петак, 22. август 2014.

Proizvodi za lice koje sam koristila ovog leta #2014

Došla sam na ideju da vam prikažem koje sam proizvode koristila za lice, telo i kosu na letovanju. Mislim da će vam to biti vrlo zanimljivo. Bacite pogled i na proizvode za sunčanje koje sam koristila: klik, klik. Pogledajte i post o mojim savetima za negu lica leti ovde.


**Oriflame pure nature tonik

Ponela sam ga da bih ga potrošila jer je bilo malo u pakovanju, i na kraju sam samo njega i koristila. :D
Lagan i fini tonik, koji je namenjen normalnoj koži. Lepo je neguje i čisti i čini mi se da nekako umiruje.

**Solutions fresh tonik za lice

Nisam koristila. :D Ali sam vrlo zadovoljna inače njime, baš kao i ovaj Oriflame tonik odlično čisti i osvežava. NIje jak, baš kako treba za normalnu kožu.

**AnewAqua Youth sredstvo za čišćenje

Već sam pominjala ovo sredstvo, vrlo sam zadovoljna sa njime, namenjeno je normalno koži, i spada u kategoriju 20+ proizvoda.

**Planet Spa piling za lice sa mineralima iz mrtvog mora

Recenzija - ovde. 

**Planet Spa serum za lice sa sakeom i pirunčem

Obožavam ovaj serum. Odlično neguje, omekšava lice i daje mu neki poseban sjaj. Nema ga više u ponudi, a ja sam moje pakovanje potrošila na moru. :(

**Solutiosh hydra okoloočna krema

Mlada sam pa ne koristim kreme protiv bora, ali znam da je predelu oko oka potrebna dodatna nega. Ova kremica se odlično pokazala tokom leta, stvarno super hidrira i osvežava pogled.

**Avon Care Cocoa Butter krema za lice

Spremam vam recenziju ove kremice. Odlično se pokazala za letovanje, kada je moja koža lica bila pomalo suva i dehidrirana.

**Oriflame pure nature sredstvo protiv bubuljica

Svi kažu kako im se lice od sunca i morkse vode lepo očisti koji imaju problema sa masnom kožom. Kod mene je suprotno, od sunca, morkse vode i znojenja, nekada mi se pojave bubuljice. Ovo sredstvo je spas jer trenutno deluje, koristim ga već mesecima i sporo se troši jer mi se ne pojavljuju bubuljice često.

**Balea maske za lice

Ove maske su fenomenalne. Ja sam se odlučila za med i mleko i ovu sa mangom. Obe služe da pruže hidrataciju. Jedan od dva dela koji dobijete može se kompotno koristiti 4-5 puta. Do sada nisam probala ovakve maske koje se ne skidaju, deluju kao neka masna gušća krema. Nanese se odstoji 10-15 min i ako ostale nešto skine se tuferom. Meni nije ostajalo. Svima preporučujem ove maskice.

**Nivea purifying mask

Ovu masku sam namenila za deo gde mi se pojavljuju mitiseri - nos i brada. Ništa nije pomogla specijalno, tek po neki mitiser nestane. Nivea me je ponovo razočarala. 



Kako ste vi negovali lice ovog leta?
Da li stre probali neki od navedenih proizvoda i kako vam se čine?


Hvala što me čitate. :)

 

2 коментара:

  1. Drago mi je da si se vratila:)! Imam ovaj Avon piling i odlican mi je,a uzela bih onaj njihov tonik Balanced Matte ali ne znam nista o njemu,iskustva,za kakvu je kozu i sl.A Nivea maska mi je bila haos,gorelo mi lice ispod nje a i miris je bio bljak:( Zeljno iscekujem nove postove o brosurama i must have ponudama:) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Kristina,
      da eto me, konačno :) Hvala na podršci, drago mi je da me i dalje pratiš. :)
      Taj tonik je namenjen masnoj/mešovitoj koži i to je poboljšanje predhodnog tonika. Nisam probala lično, jer nemam masnu kožu, ali čula sam puno pozitivnih utisaka, da lepo očisti lice, posebno T zonu.
      Hvala na komentaru. Pozdrav!

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...