четвртак, 19. јануар 2017.

Omiljeni Avon make up proizvodi*

Danas pričamo o Avon make up proizvodima koji su, po meni, najbolji iz Avon asortimana. Nisam sve probala, ali od onoga što jesam, ove proizvode izdvajam. Ovi proizvodi su toliko dobri da mogu da se porede sa vrlo luksuznim kvalitetnim proizvodima.

Bronzane kuglice su nešto što bih prvo izdvojila. Proizvod koji će vam taista dugo trajati, a vrlo je kvalitetan i pristupačan. Dugotrajne su i lako se blendaju. Kuglice jesu toplijeg tona, ali takav je to nekako da pristaje svakom tenu. Više o njima pročitajte ovde.

 

Nutra Effects BB krema je baš dobra, a i većina se slaže sa mnom, stalno nailazim na pozitivne komentare. Ja imam onu običnu verziju, ne mat i baš sam zadovoljna. Pored ove bb kreme bih preporučila i Anew BB kremu koja je takođe odlična, a ta jedna nijansa koja je u ponudi meni čak više pristaje, jer je za hladan podton kože.


Magix sprej za fiksiranje šminke koji može pored osnovne namene da se koristi i kao baza. Dugo ga nisam probala i sasvim slučajno sam ga kupila na nekoj akciji i oduševila se. Uskoro ću napisati posebnu recenziju jer ovaj proizvod to zaslužuje.


Baza za senku je nadaleko poznat proizvod koji sam ja pre par godina koristila, ali mi se tada baza za par meseci stegla i nije bila upotrebljiva, pa sam imala određenu odbojnost. Kako su je svi naravno hvalili, pre par meseci sam rešila da je ponovo kupim i nisam pogrešila. Zaista odlična baza, jedna od najboljih baza u ponudi, a sigurno najbolja baza drogerijskog ranga.


Generalno bih navela sve Avon karmine jer Avon u ponudi ima odlične karmine, za svakog po nešto. Moji omiljeni su Extra Lasting i Matte ruževi. Zaista odlične teksture i dugotrajnost. Preporučujem da probate neku od nijansi.


Luxe puder u kamenu je odličan i po meni najbolji puder koji sam probala. Odlično setuje, malo i matira i moju kožu ne isušuje dodatno. Moja nijansa je Fair i baš mi odgovara, a dodala bih i da se baš malo trusi.



Olovke za usne su kremaste, ali opet ne previše, dugotrajne, lake za upotrebu, super kao baza za karmin... Izbor boja nije veliki, ali to su sigurno one boje koje su osnovne i koje će vam trebati. Ja imam 5 nijansi, pored ovih 4, još jednu jer mi se jedna boja uvek nalazi u tašni. Možete ih nositi i samostalno.



Pored ovoga, dodala bih i da su Avon maskare odlične, naravno ako izaberete onu koja vama najviše odgovara. Moja omiljena je big&false lashes.

 
Da li ste probali ovee proizvode i kakvi su vaši utisci?
Koji su vaši omiljeni Avon make up proizvodi?

Hvala na čitanju :) 

8 коментара:

  1. Probala sam zaista mnogo Avonovih proizvoda, ali ubedljivo najvise volim ruzeve ( probala sam gotovo sve linije), ruzevi iz Avona su izuzetni, sve preporuke za njih :). Volim i krejone za oci ( za usne cu tek probati ), bazu za senke, True Colour palete senki, neke maskare, fiksator, parfem Attraction, itd, lista je dugacka :) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazemo se. :-)
      Ja nekako vise volim olovke za usne od olovaka za oci.
      Palete su svakako super, imam ih vise.
      Hvala ti na komentaru. :-)

      Избриши
  2. Uh,ima dosta sjajnih proizvoda,ali meni su nekako krejoni i olovke za usne favoriti! Plus baza za senku. To nekako da izdvojim! Sjajan post! :)

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман25. јул 2017. 17:30

    Da li je dobar Color Trend tecni puder?

    ОдговориИзбриши
  4. Ja prosto obozavam Avon kuglice, nista bez njih, koristim ih od prosle godine i bukvalno jednu kutiju koristim skoro 10 meseci a cesto stavljam bronzer. Kutijicu sam nazalost polomila i puno kuglica je ispalo i pored toga je dugo trajao, imam ga jos, ali sam kupila novi. Ne znam da li ste videli i novi fiksator za sminku, MARK, prvi put sam ga narucila u kampanji 12, pre par dana mi je stigao i odusevljena sam, vidi se razlika u duzini trajanja. Da li ste i Vi Avon Dama, ako jeste, da li mogu od Vas dobiti par saveta, Van ovog bloga? Inace blog Vam je prelep, bas mi se svidja, sve najlepse Vam zelim! ^_^

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni se ranije dešavalo da pukne pakovanje, jedno tako i zamenim,nepotrošive su. :-)
      Uzela sam novi fiksator i odličan je!

      Jesam,i Avln dama i lider sam. Možete da mi pišete na rmail ili na fb stranici, rado ću Vam pomoći.

      Hvala najlepše na divnim rečima! Pozdrav

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...