субота, 27. децембар 2014.

Potrošeni proizvodi br.4

Dragi moji,
Prošlo je tek nešto više od mesec dana od poslednjeg posta o potrošenim proizvodima, ali kako se kesa napunila i pukla, a i nezgodno mi je da je držim u sobi zbog praznika, vreme je za novi post o potrošenim proizvodima. Naišao je nekako nalet u trošenju pa sam dosta stvaričica skupila.



Krećemo naravno sa Avon proizvodima. :)

Proizvode sam podelila u 3 slike, dekorativa (ukljucujuci i kremu za okoloočnu regiju, da ne budu sami ovi proizvodi), zatim kosa i telo i na kraju lice.

Dekorativa
  • Solutions hydra beyond okoloočna krema
Super kremica koja odlično hididra osetljiv predeo oko očiju. Dolazi u pakovanju od 15ml, gusta je, ali lako se razmazuje i upija. Ima nekako neutralan, čist miris. Odlična je i kao podloga za šminkanje. Proizvod je upakovan u kartonsku kutijicu. Čini mi se da je trenutno nema u ponudi, ali ponobo bih je kupila. Cena je od 200 do 500din

  • Luxe maskara za volumen, crna nijansa
Po meni jedna od najboljih maskari u Avonu, i trenutno je imam. Videli ste je u novitetima pre leta, ali kako sam se manje šminkala letos maskara mi je trajala do pre neki dan, tj produžila sam joj malo trajanje koliko je dozvoljavao rok. Pakovanje je vrlo luksuzno i lepo, i nalazi se upakovano u zanimljivu kartonsku kutijicu. Dobijete 7ml proizvoda. Postoji i braon varijanta. Maskara pruža dobar volumen, ali nije sad onaj ekstreman, već prirodan i umeren. Želite li posebnu recenziju? Cena je oko 500din

  • Color Trend korektor, Fair nijansa
Potrošen još jedan proizvod iz tag posta potroši 6 do Božića! :) Post možete pogledati ovde. Dobar korektor, koji sam kupovala u par navrata. Dugo mi traje pakovanje od 4g, super prekriva nedostatke i postojan je. Nije za podočnjake jer se uvlači u borice. Odličan korektor za stvarno male pare i slatko čvrsto pakovanje. Preko proizvoda se nalazi i celfan da znate da nije korišćen pre. Sada imam Avon True Colour korektor, pa dok njega ne potrosim sigurno necu uzimati ni novi, a ni ovaj. Ali svakako bih ga ponovo kupila. Cena je oko 200-250 din.

  • Avon nailwear sredstvo za jačanje i izbeljivanje noktiju
 Probala sam neke od Avonovih sredstva za jačanje i poprilično sam zadovoljna. Ja sam ovo koristila kao bazu i za jačanje kada nemam lak. Odličan je kao podloga a i držao je nokte na mestu bez pucanja. Nisam sigurna kod izbeljivanja jer slabo mažem tamne lakove. Pakovanje traje baš dugo, jer ima 12ml. Jedina zamerka je što miriše na lak za nokte. Ne bih ga kupovala sad, osim ako bude na nekoj akciji. Cena je oko 200-300din. 



 Kosa i telo
  • Senses modd therapy kremasta kupka sa šea puterom
Najbolja kupka u Avonu. Dopada mi se što je kremasta, mirisna i čini kožu lepšom. Ne mogu reći da hidrira jer uvek koristim losion nakon tuširanja. Kupila bih je ponovo kad isprobam neke druge kupke. Cena je 200-350din za 500ml. Postoji i verzija od 250ml.

  • Foot Works krema za omekšavanje peta sa šea puterom
Foot Works kreme koje se nalaze u ovakvom pakovanju (ova, obična neutralna i lavanda) su vrlo kvalitetne i zaista dugo traju jer imaju 150ml. Praktične su i za korišćenje. Meni se nije dopao miris ove, jer ne miriše na šea puter već nekako teško. Tekstura je čudna, presijava se i deluje gusto a kada se nanosi u stvari shvatate da je lagana i da brzo upija. Mislim da ima silikone jer se to oseti pod prstima i ostavlja neki baršunasti sloj na koži. Ne bih kupila ovu ponovo, ali lavandu ili običnu da. Cena je oko 300din.
  • Advance Techniques sprej za jačanje i raščešljavanje kose 7 efekata
Koristila sam i šampon i regenerator iz ove linije, i najzadovoljnija sam ovim sprejem. Lepo raščešlja kosu i mislim da je stvarno neguje. Dosta mi je pomogao nakon letovanja. Miris je standardan za proizvode iz ove kolekcije. Zamerka je malo pakovanje - 100ml. Imam ga na zalihama. Hoćete li njegovu recenziju? Cena je oko 250-350din.

  • Advance Techniques regenerator 7 efekata
Ovaj regenerator ojača kosu ali je nekako oteža, pa nisam skro baš zadovoljna njima, a čini mi se da mi je ovo drugo pakovanje. Miris je standardni za at proizvode, kao i tekstura. Ne bih ga kupovala više, ne prija mojoj kosi baš nešto. Cena je 200-300din

  • Skin So Soft mleko za telo sa agranom
Miris ovog losiona je božanstvenm roze je boje i tekstura je sasvim dobra. Razmazuje se okej, ali nije skroz hidrantno, neke srednje gustine je. Odlično neguje kožu, a dugo nakon nanošenja koža je mekana i mirisna. Jedan od boljih losiona u avonu, ali po meni nekako zapostavljen. Zamerka je što proizvod malo teže izlazi iz pakovanja. Kupila bih ga ponovo čim vidim super akciju. Cena je 300-500din.
  • Avon Care parafin krema za ruke
Recenzija ove kremice - klik ovde. Sada kada isprobam druge Avon Care kremice shvatam da je ova najbolja. Koža je stvarno kao nakon parafinskog tretmana ruku, ako ste ikada bili. Odlična je i koristila sam je kod kuće. Nema je u ponudi. :I Ovo je bilo LE novogodišnje izdanje od prošle godine. Kupila bih ponovo ako izbace ovu verziju. Cena standardno od 100 do 200din.

  • Solutions Fresh tonik
Volim Solutions tonike, primetićete da ih redovno koristim. Trenutno imam neki Balein, malo da promenim. Sjajan tonik koji super tonira, a ne isušuje lice. Namenjen je normalnom tipu kože. Miriše divno, sveže. Ima ga samo u neto ponudi, i to ponekad. Kupila bih opet ako ga vidim. Solutions tonici su obično oko 400din, u neto ponudi manje.
  • Solutons dvofazono sredstvo za skidanje šminke
Ovo sredstvo ima dva dela, taj deo za skidanje šminke i tonik. Onda se sve to promućka i odlično skida šminku. Baš odlično. Ali problem je što su mene u početku pekle oči od ovog sredstva. Onda sam ga nekako stavila po stranu i koristila druga sredstva. Njega sam koristila samo ponekad za lice. Onda je ostalo oko pola bočice i onda sam rešila da ga potrošim (bolje da sam ga stavila u tag potroši 6 do božića :D ). E u tom drugom navratu korišćenja me ništa nije peklo i super je skidao šminku. Ne znam u čemu je razlika. Inače ovaj deo što nije tonik je uljan tako da ostavlja masni sloj na koži koji je naravno potrebno sprati sa lica lepo. Miris je blag i nežan. Ne znam da li bih ga kupila, možda na specijalnoj akciji nekoj. Košta oko 400din i ima 200ml.
  • Planet Spa krema za lice sa kavijarom
 Prošle zime avon je imao akciju za nas avon dame i neke kupce da možemo dobiti ovu kremicu, okoočnu kremu i Spootlight parfem za oko 450din. Ja sam uzela par setova naravno. Parfem mi je jedan od omiljenih sada! Kremica za očnu regiju sasvim dobra. A ova krema nije bila namenjena meni, i ako nigde nije bilo naglašeno ovo je krema za bore. Tako da su kremice prosleđene mami. Mama je vrlo zadovoljna, kaže da odlično hladi i omekšava kožu. Krema je gelaste strukture i ima fine neke kao sitne šljokice koje daju svežinu licu. Noćna je krema i stvarno je svima preporučujem jer ima 75ml.
Cena je oko 300-400din kada nije u setu.
  • Avon Care krema za lice sa kakao buterom
Sjajna krema, stvarno! Klik ovde za recenziju.
 
 


*Ostalo (uvek manje naravno)

  •  Velne šampon sa šea puterom
Videla sam preporuke par blogerki, bila u Lilly drogeriji, sa vaučerom i rešila da i njega uzmem. Dobar šampon, baš je prijao mojoj kosi.  Omekša je i nahrani. Volela bih da probam i regenerator iz ove kolekcije. Šampon ću sigurno kupiti još koji put. Cena je čini mi se oko 150-200din.

  • Oriflame puder mango
Volim Oriflame pudere jer su jedni od boljih koje sam probala. Pudere inače koristim na kosi, jer mi je kosa smeđa, pa kad je malo masna dobro dođe puder. Meni deluje kao i šampon za suvo pranje s tim što mi se šamponi ne dopadaju jer se brzo troše i nekako su teški. Ovi puderi mi traju mesecima. Problem je što je ovaj puder nekako parfimisan i pretežak, a ja sam očekivala svežu voćkastu varijantu. Nema ga u ponudi, a niti bih ga kupila, i tada je kupljen na akciji. Zato se sada držim dobrog starog Oriflame baby pudera. Sjajan je!

  • Alverde roll on dezodorans citrusi
Ovaj dezodorans nema aluminijum i vrlo je osvežavajući. Miriše onako kako baš volim. Imala sam sreće da dobijem paket Alverde proizvoda u dm Srbija nagradnoj igri, kao jedan od najboljih Alverde blogera ( slali smo recenzije).  Inače ga verovatno ne bih kupila, jer ga nisam primetila. Sasvim solidno pruža  zaštitu, ne 24h, ali to ni ne očekujemo od dezodoransa bez aluminijuma. Ima alkohol, koji se dosta oseća, kao i kod svih Alverde proizvoda. Skroz sam zadovoljna, i hvala dmu što mi je omogućio da probam ovaj proizvod, sigurno ću kupiti neku od varijanti. Cena je čini mi se oko 350din.

  • Fitogal uljani skidač laka bez acetona
Bez acetona? Smrdi mi cela kuća na aceton narednih 3h nakon korišćenja! Dobro skida lak, ali i ruke su posle tako lepljive da je potrebno jedno ozbiljno trljanje da bi se vratila ruke u normalu. Malo i isušuje nokte i zanoktice. Totalno sam razočarana. Ne bih ga kupila. Nikad više, pa sve i da košta 1din! Cena je oko 120din.

  • Still keratin maska
Maska je okej, ne sad nešto preterano vau ali sasvim dobra. Malo me je začudilo jer bi trebalo da je keratinska maska proteinska maska i da se drži kratko. Ova maska treba da se drži duže kao hidrantna. Ja sam je kupila jer sam mislila da je u pitanju keratinsko pakovanje za instant efekat od par minuta. Neka me neko prosvetli u čemu je caka? Kosa je hidrirana i meka, što je super, ali ja sam želela jačanje kose.
Kupila bih je sigurno jer volim maskice u kesicama, ali sad znam koju funkciju ima. Možda da mi preporučite neku drugu iz Stilove kolekcije? Cena je ispod 100din.
  • Balea maska za lice med 
Sjajna maska. Miriše malo teže, ali to nije neka ozbiljna mana. Koristi se tako što se nanese i čeka da se upije i onda posle samo obriše ako negde ostane. Zimi mi naravno ništa ne ostaje, koža mi je željna hidratacije. Ima dva dela, a jedan deo je kao namenjen za jedno korišćenje, mada meni traje bar 3-4 korišćenja, zavisno da li koristim i za grudni koš. Koža je nakon nanošenja mekana, hidrirana i divna sledeća tri dana. Dopada mi se i maska sa avokadom i još nečim, nisam sigurna. Balea maskice pun pogodak! Imam neke na zalihama. :P Kupujem sigurno još. preporučite mi neku? Cena je 100din.
  • Bojuris krejon
Trajao mi je godinama a sada mu dođe kraj. :( Ovo je mastan krejon, tamno sive bolje sa sitnim šljokicama. Postojan je skroz, satima! Precizan i lak za korišćenje. Treba mi pomoć, ima li ga još u ponudi? Ovaj sam dobila na poklon, pa ne znam ni cenu.
  • Oriflame vruće ulje za kosu sa mirisom kokosa
Volim kokos i ovaj proizvod super miriše! Namenjen je za 1 korišćenje, ali ja ga koristim par puta. Koristi se tako što se bočica stavi pod vruću vodu na minut, i onda posle nanese na kosu proizvod, samo na krajeve, sačeka se neko vreme, zatim ide ispiranje i šamponiranje, regenerator, pakovanje, kako god ste navikli. Omekšava kosu i čini je jačom. Baš volim ova vruća ulja i iz Avona i iz Oriflame-a. Deluje mi da pored tog hidriranja kosu i jačaju, iznutra. Zanima li vas recenzija detaljna? Cena je oko 100din.
  • Oriflame ruž, drečavo roze nijansa
Ovaj ruž nisam ja kupila, već je nana pogrešila boju pa sam ga uzela. Loši su, kratkro traju, nisu ni hidrantni, ni pigmentovani. Pakovanja su slatka, i postoji veliki izbor boja, što je plus. Moj nisam potrošila, ali smrdi i postao je čudan, a i onako mu je rok do 2015. godine Ne bih kupovala ove ruževe jer su prosečni. Cena je oko 200din. 





Da li ste probali neki od ovih proizvoda?
Zanimaju me vaši utisci?


Hvala na čitanju i vidimo se uskoro. :)

2 коментара:

  1. Od nabrojanog sam imala Avon Indulgent kremastu kupku i meni je savrsena! Od Velnee sam probala balzam sa maslinom i odlican je bio,mozda probam i ovaj sampon koji si potrosila.Jel ovaj Solutions tonik sadrzi alkohol? Ne bih ga narucivala ako sadrzi. Kristina

    ОдговориИзбриши
  2. Jedini tonik u Avonu koji u listi sastojaka nema alkohol je onaj iz kolekcije Naturals u pakovanju od 100ml. Sa zutom nekom biljkom na pakovanju. Za sve uzraste. Sada u c1 na letku.
    ostali imaju alkohol ali ovaj nije jak kao clearskin. Meni svi solution nisu jaki,umiriju i osvezavaju kozu. Bar ova 3 koja sam ja probala.

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...