среда, 24. децембар 2014.

Moj izbor ruževa za Zimu*

Pozdrav svima!
Kao što sam i obćala, pišem vam o izboru ruževa za ovu zimu.
Zimi najviše volim da nosim roze nijanse, posebno one tamnije, hladnog tona.
O ruževima za jesen možete čitati ovde.
Među ovim ruževima nalazi se i jedan sjaj. 



 *Ultra Colour nijansa Pout*

Ova svetla i hlladna nijansa je prikladna za nošenje tokom cele godine, a ja je najviše nosim zimi i to u dnevnoj varijanti ili kada naglašavam oči. Ruž je hidratan i srednje pigmentovan.



 *Ultra Beauty Golden Nectar*

Svi Ultra Beauty ruževi su nekako zagasiti i dnevni. Ova nijansa je nešto intezivnija pa se može nositi i uveče jer je jako efektna. Prekrivenost je od srednje ka potupunoj, hidrantan je i dugo traje na usnama. O svim moji ultra beauty ruževima možete čitati ovde.



*Seduction tangerine*

Struktura ovih ruževa je neverovatna, kao mešavina više boja. Nema ih nažalost u ponudi više a meni je žao što još neku boju nisam nabavila. Pigmentacija ne dobra, ali postojanost nije neka. Ruže je vrlo hidrantan i lepo miriše. Ovo mi je omiljena boja za zimu.

*Extra Lasting Rose Creme*

Ovi ruževi su vrlo postojani, pigmentovani, ali su malo suvlji tj. isušuju usta. Što i jeste karakteristina ruževa koji dugo traju. Ja ga često koristim sa nekim sjajem za usta. Ova moja varijanta je staro pakovanje koje mi se ne dopada, a sada je ruž  ponudi u normalnom pakovanju.



*Uc Brilliance sjaj za usne North star*

O ovom sjaju pisala sam ovde.
Uvrstila sam ga u ovaj post jer su ovakvi sjajevi za usne odlični da se nanose preko ruža kako bi se dobio sjajan efekat. Ja ga nanosim uglavnom samo na sredinu usana u ovom zimskom periodu.



Redom

  • Pout
  • Golden Nectar
  • Tangerine
  • Rose Creme
  • North Star
 


Koje ruževe vi birate ove zime? :)


Hvala na čitanju!

6 коментара:

  1. Lep izbor ruzeva:) Ove zime malo eksperimentisem pa sam sa nude roze nijansi presla na ljubicaste,zagasito roze,bordo,i mogu ti reci da mi se svidja promena:) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni se te neke ljubicaste nijanse dopadaju u poslednje vreme..kao nesto novo, nisam ih pre volela. :)

      Избриши
  2. Sviđa mi se tvoj odabir, iako nemamo isti ukus u nijansama ruževa. Ja zimi više volim ruž u nijansi "plum" ili neki smeđkasti

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja tokom cele godine najvise nosim roze nijanse i najvise ih imam. Jesen mi je nekako vise za te plum i smedjkaste, a zima mi je za pink. Mada generalno nosim sve ruzeve tokom godine, samo ove najcesce planiram.
      Obecala sam sebi nema kupovine dok neki ne potrosim, a fali mi dosta nijansi, bas te plum i smedjkaste nemam. :(

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...