петак, 20. фебруар 2015.

Tag: Proizvodi koje ne koristim i zašto **

Zdravo svima.
Kao što znate, obožavam tagove, kako da pišem, tako i da čitam, pa sam se odlučila za ovaj tag i pre nego što me je neko tagovao. :D U ovom tagu treba da izdvojim neke proizvode koje ne koristim i da objasnim zašto je to tako.

Tagujem sledeće blogokoleginice:




*Ajalajneri*

Ja ne umem da stavljam ajlajner! :D To mi je nekako mučenje i mnogo dugo traje proces, pa izbegavam.Ako nekad koristim, onda je to onaj ajlajner u olovci, mada i njega retko koristim. Nisam uvežbana pa mi i za takav treba vremena. A i iskreno da kažem po meni ajlajner uvek deluje napadno, tako da preko dana ne volim ni da nosim, niti da vidim da neko nosi ajlajner. Uveče mi je okej, ali u tu svrhu imam i određene masne krejone koji su daleko praktičniji.




*Olovka za obrve*

Nisam još probala olovku za obrve koja kod mene ne deluje veštački. Senkice su mi daleko draže, sa njima popunim obrve, a uveče ih i uokvirim takođe sa senkom, koristeći četkicu za obrve. Nekako imam utisak da devojke preteruju sa olovkom za obrve i da to sve deluje vrlo veštački, tako da mi je lepše da ne koristim olovku. Moje obrve su guste i super oblikovane, tako da im samo popunjavanje fali.


*Gel/vosak za obrve*

Svoje obrve retko fiksiram, jer ta senkica koju nanesem stoji na mestu, a i obrve mi nisu tršave. Imam vosak i njega koristim baš u specijalnim prilikama, kada malo detaljnije popunjavam obrve, zbog odlaska na neki određeni događaj. Nisam nikad koristila onaj fiksator za obrve u obliku maskare. Kada nanesem senkicu, samo malo isčetkam svoje obrve sa četkicom za brve (četkica od stare maskare).


*Frenč manikir*

Možda ovome nije mesto tu, ali htela bih da dodam da stvarno vrlo retko imam frenč manikir na noktima, jer nisam preczna i nemam živaca za to iscrtavanje. Jednostavno nemam ruku za to. Meni čak i sa onim tračicama predstavlja ovakav manikir mučenje. Osim ako ga ne uradi stručno lice, tada mi je okej.


*Pene za brijanje*

Nekada ih jesam koristila, sada ne. Koristim običan gel za tuširanje, a skoro sam otrkila da je korišćenje regeneratora u tu svrhu, sjajna stvar. Mislim da pene za brijanje nisu proizvod koji moramo imati, i čisto su bacanje para.



*Uvijač za trepavice*

Ne postoji poseban razlog. Volim ja uvijače, ali jednostavno zaboravim na uvijač, i koristim ga baš retko. Obično je to kada imam puno vremena za šminkanje, pa sve to ide polako. Ovako na dnevnom nivou, šminkanje traje 10-15 minuta, i uvijanje trepavica mi stvarno nije važno.


*Pene i lakovi za kosu*

Za kraj bih njih napomenula. Nije da ih ne koristim, ali vrlo ih retko koristim i samo kada su mi potrebni. Mislim da isušuju kosu, a moja kosa nije totalno neposlušna da bi mi ovi proizvodi bili neophodni. Leti češće koristim penu za kosu, i uvek koristim one specijalno za kovrdže.



*Fiksatori za šminku*

Meni su ovo totalno nepotrebni proizvodi, nekako nikad nisam našminkana toliko dugo da je neophodno da mi baš sve bude na mestu. Na dnevnom nivou moja šminka stoji na mestu. E sad predpostavljam kad je neki specijalan celodnevni događaj korisno imati ove proizvode, ali koliko često imam takve događaje? Samo bi mi se pokvario proizvod.

Izvor


*Veštačke trepavice*

Ne volim jednostavno njih. Prvo, ne umem da ih stavim, koristila sam ih samo npr. za maturu, kada mi ih je šminkerka stavljala. Drugo, ako odem sa njima negde preko dana, videlo bi se da su veštačke. One prosto nikada ne mogu da izgledaju kao prave. Naravno koristiću ih u nekim specijalnim prilikama, ali ovako sam inače vrlo zadovoljna svojim trepavicama.

Izvor


Koje proizvode vi ne koristite? Zašto?

Hvala na pažnji. :)

12 коментара:

  1. Nisam znala da ne koristiš eyeliner, bez toga ne bih nikad mogla :D I brow gel mi je must, a preparate za stilizovanje kose ni ja ne koristim. Odličan post, hvala za tag - jedva čekam da uradim :)) :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je ajlajner onako poslednje što bih stavila. :D
      Nema na čemu, čekamo tvoj post. :)

      Избриши
  2. Ajlajner pojma nemam da stavim, sa olovkom za obrve bitku bijem svakog jutra. Ne koristim penu nikad, uvek gel za tusiranje (probacu regenerator - dobra ideja!). Ne koristim ni sapun jer mi isusuje kozu, samo tecni :)
    Ovo cudo sto lici na makaze nisam nikad probala ahhaha. Salim se, probala sam prvi put TEK ovog leta iako ga mama ima vec milion godina. Sta ja znam, meni to nije nesto neophodno sad da bih ga kupila a i kad bih ga kupila 100% bih ga zaboravila posle 10 dana.
    Ni frenc nikad nisam probala, takodje ne volim ni crni lak. Ja sam colorful osoba. Sto sarenije, to bolje haha :))

    Ljubim te

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ahahaha, razumemo se. :D
      Meni su te stvarčice trenutno stvarno nepotrebne. :)
      Hvala ti na komenataru. :)

      Избриши
  3. Joj ja ne mogu bez tusa za oci :D olovke za obrve, gel, uvijac, pjenu ni na ne koristim :) Ja sam juce pripremala ovaj post i naslo se bas puno proizvoda koje ne koristim :D

    ОдговориИзбриши
  4. Taman se razmišljam o čemu bih mogla da pišem sada. :) Hvala za tag, idem odmah da smišljam šta bih mogla da ubacim. :)

    ОдговориИзбриши
  5. Ajlajner, olovka za obrve, gel za obrve, frenč, pene za brijanje i kosu... Dakle, sve isto, ni ne moram da pišem u budućnosti ovakav post! :D Jedino što sam počela da koristim uvijač ali tek od pre par nedelja... :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja uvijač koristim ponekad, kao što rekoh..ali retko. :)
      Setila sam se da ne koristim još neke proizvode, pa ću morati da dodam. :D

      Избриши
  6. Skoro sve što ja koristim si nabrojala. :D Jedino vosak za obrve izbegavam jer mi ih toliko slepi da to izgleda smešno. I penu za brijanje retko koristim, kupim je kad hoću malo da častim svoje noge izmučene od brijanja. Bebi ulje je takođe odlično za brijanje. :D

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...