четвртак, 23. октобар 2014.

Prelistavanje Avon kataloga, #C15, *noviteti

Kao što sam juče objavila na fb stranici, danas je vreme za pisanje o novitetima u C15. Obožavam ove jesenje i zimske kataloge i jedva čekam 16 i 17 :) Kakvo je vreme kod vas? Ovde vetar duva i pada kiša, i prosto poželite da ostanete celog dana kod kuće. Tako da ako ste srećnice, pa možete da ne izlazite, skuvajte kafu, čaj, toplu čokoladu ili slično, zavalite se i bacite se na čitanje blogova.

Sve fotogradije preuzete su sa Avon Srbija oficijalnog sajta, namerno sam uzela male sličice, tako su mi nekako slatke, a i malo da promenimo.



**Anew Nutri Advance kreme za lice,50ml, str 3-5

Fokus u C15 je na ovim npovim Anew kremama za lice, namenjenih svim starosnim dobima. Forumla je bogata uljima, sa nutri-3x-omega kompleksom i sadrži Omega 3, 6 i 9 masne kiseline, neguje kožu i čini je nežnom. Postoje dve varijacije: lagana hranljiva krema i bogata hranljiva krema.
Lagana hranljiva krema namenjena je normalnoj i masnoj koži, a bogata je namenjena suvoj i veoma suvoj koži. Obe kreme pogodne su za korišćenje i danju, i noću. 
Karatkteristike: 
• dubinski hrani i hidrira kožu
• jača zaštitini sloj kože i čini je otpornijom na jake vetrove i niske temperature
• neguje kožu i sprečava osećaj zategnutosti na licu
Nega - nivo hidratacije je veći za 60%.
Zaštita - jača zaštitini sloj kože i čini je otpornijom na jake vetrove i niske temperature
Prijatan osećaj - osećaj suvoće i zategnutosti lica je značajno umanjen
*Cena ovih krema je 820din, a ukoliko kupite neku od ovih krema, možete kupiti i sjajnu Luxe maskaru za volumen za samo  349din.












**Incandessence Flame parfem, 50ml, str 6

Naredni novitet je novi Incadessence Flame parfem, u cvetnim notama - crveni biber, zlatna gardenija i kremasti mošus. Pakovanje je prelepo, i originalno, a i klasičan Incadessence parfem je promenio pakovanje, i sada je još lepši. Meni se ovaj novi Flame parfem dopada, nekako je intezivan, a opet odmeren. Znate da ja volim voćne i osvežavajuće note, ali ovaj mi se vrlo dopada kao i ostali parfemi iz Incadessence kolekcije.
Cena je sjajna, ako ste potrošili 1799din u predhodnoj brošuri (važna napomena je da vaša avon dama toliko treba da potroši, ne vi, znači avon dama na svakih 1799din može poručiti po jedan ovaj parfem), možete poručiti ovaj parfem za svega 799din!



**Planet Spa  Indulgent SPA Ritual kolekcija, str 20/21
Moj favorit je prelepa nova Planet spa kolekcija. Divno miriše, i verujem da su kvalitetni proizvodi u pitanju. Kolekcija sadrži piling za telo, sufle za telo i kremu za lice. Sadrži smeđi šećer i šea puter, a miriše na čokoladu. Namenjena je hidrataciji normalne i suve kože, posebno u ovim hladnijim danima.
Cena seta je 990din.





**Senses Mood Therapy kremasti gel za tuširanje, 250ml i 500ml, str 22/23
Sledeći novitet je novi kremasti Senses gel. Znate da od pre par kampanji Avon izbacuje ove kremaste gelove, što mi se posebno dopada, a ovaj sadrži hranljivi šea puter. Sjajno miriše, na vanilu! :) Ja sam svoj primerak nabavila u predhodnom periodu, unapred, i mislim da je ovo najbolji gel do sada! Sjajne je teksture.
Cena za 250ml je 169din,a za 500ml je 239din.


**Hollywood kolekcija, limitirano izdanje, str 62/63
Avon nas nije ostavio bez noviteta ni u kolekciji šminke. U kolekciji se nalaze dva laka za nokte: Nijanse Beige Drive In i Vixen. Ukrasni kamenčići za nokte; Ajlajner u olovci u crnoj boji; Posvetlkjivač, koji mi se najviše i dopada i mislim da je sjajan proizvod; I 3 nijanse UC karmina: Starlet Glamour, Snow Business i Cherry Rush.
Cene: Lakov i kamenčićii: 269din, Ajlajner: 399din. Posvetljivač: 649din. Ruž: 399din.













**Color Trend  Comb It maskara, 7ml, str 89
Meni se čini da je ova maskara postojala i ranije u drugačijem pakovanju. Verujem da je sada poboljšana,m a nemenjena je razdvajanju trepavica i volumenu. Ima četkicu/češalj, umesto standardne četkice. Dolazi u jednoj nijansi: Black. Ne preferiram ove maskare, ali kada su na akciji, za one kojima su trepavice već guste i dugačke, bolje je da uzmu jeftiniju maskaru. Ili npr da koristite neku drugu proverenu četkicu sa ovom maskarom. I onako su maskare potrošna roba.
Cena je 249din uz kupljen proizvod sa str 88-93


**Color Trend Diamond Eyes gel sa šljokicama za oči, 7ml, str 89
Još jedan novitet u CT kolekciji. To je ovaj gel koji se može nositi preko senke ili samostalno. Po meni, pogodan za izlaske. Dolazi u 3 varijante, ljubičastoj, plavoj i srebrnoj. Meni je srebrna favorit.
Cena je 249din uz kupljen proizvod sa str 88-93



**Foot works beautiful kolekcija, str 178/179
 FW uvek izbaci novu liniju pred zimu. Ovoga puta to je formula sa uljem makadamije, koja savršeno miriše, pravo zimski. Neguje i hidrira stopala i opušta uz taj prelepi miris. Kolekcija sadrži kupku, piling i hidrantnu kremu.
Cena za svaki je 239din.



  
**Skin So Soft, Soft and Nourish kolekcija,str 183
Volim SSS kolekciju, mislim da je vrlo kvalitetna, a opet pristupačna.Ovoga puta nova vesela pakovanja i jedno dvofazno ulje i jedan dvofazni losion za telo. Ulje sadrži vitamine E i A i pogađate, šea puter. :D Sa druge strane losion sadrži slatki badem i glicerin. Namenjeni su hidrataciji, posebno suve kože. Nisam imala priliku da ih pomirišem i isprobam, ali sudeći po sastojcima, verujem da mirišu savršeno. Ulje je od 150ml, a losion 200ml.
Cena za svaki je 369din.









**Avon Care Olive Oil krema za ruke, 100ml, poslednja strana
Morate priznati da je falila krema sa maslinovim uljem. Uvek sam se pitala što je nema. U pitanju je krema koja hidrira i neguje sa smooth efektom,. Volim takve kreme jer to znači da brzo upija, a opet odlično neguje. Jedva čekam da je isprobam.
Cena uz kupljen proizvod iz C15 brošure je 129din.



Za kraj još i malo slika raznih dodatnih proizvoda


























Napominjem da ima i nekih novih pakovanja, novih nijansi, mirisa..... ali to nisu novi proizvodi, tako da se ne nalaze u ovom postu. Malo prelistajte katalog, pa ćete naleteti a njih.

Kako vam se čine noviteti? :))
Hvala na čitanju!

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...