zlo bude veće tek skoro sam ga pronašla u uglu police i prvi put koristila. Jako je blag, prija u ovim zimskim danima kada su ruke posebno suve. Ostala je jos polovina.



8*      Dikla krema za negu noktiju 

 Potpuno sam se posvetila rukama ove zime, ko sto se da primeiti :) Zavrsila sam sa Eveline 8in1 tretmanom za jačanje noktiju, super je odradio posao, ali je neviđeno isušio zanoktice. Mackam je kad god mogu ali se jako sporo troši. Ima je jos 1/3.



9* Manomai serum za lice 

Ovo je proizvod koji zahteva posebnu pažnju! Ja sam ga dobila zahvaljujući blogu Crossing Beauty na nagradnoj igri. Ovo je božanstven serum koji je moje lice preporodio! Prirodan je, bez konzervansa, baziran na ishrani o krvnim grupama, ma savršen! Obzirom na to, treba se utrošiti u roku od 6 meseci od otvaranja i taj datum se bliži. Ostala je još ¼ proizoda pa se nadam da ću ga potrošiti obzirom da ga koristim samo kao noćni tretman.



10*  Naturals univerzalni balzam  

Ovo svemoguće čudo koristimo svi u kući pa ću imati malu pomoć :) Mackam ga na nokte, laktove, usta,... Neopisivo se sporo troši, nisam sigurna da ću dotaći dno, jer sam jedva zagrebla površinu. Bitnije mi je kod ovog proizvoda da ne odustajem od mackanja :D




Ovo je moja mala družina od koje se neću odvajati u narednom preiodu, poželite mi sreću :)







Šta mislite, da li će Jovana uspeti?
:)

Hvala na pažnji! :)

16 коментара:

  1. Zelim joj svu sreću, samo neka bude uporna i proizvode postavi na vidljivo mesto! :-) :-)

    ОдговориИзбриши
  2. Draga Ana, hvala ti na gostoprimstvu i pruzenoj prilici! <3 <3 <3 Bilo je zadovoljstvo i fotkati i pisati za ovu priliku! Drago mi je da ti se dopalo :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nema na čemu draga moja :)
      Moje je zadovoljstvo što gostuješ na mom blogu. Nadam se da će biti još prilike. :)
      :*

      Избриши
  3. Jovana draga bilo ko bi tvoj post objavio da si samo pitala ti si nam svima ko maskota ,sve nas pratiš,bodriš, i super si drug. Ja te odavno "znam " i pre bloga jer smo se sretale u nagradnim igrama i tamo sam već zapazila tvoje umeće pisanja,pa razmisli o blogu ko zna. Sviđa mi se izbor samo kako ćeš sa parfemom,špricaj se po ceo dan haha. Ani hvala što nam je pružila malo dodatne razonode :).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Od sada cu u CV-u za posao navoditi "imala srece u nagradnim igrama" :D
      Hvala Tijana na lepim recima, drago mi je da ti se dopada :) Blog ce sigurno sacekati, fali mi par sati dnevno za takve aktivnosti :D A parfeme verovala ili ne trosim ko luda, tako da mislim da nece biti probelm ;)

      Избриши
  4. Draga Jovana, znam da i mene vjerno pratiš i drago mi je da mogu pročitati koje slovo od tebe. Sigurna sam da ćeš uspjeti potrošiti sve ove proizvode :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pratim Martina, nego sta :) Lajkujem, citam, slabo doduse komentarisem, ali tu sam ;) Nadam se i ja da cu pocistiti ovo drustvance :)

      Избриши
  5. Podržavamo stidljivu blogerku da nam se konačno pridruži.Eto Jovana sve si nas ujedinila i sve te zovemo i čekamo. :)
    Nego što mi ne reče da si se već dogovorila sa Anom?Ja te pozvala i predložila ovo isto,a da nisam videla ni znala.Izgleda ni ti nisi videla kod mene.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam videla :( Ana mi je predlozila jos pocetkom januara, pa je pao i dogovor. Hvala i tebi na pozivu, bice jos prilika :)

      Избриши
  6. He he :) Bas sam se obradovala ovom postu i super ideja da gostujes ovako :) Sto se proizvoda tice fin izbor :) Jaaaaaaaaaoooooo pur blanca :) I ja sam ga trosila u srednjoj skoli ne znam ni koliko dugo :) Odavno ga nisam pomirisala, a znam da mi je tada bas prijao, pravi letnji... I ja bih se radovala njegovom koriscenju :) Da, da dikla, nije moguce potrositi je :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam presrecna sto mi je Ana pruzila priliku da gostujem ^_^ Ja obozavam Pur Blancu i vratio me u srednju skolu definitivno :D Posebno se radujem njegovom koriscenju!

      Избриши
  7. Imam jedno pitanje, zašto ti ženo ne pišeš blog?!!!! :D
    Od ovih proizvoda imam Bioten kremu, baš je volim... A serum me baš zaintrigorao :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I da dan ima 36 sati malo bi mi bilo :D Samo mi jos blog fali :D Ovako moze da me po neko ugosti s vremena na vreme :)
      Bioten kremu sam vec pri kraju, nevidjeno sam navucena na kreme za ruke. Ko sto ti bolujes od balzama, ja od kremi :D Serum je jedno cudo veruj mi, jedina mana mu je cena od 80$

      Избриши
    2. Dođi i kod mene :))) Samo da smislimo temu :)
      80?? Too much :D ne svidja mi se vise ahahhaa :D

      Избриши
    3. Hvala na pozivu ^_^ Rado cu se prikljuciti ma sta da smislis :D
      Yes, Yes 80$ o.O Ali DIIIVANNNN <3

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...