четвртак, 5. март 2015.

Moji Avon modni detalji, 2. deo, #torbe #marame

Ćao svima.
Pre više od godinu dana pisala sam post o mojim modnim detaljima, odnosno Avon nakitu, klik ovde. Volim Avon nakit i od tada sam nabavila još neke detalje. Još tada sam vam obećala post o torbama i marama, ali nikako da uslikam i napišem par reči. Izvinjavam se, uvek je nešto bilo preče. Mali problem je i što ja sada ne znam nazive ovih stvari, jer većina i ne postoji u katalogu više, ali eto, bar ćete videti sličice i čuti šta mislim o ovim detaljima. Nemam ih toliko kao nakita, ali opet imam jednu malu kolekciju.



Torba

Braon torba, kroko stil

Ovu torbu sam prvenstveno uzela jer je ogromna, predstavljali su je i kao torbu u kojoj se može nositi lap top. Stvarno staje i torba je odlična u te svrhe, ili npr. za fakultet. Bez problema izdržava knjige, sveske i sl. Meni se nigde nije ogulila niti je popucala. Na svetlu možda malo previše sija i stvarno nekada možete delovati jeftino, ali je vrlo praktična. Ima džep običan unutra i jedan na rajfešlus. Sada je prazna, kada je puna izgleda lepše. 


Stara mapa sveta torba

Ovo je najlepša torba iz Avona koju sam ja ikada videla. Različiti brendovi su izbacivali torbe sa starom mapom sveta, pa je ovaj print vrlo popualaran. Torba je srednje veličine, i nosi se na ruci, ne oko ramena, unutra ima džep na rafešlus i jedan običan. Deluje vrlo kvalitetno i nekako skuplje nego što jeste. Takođe nigde nije pukla, a baš je često nosim. Iz iste kolekcije bio je i novčanik i torbica za dokumenta za kojima ja patim. Idealna je za proleće i leto zbog boja.


 Braon torba

Ja sam mislila da je ova torba veća, pa sam se malo razočarala kad sam je videla. Manja je, pa je ne nosim tako često. U manje tašne meni jednostavno ništa ne može da stane. Očuvana je jer je nisam toliko koristila, ali deluje kao da je slabijeg kvaliteta od tašne gore. Boje su prelepe i odlične za kombinovanje, to su moje boje. Unutra ima dva džepa.



Male tašne

Ovde vidite dve male tašne koje sam dobila od Avona, imam čak i ove folije jer ih nisam nikada nosila. Ova gore mi je lepša, a ova dole super jer ima ovaj dugačak kaiš. Stvarno su male i namenjene za svečane prilike, ali meni tu ništa ne staje i ne volim da ih nosim. Ova gore je onako fina, svečana. 



Marame

Braon marama

Vrlo sam zadovoljna kvalitetom Avon marama i ešarpi. Ova je onako malo deblja, super je za hladnije vreme. Ona je išla u kolekciji sa onom gore prvom braon tašnom, isti je stil u pitanju. Meni se dopada jer sa jedne strane ide svetlije braon sa malo tamne braon, a sa druge tamnija braon sa malo svetle, kao što vidite. 


Krem ešarša na tufne

Veoma lepa ešarpa, koja je široka, ali tanka. Boje su moje, savršene za kombinovanje. Idealna je za proleće. 


Bela ešarpa sa cvećem

Ovu najmanje nosim jer mi je teža za kombinovanje. Ona je dugačka, ali je skroz uska i tanka. Zbog cveća je super za toplije dane. Ja inače obožavam ešarpe i imam ih baš puno. Imam utisak da sam neku Avon propustila, ako je tako, dodaću naknadno.




Kako vam se dopadaju moje Avon torbe i ešarpe?
Imate li vi Avonove modne detalje i kako ste zadovoljni?

Hvala na pažnji! :)

10 коментара:

  1. Анониман5. март 2015. 14:02

    Braon kroko i mala crna tasna su moj broj :), kao i druga i treca esarpa :). Imam dve Avonove torbe, velike su i lagane za nosenje, i idu uz sve:) Redovno dobijam komplimente za njih i rado preporucujem njihove stvari iz kategorije mode, jer su zaista kvalitetne. Narucicu jos nesto sigurno :) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da si zadovoljna. Ja preporučujem nakit i marame uvek, ali sa torbama se mora paziti, nisu uvek tako dobre, nekad deluju jeftino. :)

      Избриши
  2. Imam krem esarpu koja je fantasticna, obozavam je. Torbu sa mapom sveta sam razmisljala da kupim, ali sam odustala, jer sam mislila da je teska za kombinovanje.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je baš praktična za komibnovanje i često je nosim. Baš je lep motiv. :)

      Избриши
  3. Ova torba sa mapom svijeta je predivna, i velika bas prakticna torba :) marame su prelijepe, volim marame i ove avonove uvijek su mi se svidjale :)

    ОдговориИзбриши
  4. Volim Avonovu nekozmetičku ponudu i imala sam dosta njihovih torbi, nakita i novčanika, imam čak i haljinu a patim za ovim šalom na leptire. <3 Ono što mi je najbolje je to da njihovi proizvodi uvijek uživo budu još ljepši a obično se to za katalošku prodaju ne može reći. :)

    ОдговориИзбриши
  5. Draga Ana, interesuje me da li je moguće kupiti braon maramu sa slike. Naime ja sam je imala(kupila je u kompletu sa torbom). Međutim izgubila sam je I puno mi nedostaje. Bila bih veoma zahvalna ako postoji mogućnost kupovine iste takve.
    Unapred hvala
    Danijela iz Niša

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam je vidjala u ponudi. :-/
      Eventualno ako neka Avon dama preprodaje, sa ima na zalihama.
      Pozdrav

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...