недеља, 1. новембар 2015.

Moja kupovina #C15 #2015

Dobrodošli. :)
Evo nas već kod moje kupovine u C15. Nisam mnogo kupovala, jer su C16 i C17 katalozi još bolji, pa ću tada nabaviti nešto što mi treba. :)
Čak sam mislila da ću kopovati više u nekoj od sledećih porudžbina u C15 pa sam ovu kupovinu slikala na jednoj fotografiji.
Evo mojih proizvoda:


Avon Care univerzalnu kremu kupujem po ko zna koji put, super je kremica. Ovo je novogodišnje pakovanje koje izlazi u C16, a ja sam je kao član kluba uzela 1 kampanju unapred sa 40%.

Avon Care glicerinska krema za ruke je stalno u mojim new in postovima, a ovoga puta u novogodišnjem izdanju. I nju sam uzela kampanju unapred sa 40%. Recenziju ove Avon Care kreme i nekih drugih kremica za ruke pogledajte ovde.

Naturals ružinu vodicu koristim prvi put. Probala sam je par put i za sada sam vrlo zadovoljna. Tako je nežna, blaga i fino umiruje kožu. Koristim je kao tonik. U C15 njena cena je bila 199din, stvarno vrlo povoljno.




To je to dragi moji. Mala, ali lepa kuppvina.

Da li ste vi probali nešto od ovih proizvoda?
Šta ste vi kupili u C15?

Hvala na čitanju. :)

8 коментара:

  1. Baš me zanima ta ružina vodica..ako napraviš recenziju slobodno, nadam se da ću vidjeti post :)

    ОдговориИзбриши
  2. Imam ovu vodicu od letos, to je jedna divota :) Blaga, hidrira, osvezava, miris vrlo prijatan. A iz ovog kataloga jos uvek nisam narucila nista, taj proces pravljenja spiska ume da potraje, haha. Kristina

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...