среда, 24. децембар 2014.

Moj izbor lakova za nokte za Zimu*

Drage moje,
Danas ću objaviti postove o lakovim a i ruževima koje ću najčešće nositi ove zime.
Ranije sam pisala o izboru lakova za jesen i izboru lakova za letovanje.

 Sada ću vam po nekim nazovimo kategorijama pokazati moj izbor lakova za nokte za ovu zimu.



*Neutralni tonovi*



Avon Mosaic Effects Gold Glimmer

Kako li sam ovo uvrstila u netutralno ne znam, ali nekako mi ide uz ovaj drugi lak. :D Sjajan "pucajući" lakić koji iznova i iznova mackam jer se brzo suši, dugo traje i vrlo je zahvalan za kombinovanje.
Avon Naiwear pro+ Well Beige

Jedna od mojih omiljenih nijansi iz Avona koju sam kupila baš sad u C17 katalogu, jer je nisam imala mesecima. Odlična nude nijansa koja svima pristaje.


*Lila tonovi* 

Avon Speed Dry Crystal Calm

Volim sedefaste nijanse a ovo je jedna od retkih Speed Dry nijansi koja je sedefasta. Izgleda vrlo elegantno na noktima i koristim je tokom cele godine. Boja je između ljubičaste i braon. Vrlo čudna.

Avon Gel Finish Very Berry P814

Čuveni gel finish lakovi koje moram da uvrstim naravno u  ovakav post. Boja je praktična vrlo, tokom cele godine, a kako ja nisam neko ko voli intezivne nijanse toliko, zgodna je prilika da sad zimi eksperimentišem i trošim ovaj lak. Vrlo je kvalitetan i postojan.


*Šljokice*


Avon Stardust Crystalized Pink

Ovaj lak je neverovatan. Teksturac je i ima sitnije i krupnije šljokice u sebi. Potrebna su dva sloja za prekrivanje. Odmah se suši i traje dosta dugo. Ne skidam ga od kad sam ga nabavila. Divan!


Flormar Red in Silver 393

Lepe šljokice koje deluju kao da su srebrne i ljubičaste, a ustvari je ovo neka kombinacija srebrnih, zlatnih i crvenih šljokica. Mada ja nekako vidim i neke plave šljokice. Super je da se nosi preko nekih neutralnijih lakova za nokte i kupila sam ga skoro da bih ga nosila ove zime. Praznici i šljokce, kako drugačije.





Kako vam se dopada moj izbor?
Koje vi lakove birate ove zime?

Hvala na pažnji! :)

4 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...