субота, 19. септембар 2015.

Naturals shimmering losion, vanila i cimet**

Dobrodošli!
Mislim da je ovaj losion vrlo popularan, posebno u blogosferi. Meni je dugo trebalo da probam ovaj losion jer nisam puno očekivala od njega. Kupila sam ga u nekom setu još zimus, a otvorila ga tek na leto, nosila sam ga sa sobom na more. U okviru naturals kolekcije postoje dva losiona sa šimerom. Ovaj sa vanilom i cimetom i losion sa zimskim bobicama i šea puterom. Kao što vidite, mirisi su zimski, ali zbog šimera, meni je nekako ovaj losion više za leto.

Losion dolazi u slatkoj tubici od 150ml. Na vrhu se nalazi veliki otvor i preko plastični čep. Miris ovog losiona je fantastičan, nekako zimski, ali meni to nije smetalo dok sam ga mackala na moru. Miriše kao neke zimske sveće, nešto baš između vanile i cimeta.


Rok trajanja ovog losiona je 3 godine, odnosno 12 mesei od otvaranja.

Ovaj losion se našao i u postu o mojim letnjim favoritima


Zanimljivost je da ovaj losion ima dva dela, jedan svetliji i jedan tamniji, koji se pri istiskivanju iz tubice mešaju. Oba dela imaju sitan šimer koji stvarno nije napadan, baš je onako fin, da istakne preplanulst i generalno lepotu kože.


Miris se poprilično dugo zadržava u koži, a šimer je tu do sledećeg tuširanja, što je po meni veliki plus.



Losion se lako razmazuje, lagane je teksture, kao i ostali Naturals losioni, ali opet lepo hidrira, odnosno koža nakon njega ostaje baršunasta i meka. Naravno da nekom sa suvom kožom ovaj losion nije dovoljan, ali ga mogu koristiti nakon svoje bogate kreme za telo koju koriste, kako bi istakli ten. I ja ga sama koristim uglavnom kad izlazim iz kuće na delovima kože koji su istaknuti. Mislim da većina ljudi šimeraste losione tako i koristi. Svakako, meni sa normalnom kožom pruži okej dnevnu negu, čak i kada samo njega koristim.


Ako vas zanima sastav, pogledajte sliku ispod.


Cena ovog losiona je obično oko 300din, mada sam ja moj kupila u nekom setu od tri proizvoda za oko 400din. Tako da čekam da bude povoljan pa ću sigurno kupiti još ovih losiona.

Svima bih preporučila ove losione jer mi se dopada taj baršunasti osećaj, miris losiona i uopšte celokupan doživljaj mackanja, nekako se osećate luksuzno kada koristite ovaj losion.


Da li ste isprobali Naturals losione sa šimerom i kakvi su vaši utisci?

Ako vas zanima moje mišljenje o proizvodima koji nisu iz Avon asortimana, kao i neke razne druge teme, posetite moj drugi blog Beleške još jedne Ane

Hvala na čitanju. :)

10 коментара:

  1. Ovaj proizvod mi se izuzetno dopada, delim tvoje mišljenje, dok mi se drugi iz iste kolekcije ne dopada zbog mirisa. Po mom mišljenju je previše jak, a takve ne volim. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne mogu da se setim mirisa tog drugog, ali ako kažeš da je jak, videću kad budem imala prilike da pomirišem, tek nakon toga da ga poručim. Ako mi se ne svidi, poručiću opet ovaj. :)

      Избриши
  2. Odlicno izgleda, nisam mislila da je ovoliko dobar. :)
    Inace koristim 3u1 i odusevljena sam hajlajterom, prelep je.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pravi dobar simer losion, po meni. :)
      Drago mi je da si zadovoljna! Uzivaj u koriscenju. :)

      Избриши
  3. Probala sam ovo leto, bio mi je ok ali sam ga koristila u svrhu da malo kožu zamirišim i zasvetlucam, nažalost nije mi pružao negu koja je mojoj koži potrebna :)

    ОдговориИзбриши
  4. Ja nisam probala jos uvek ove mackalice,ali se vec duze vreme kanim :-) sad su u novom avonovom katalogu 279 din,pa trk po njih! :-D

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...