петак, 17. април 2015.

Moja kupovina Avon #C5 #2015 **

Zdravo svima. :)

Znam da volite ovakve postove i da očekujete neku dobru kupovinu, ali ovoga puta stvarno nisam mnogo kupovala. Razlog tome je što ne želim da gomilam proizvode, kupujem samo ono što mi stvarno treba.
Evo tih par noviteta u mojoj Avon kolekciji. :)


Nutra effects radiance noćna krema

Bila mi je potrebna noćna krema, a kako je nutra effects nova linija u Avonu, rešila sam da nabavim ovu koja je namenjena svim tipovima kože i pruža hidrataciju i blistavost. Trenutno je kombinujem sa dnevnom hydration kremom iz nutra effects linije i prezadovoljna sam. Uskoro ću objaviti i recenzije ove dve kreme. Krema ima 50ml, a platila sam je u okviru ponude za avon dame 399din.


Glazewear sjaj za usne pink watermalon

Sjaj sam dobila u okviru motivacionog programa (tj. dva komada), ali nisam sigurna da li mi odgovara boja trenutno, tako da nisam otovorila ni jedan. Možda ću ih pokloniti, a možda uzmem jedan da koristim. Svakako volim ovu kolekciju sjajeva.
 


 Celebre miris

Ovaj miris, tj. toaletnu vodu sam dobila isto u okviru motivacionog programa. Meni se ovaj miris ne dopada, nekako je pretežak, pa sam takođe ga sklonila sa strane. Verovatno će biti poklonjen nekom. :)




To bi bilo to, pored ovoga, dobila sam još jedan miris, u okviru motivacionog programa, koji je već poklonjen. 



Kako vam se dopada moja mini kupovina? Šta ste vi kupile u C05? :)


Hvala na pažnji! :) 

2 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...