недеља, 28. децембар 2014.

Moja kupovina Avon #C17 #2014 **

Ćao svima :)

Pišem vam danas post o mojoj kupovini u C17 konačno. Ponude su bile sjajne, popusti, akcije, setovi.. Odlična kampanja za poklone, a i ja sam sama sebi nešto poklonila. C1 kampanja je takođe u znaku akcija i rasporodaje. Očekujte uskoro postove o novitetima u C1 i najboljim ponudama. :)
Inače ovim outem vas obaveštavam da ću uskoro objaviti i moj prvi New in post, koji se ne tiče avon proizvoda. Radujem se tome, vrlo. :)




*Stardust lakovi*

Crystalized Pink i Teal Glitter su moje nijanse, kao što ste već imali priliku da vidite na Instagramu. Ta crystalized pink sam poludela. Otkada ga imam, i ja i mama ga samo mažemo. Dok nije stigao i teal glitter, sada imam njega. Divni teksturci. Odmah se osuše, ja mažem dva sloja za potpuno prekrivenost, a dugo i traju. Crystalized pink je odličan i zato što može lako da se popravi i da se produži trajanje. Skidaju se sasvim okej, teže, ali nije ih nemoguće skinuti. Crystalized pink ima i sitnije i krupnije šljokice i gušće je teksture. Teal Glitter ima samo sitnije, ali svakako je divan. Pravi novogodišnji lakovi i mogu reći jedni od mojih omiljenih. Žao mi je što nema više neutralnijih nijansi, kupila bih ih sve!
Cena u C17 je bila 249din.


*Naturals univerzalni balzami*

Sjajni balzami, standardno omiljeni. Mogu se koristiti za sve, usne, zanoktice, krastice, laktove.. mažem ga čak i psu kada ima neku krasticu. :) Kupila sam više komada, ali sam poklanjala i raspodelila, tako da su ostala samo ova dva. Običan, sa pčelinjim voskom i onaj sa maslinom. Maslinu do sada nisam probala, pa me baš zanima. Da li vas zanima recenzija ovih balozama?
Cena u c17 je bila 129din po komadu.


*Naturals šampon i regenerator sa medom i brusnicom*

Trebao mi je regenerator, a kako je ovaj set bio povoljan, odlučila sam se da uzmem tako u setu. Naturals regeneratora nekako nije bilo dugo, i drago mi je da se ovaj pojavio da ga isprobam. Proizvodi fantastično mirišu. Imaju po 250ml i crveni čep što nije svojstveno Naturals proizvodima za kosu. Namenjeni su normalnoj kosi. Planirala sam da posle ko zna koliko vremena koristim i šampon i regenerator iz iste kolekcije. Videćemo kako će se pokazati. :)
Cena seta je bila 299din.


*Praznična Avon Care kolekcija*

Praznično pakovanje već poznatih proizvoda. Ovu univerzalnu kremu sam čekala 3 porudžbine i napokon je stigla. Da li bi voleli da pišem posebnu recenziju o ovoj kremi? O kremi za ruke sam već pisala  ovde, u sklopu posta o Avon Care kremama.
Cena kreme 3u1 je bila 259din, a kreme za ruke 119din.

 

*Yvone set minđuša*

Ovaj set predivnih minđuša sam dobila od Avona. Hvala! U setu se nalazi 16 par minđuša.
 


*Far Away ring*

Ovaj prsten sam nabavila u internet ponudi. Viđala sam ga i ranije, a kako volim Avon nakit uvek iskoristim te akcije online. Problem je što je pisalo da je u pitanju manja veličina, ili sam ja previdela. U svakom slučaju, nosiće se, nije baš da pada. Tako da je okej. :) Prelep je kao i sav nakit iz Avona! :)
Cena je u online ponudi bila oko 200din.
*Vidite i stardust Teal Glitter. :D




Kako vam se dopada moja kupovina?
Šta ste vi kupile u C17? Ili možda dobile iz Avona? :)

Hvala na čitanju! :)

8 коментара:

  1. Bilo je svasta nesto ^_^ Obnovila sam zalihe Naturals univerzalnih balzama, ponovila breskvu i uzela maslinu kao i ti :) Savrseni su!!! Imam osecaj samo jos na hleba ne krenem da ih mazem :D Mama se ponovila kremicama Anew, dobra je bila ponuda setova ^_^

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sjajno. Setovi su zakon. Posebno kao poklon. :)
      Meni je i C1 super sa tim akcijama :)
      Imam i vanilicu :) Nekako mi je samo breskva odbojna
      Hvala ti na komentaru :)

      Избриши
  2. I ja sam sebe nagradio sa setom šampona i regeneratora. Odlično mirišu, ali mi se kosa zamasti već krajem drugog dana pa ju moram češće prati. Preživjet ću to samo zbog odličnog mirisa. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam znala da se masti, baš da vidim kako je kod mene. Jer inače imam problema sa masnom kosom, moram da je perem na 3 dana. :/

      Избриши
  3. Ovi novi lakovi su mi hit a ja inače nisam luda za lakovima baš :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Lakovi su u katalogu bili i prošle zime, meni su poručuvali, ali sam ih nekako prošla, nisam obratila pažnju na njih.
      Predivni su!

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...