недеља, 22. фебруар 2015.

Projekat: panuj do kraja 2015. godine**

Zdravo svima.
Došla sam na ideju da napravim jedan projekat trošenja proizvoda do kraja 2015. godine. Moja kolekcija sjajeva je mala, po meni sasvim normalna, više bi bilo i previše. Ja mažem sjajeve, ali ne tako često, pa imam problem sa njihovim trošenjem. Moju kolekciju sjajeva pogledajte ovde klik.


Suština ovog projekta je da vam sada prikažem svoje sjajeve za usne, i da na kraju 2015. godine ispratim i obavestim vas da li i koliko sam ih potrošila. Moj cilj je da ih sve potrošim do kraja godine. Mislim da ne valja da predugo stoje, neke imam dosta dugo, a red bi bio i da nabavim neke nove boje. Tako da želim da se fokusiram na trošenje ovih sjejeva, i ne planiram kupovinu novih. Svi moji sjajevi su iz Avona.
Na pakovanjima sam kreć lakom označila koliko je proizvoda ostalo.

  
Luxe nijansa Aluting bronze



 Super Shock nijansa Ravishing Rose




 Glazewear Sparkle nijansa Shimmering Amethyst



 Glazewear Sugar Cane




Ucr Brilliance nijansa North Star




Plum Pout nijansa Pink Nectar

Što se ovog sjaja tiče, koliko god stajao uspravno ne može da se odredi koliko ga je ostalo. Koristim ga vrlo često, i mislim da je ostalo oko 2/3. Svakako videćemo da li ću ga potrošiti. On je najnoviji u mojoj kolekciji. 






Pozivam sve blogokoleginice da se pridruže i da izaberu neke proizvode koje će da panuju da kraja godine. Mislim da je to vrlo korisno za neke proizvode koje ne koristimo često. Prosto mi je žao da bacam sjajeve. Volela bih da imam neka u manjim pakovanjima pa da trošenje ide brže.


Da li vi imate problema sa trošenjem ili nagomilavanjem određenih proizvoda?

Ja stvarno ništa ne nagomilavam i stvarno sam umerena, zato i želim da potrošim ove sjajeve do kraja godine kako bih sebi omogućila da probam neke druge. 

Hvala na pažnji! :)

8 коментара:

  1. Imam problema sa nagomilavanjem rumenila, sjenila i ruževa, a ostale proizvode kupujem koliko-toliko racionalno. Pink Nectar baš lijepo izgleda, nijansa koju bih i ja inače nosila kada bih koristila sjajila za usne :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Možeš da se pridružiš ovom projektu sa nekim drugim proizvodima?
      Ja stvarno ne nagomilavam, mada imam dosta senkica..ali njih trošim. Sjajevi su nešto što slabo koristim, i ne pamtim kad sam neki kupila, a baš mi se dopadaju neke nijanse koje nemam.
      Pink Nectar je vrlo praktičan, baš ga volim :)

      Избриши
  2. Nagomilavam karmine. Imam ih preko 30 i nijedan nisam potrosila. Pre neki dan sam ih sredjivala i smisljala nacin kako da pocnem da ih stvarno trosim, odlucila sam definitivno da se uzdrzim od kupovine istih dok barem 3 ne potrosim. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Probaj onda da odradiš ovako neki projekat. :) Ja sam sa karminima umerena :)

      Избриши
  3. I moji uglavnom završe u kanti, jer užegnu. :-(

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...