понедељак, 16. фебруар 2015.

Avon Naturals univerzalni balzami**

Follow my blog with Bloglovin


Ćao svima! :)
Danas vam pišem o Naturals univerzalnim balzamima. Naturals linija je poznata u Avonu i u okviru nje postoje proizvodi za kosu, za telo i za lice. O jednom losionu iz ove linije sam već pisala ovde ranije. Volim prouzvode iz ove linije i rado ih koristim.
Naturals univerzalni balzami postoje u sledećim varijantama:
*Pčelinji vosak*
*Vanila*
*Zelena maslina*
*Breskva i pamuk*

Ja trenutno imam sve osim ovog sa breskvom i paumkom, jer mi se taj miris ne sviđa. Vina koja obožava ovaj proizvod npr. hvali najviše baš breskvu i pamuk i skroz mi je zanimljivo kada ovaj proizvod naziva "egipatski elikir". :) U svakom slučaju, ukusi su različiti, tako da vi izaberite onaj koji se vama dopada.
Meni se najviše sviđa mirsi Vanila, ali rekla bih da je ovaj sa pčelinjim voskom najkvalitetniji i najefikasniji.




Proizvod se nalazi u plastičnoj teglici, koja je upakovana u kartonsku kutiju. Dobijate 15ml proizvoda koji će vam trajati baš dugo. Rok trajanja je 3 godine. Plastični poklopac je vrlo dobar, nema problema od otvaranja, o tome nemojte brinuti. Ovaj sa zelenom maslinom nisam još krenula da koristim, pa zato imam samo njegovu kartonsku kutiju, taman da vidite kako izgleda. Ono što bih još napomenula je da balzam sa pčelinjm voskom ima nešto veću kartonsku kutiju, ne znam iz kog razloga, ali i dalje ima 15ml.




Pakovanje ovih balzam je po meni vrlo simpatično i slatko. Možda nekima smeta ovakvo pakovanje, jer kada se potroši određena količina proizvoda teško ga je lepo uzeti, a i nismo nikada sigurni koliko su nam ruke čiste. Ja sam se navikla i nekako mi je lakše da su ovakvi proizvodi u teglici, ali bih volela da je pakovanje možda šire, a pliće.

Svaki balzam ima svoj specifičan miris, i meni sva tri mirisa prijaju. Breskva i pamuk mi se ne dopada miris, pa zato ne koristim, kao što sam rekla. Ovaj sa zelenom maslinom još nisam probala, ali miris je dobar, tako da će mi se sigurno svideti. Sa pčelinjim voskom koristi mama, a ponekad i ja, a vanila je moja. Moram da napomenem da vanila malo pecka kada se nanese na usne, na druge delove ne, ali na usne da. Meni ne smeta, već mi i prija. :)





Ove višenmenske balzame možete koristiti za usne, zanoktice, laktove, suve delove kože na telu ili licu, preko krasta, ožiljaka.... čak sam stavljala i mom psu Zipiju na neke krastice koje je imao, a to rade i još neki koje znam. Mislim da je najbolji izbor ako želite svuda da ga mackate baš ovaj sa pčelinjim voskom jer mislim da je najbolji i prvi je koji je izašao, a opet i miris je neutralan.



Tekstura ovih balzama je čvrsta i vrlo su masni. U dodiru sa kožom tekstura postaje mekša pa su lakši za nanošenje. Koža ih ne upija odmah, pa su za mackanje najpraktičniji u krevetu pred spavanje. Što se usana tiče, njih ovim balzamom možete mazati kada god želite. Pčelinji vosak ostaje na usnama i ne upija, a vanila upija brže nekako, pa može da se koristi i ispdo karmina/sjaja.
Volim da ih koristim na zanokticama, jer mislim da ih stvarno lepo omekšavaju i neguju.
Usne i zanoktice su generalno mesta na kojima ih nakčešće koristim, ali ponekad i za suve delove i tu su odlični.



Mislim da je ovo jedan vrlo kvalitetan proizvod koji svako treba da ima. Neke mušterije su mackale ove balzame i deci i skroz im odgovaraju, nije bilo nikakvih problema. U jednom proizvodu dobijete mnogo toga i mislim da vredi dosta više nego što košta.
Cena ovih balzama je oko 200din, nekad i niže, nekad malo više, ali 300 dinara ne prelazi.





Da li ste probali ove balzame? Koji vam je omiljeni?

Hvala na pažnji! :)

11 коментара:

  1. Ja imam sve ove balzame po nekoliko komada, u svakoj torbi u svakoj sobi u kući a omiljeni mi je jedan koji nisi navela A ima ga iz cocoa buter kolekcije,A za njim najviše koristim vanilu

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Cocoa Buter je Avon Care, nije Naturals. I taj je namenjen za usne, koliko se sećam. :)
      Divni su stvarno. :)

      Избриши
  2. Ja ne znam kako sam do skoro zivela bez ovoga :D Porodicno ga svi koristimo i nezamenljiv je ^_^

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se, i meni je trebalo dugo da ga otkrijem. I čudila sam se pre što ga svi tako vole. :D

      Избриши
  3. Fenomenalni su! Imam vanilu, mažem ga pre spavanja i pre nego što izađem iz kuće- dugo na usnama traje i neguje ih odlično, ove zime nemam probleme sa usnama ako ga namažem. Med kako miriše? Htela sam breskvu da naručim, kažeš da miris i nije nešto, pa ću preskočiti.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni breskva nije nešto, nekima je omiljena. Ova sa pčelinjim voskom nekako miriše prirodno, ali nije previše intezivno, baš mi se dopada. :)

      Избриши
  4. Meni su ovi balzami savrseni, koristim ih dugo,dugo. Nisam koristila samo od masline, a breskva mi je malo peckala usne... Najbolji je ovaj sa pcelinjim voskom, njime mazem i usne i zanoktice, i kad me komarci zezaju ljeti samo namazem i odmah prestane svrbiti :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Eto meni Vanila malo peckala...
      Dobro da si nas obavestila da možemo koristimo i za ujede komaraca. :D

      Избриши
  5. Meni Vanila pecka usne,pre par kampanja je bio u neto ponudi visenamenski balzam od ruze,dobar je :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa i mene, ali to je blago peckanje. :)

      Meni se ruža ne dopada, ne prija mi miris....

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...