среда, 7. јануар 2015.

Kraj projekta potroši 6 do Božića*

Dragi moji,
Pre svega srećan Božić svima koji danas slave. :)
Možete li da verujete da je već prošlo tri meseca? Kao da sam juče izbacila ovaj post.
Projekat mi se veoma dopada, jer je ovo način da se potroše određeni proizvodi pre isteka roka trajanja, a i jednostavno test za nas da vidimo kakvi smo u ostvarenju ciljeva. Kako su ostale devojke prošle koje su se prijljučile ovom tagu? Pišite u komentarima. Meni se toliko dopao ovaj tag, da sam juče krenula sa tagom potroši 10 do Proleća klik ovde i pozivam sve svoje blogokoleginice da se pridruže. Tag je vrlo privukao važu pažnju i mislim da će biti popularniji od ovog Božićnog projekta. :)
Proizvodi koje sam pokušavala da potrošim su:




*Planet Spaturkish termal bath višenamesnko ulje

Potrošeno! Uživala sam trošeći i mislim da je ovo jedan sjajan proizvod koji je čuvao moju kožu tel i kosu u ova 3 meseca. Drago mi je da sam ovo izabrala za post jer me je to nateralo da ga koristim redovno. Na slici vidite da sam belim kreč loakom označila koliko je proizvoda bilo na početku, sada više nema ni kapi.



*Planet SpaWhite tea maska za lice

Potrošeno!  Ovo je proizvod koji sam prvi potrošila, a mislila sam da će biti poslednji. Drago mi je i da se ova mskica našla među ovom šestorkom jer me je nateralo da negujem lice redovno. 







*Incadessence parfem

Potrošeno! Bukvano juče, mislila sam da nema šanse da ga potrošim, pa sam malo pojačala korišćenje ovih dana. Veoma je nezgodno uzeti parfem za ovakav tag, pa makar samo njega koristili za to vreme kolik a je šansa potrošitit ga? Parfemišem se jednom dnevno uglavnom.  Baš sam se iznenadila kad sam kod nekih videla kako parfemi idu brže. Vina npr. rastura kakop troši parfemčiće. :D U svakom slučaju potrošeno! Što mi je drago jer ga dugo imam i pre projekta sam ga slabo koristila. Na slikama vidite koliko je parfema bilo na početku, a sada je ostalo svega par kapi koje ne mogu da se ištrcnu.




*Color trend korektor u stiku

Potrošeno! Išlo je po planu, kao što sam i mislila i da nije bilo taga, potrošila bih ga. Na slikama ispod vidite stanje na početku i sada. Ima čudan miris, pa nisam trošila dalje, mada sam četkicom skupljala dosta.




*True Colour Pink Sands

Paleta nikako za ovakve projekte. Nemoguće je potrošiti. Koristim je skoro svaki dan već tri meseca, a vidite na slikama napredak. Jeste se trošila, ali ne mnogo. Planiram da roze boju represujem da bude na sredini. 

Na početku:
 Sada:


*Oriflame ruž Pink Passion

Kao što sam relča u nekom od izveštaja, pogrešna je boja za ovaj period. Zato i nisam uspela da potrošim karmin, mada stojim i pri tome da je karmin jako teško potrošiti. Ja u životu nisam ni jedan potrošila, već im je istekao rok ili su čudno mirisali posle par godina.
Na početku:


 Sada:

Kreč lakom za nokte sam obeležila početak, a na slici vidite koliko je proizvoda potrošeno.


Šta mislite o mom (ne) uspehu?
Kako vam se dopadaju ovi projekti?

Opet pozivam sve da se pridruže i prolećnom tagu. :)

Uskoro pripremam jedan projekat u znaku zdravog života, nadam se da će vam se dopasti.

Hvala na čitanju! :)

5 коментара:

  1. Ma super si odradila. Svi znamo kako je teško potrošiti senku ili karmin. Radujem se tvom sledećem tagu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam mislila da ce to ici malo brze. Nemoguce je. :D

      Hvala i ja se jako radujem. pridruzi mi se. :)

      Избриши
  2. Ooodlično, bacam se na čitanje da vidim kako će to izgledati u projektu 10.
    Srećni praznici!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Prdiruzi mi se, sto nas je vise to je bolje :)

      Hvala, takodje, sve najbolje :)

      Избриши
    2. Da znaš da hoću, samo da vidim šta, kako :)
      Hvala ti! :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...