понедељак, 8. јун 2015.

Planet spa Amazonian Treasures višenamensko ulje**




Zdravo svima. :)
Obožavam Planet spa kolekciju i želim da podelim sa vama svoje utiske o što više proizvoda iz ove kolekcije. Danas ću pisati o višenamenskom ulju iz Amazonian Treasures linije. Pored ulja, u ovo liniji postoje još i piling za telo, maska za kosu, maska za lice i krema za ruke i stopala.
Glavni sastojak ovih proizvoda je Acai palma i namenjeni su za hidrataciju tokom leta. Ova linija se i pojavila u Avonu baš prošlog leta kao ponuda za letnji period. Nisam koristila ništa drugo iz ove linije, osim maske i to samo jedanput, tako da ništa ne mogu da kažem za ostale proizvode, ali sam čitala brojne pozitivne recenzije. Ono što je važno, ova kolekcija miriše fantastično! :)


Ulje se nalazi u plastičnoj bočici ljubičaste boje, blago providne. Bočica je čvrsta, a na vrhu se nalazi plastičan poklopac. Dozer nije baš najsjajniji, kod Turkish bath ulja iz Planet spa kolekcije koji sam ranije koristila je bio bolji. Meni se pakovanje baš dopada, zbog ovih zlatnih detalja, nekako je luksuzno. Kako je ulje u pitanju, etiketa se lako skida, nemojte zameriti.
Dobijate 150 ml proizvoda koji ima rok trajanja 3 godine.





Miris je kao što sam rekla prelep, miriše na bobičaste voćke, ali uz to nekako osvežavajuće. Miris se dugo zadržava na vama. Struktura je uljana, ali je u pitanju lagano ulje, nije premasno. Proizvod je svetlo zlatno-žute boje. Lako se razmazuje, ali ne upija toliko brzo u kožu, ako se direktno nanosi.


Ovo ulje ja koristim kao mazalicu za telo, in-shower ulje, u kupki za stopala, kao tretman za kosu, za ruke i nokte....
Telo kada je suvlje premažem ovim uljem, lepo hidrira kožu, drži je mirisnom i mekanom. Probala sam da ga koristim kao in-shower mazalicu, nakon tuširanja, na mokro telo nanesem ulje. Ulje tada nekako minimalno meni, kao da menja boju u belo i kada odstoji minut, isperem ga. Posle se samo obrišem. Fantastično hidira kožu, bolje nego bilo koji drugi in-shower losion koji sam probala. A kupatilo posle miriše satima.
Kada držim stopala u kupki dodam par kapi ovog ulja u kupku, stopala posle budu mekana, glatka i lakše ih isturpijam. Sam miris mi prija, pa dodatno opušta. Nemam kadu, ali bih ga sigurno dodava i u kupku. Takođe ga stavljam i u kupku za nokte, dodam u vodi par kapi ulja, umočim ruke u posudu i zanoktice su omekšane, nokti nekako ojačani, a cele ruke mekane.
Na kosi ga koristim kao tretman uz neku masku ili samostalno. Obično kada je samostalno stavim uveče, pa isperem ujutru, a kada je uz masku držim bar pola sata na kosi. Kosa bude omekšana, mirisna i glatka.



Listu sastojaka možete pogledati na slici ispod. Slova su svetla, pokušala sam da ih zatamnim, ne izgleda baš lepo, ali se vide sastojci.



Preporučila bih svima ovo ulje, jer postoji više namena za koje ga možete koristiti, a stvarno odlično hidrira i miriše. Idealan je za spa rutinu koju praktikujete. Cena ovog ulja je oko 500 dinara. Meni bočica iako ima 150 ml dosta dugo traje, i pri redovnom korišćenju, sigurno bar par meseci.



Da li ste probali ovo ulje ili nešto iz Amazonian Treasures linije? Da li volite Planet Spa proizvode?

Hvala na čitanju. :)

6 коментара:

  1. Hvala ti na preporuci,vec dugo zelim da probam ovo ulje,ali nikako da dodje na red :) Ja sam se zarazila toliko Planet spa kolekcijom,da skoro u svakoj porudzbini imam po jedan novi proizvod.Vise ni sama ne znam sta cu sa njima :) Pre par dana mi je stigao set proizvoda sa algama i prahom bisera...ocaravajuce ! Obavezno probaj ! Maska za lice,a posebno nocna krema za lice ,moji su favoriti za ovo leto! Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na preporuci. Sigurno cu isprobati neki proizvod iz te linije. :-)
      Sva preporuke za ovo ulje, stvarno.:-)

      Избриши
  2. Mislim da bi ostali brendovi mogli da se malo ugledaju na Avon, mene bi npr prvo privuklo pakovanje, padam na lepa pakovanja priznajem. Na žalost nisam probala ovo ulje, hvala ti što si mi skrenula pažnju na njega. Verujem da ću ga uskoro i probati :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se, a Planet Spa linija baš lepa pakovaanju. :)
      Nema na čemu, mislim da je stvarno koristaan proizvod, jer ima više namena. :) Ako probaš, javljaj utiske. :)

      Избриши
  3. iz ove kolekcije imam masku za kosu,piling za telo i kremu za ruke...ocaravajuce mirise...piling padam u iskusenje da pojedem :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Miris je stvarno prelep! Ja ću u narednom katalogu nabvaviti masku, jedva čekam da je koristim. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...