недеља, 4. септембар 2016.

Avon Sun+ After Sun puter za telo*

Ćao drugari, kao što sam obećala biće više postova u narednom periodu, ovde i na mom drugom blogu beleskejosjedneane.blogspot.rs. Danas vam pišem o After Sun puteru iz Sun+ linije koji sam kupila pre letovanja (moju kupovinu sam vam predstavila na mom Snapchat nalogu aninavonkutak). Pomenila sam ga i u mojim morski favoritima - ovde.

Moje mušterije su često kupovale ovaj puter i hvalile ga, ali ja nikako da ga isprobam i u tome sam mnogo pogrešila. Obožavam Planet Spa putere, pisala sam ranije o njima i nisam znala da ovaj puter može da im parira.



Puter dolazi u plavom pakovanju od plastike, koje je dosta čvrsto. Ispod poklopca nema zašititne folije, ali postoji nalepnica sa spoljne strane koju skidate pre upotrebe. U pakovanju se nalazi 200 ml putera za telo


Sastojci:
aqua, cetearyl alcohol, glycerin, glyceryl stearate se, dimethicone, ethylhexyl isononanoate, ethylhexylpalmitate, petrolatum, sucrose cocoate, phenoxyethanol, methylparaben. sodium lauryl sulfate, theobroma cacao seed butter, disodium edta, glycine soja sterols, parfum, daucus carota sativa seed oil, butyrospermum parkini shea butter extract, aloe barbadensis leaf juice, oryzanol, pathenol, sodium acrobate, tocopherol, urea, sodium pca, phytol, crategus monogyna fruit extract 1008428-042

Miris je sladunjav, nekako između kokosa i kakao, miriše "morski", ali je miris specifičan, nisam do sada osetila sličan. Koža ostaje mirisna neko vremena nakon nanošenja.


Ovaj puter je guste strukture, onako pravi, intezvini puter. Potrebna je mala količina za celo telo i meni je na letovanju trajao 4 nedelje, mazala sam ga svakog dana, nekad i više puta dnevno.

Malo se teže razmazuje, kao i svaki puter i ostavlja film na koži koji je prijatan, bar meni, nisam posle njega onako lepljiva, već je koža baršunasta i mekana.



Odlično hidrira kožu i čini je mekom, pomaže kod oporavka kože od sunca, zaista mi je prijao nako sunčanja i kupanja.  Koliko dobro hidrira oktrila sam najviše kada sam se vratila u Beograd i prešla na neke losione koji nisu tako intezivni. Mojoj koži nekako fali ovaj puter.

Mislim da bi super bio i npr. zimi, kada nam je potrebna intezivna hidratacija. Ja ću ga sigurno kupovati opet, jer je postao jedan od mojih omiljenih Avon proizvoda. Košta obično između 300 i 400 dinara, ali ja sam ga na akciji platila 169din.




Da li ste probali ovaj puter i kakvi su vaši utisci?

Ako imate Instagram, zapratite me ---- ana_beleske.
Hvala na čitanju. :)

5 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...