уторак, 25. август 2015.

Avon 3u1 - bronzer, rumenilo i highlighter**

Danas, kao što sam obećala, pišem o jednom novom Avon proizvodu koji je privukao vašu pažnju, a i generalno pažnju svih koji prate Avon. Pominjala sam ga i u mojim letnjim favoritima ovde.


Ranije sam koristila dva tri rumenila, jedan highlighter, jedan bronzer i to je to. Kako sam krenula sa razvijanjem bloga, proizvodi za obraze su moji omiljeni.

Kad je Avon izbacio novi proizvod, odmah sam poželela da ga isprobam, jer je sjajno imati tri proizvoda u jednom.





Pakovanje je klasično za Avon šminku. Crno plastično, sa ogledalom na jednoj strani, a sa druge strane je proizvod. Ne dobija se nikakva četkica, znamo svi da su ovakve četkice koje idu uz proizvod loše.
Dobija se 10g proizvoda, a rok trajanja je 3 godine ili 2 godine od otvaranja.



Bronzer miriše kao čuvene Avon Glow kuglice, o kojima sa pisala ranije ovde. Samim tim ceo proizvod miriše tako. Bronzer je totalno neutralan, ne ide na narandžasto, mislim da bi bio super i za konturanje. Ja sam ga koristila samo kao bronzer, ne za konture. Poprilično je diskretan, pa može da se lepo dograđuje. Nema opasnosti da ćete naneti previše proizvoda. Ne trusi se i super je za početnike.Traje ceo dan, ima najveću trajnost od sva tri proizvoda u setu. Bronzer je potpuno mat.


Rumenilo je fino kajisijasto rumenilo, skroz je mat, nekako super za proleće i leto. Meni se posebno dopada kako izgleda na osunčanom tenu. Takođe je diskretno i nema bojazni da ćete naneti previše proizvoda. Trajnost je solidna, u toku dana se malo skine. Troguao je nešto manji u odnosu na četkice za rumenilo koje ja imam, pa tu morate malo pripaziti da ne dođe do mešanja.


Highlighter je skroz beličasto zlatan, ali nekako diskretan. U pitanju je pravi zlatni šimer, potrebno je malo da se nanese da bi se dobio efekat. Od sva tri proizvoda ovaj je najslabijeg kvaliteta, jer se u toku dana skine, tj. skinu se šljokice, a ostane samo odsjaj, što i nije tako loše, zavisno od efekta koji želite.


Ovaj trio mi je bolji od Blush duo Avonovog rumenila sa highlightom o kome sam pisala ovde. Dopada mi se miris, to štu su bronzer i rumenilo mat i što se ne truse. Preporučila bih svima ovo koji često putuju, koji su početnici, a i ljubiteljima šminke, jer za 549din (trenutna akcijska cena) dobijate tri proizvoda u jednom.

Na slici ispod možete da vidite koliko su sva tri proizvoda diskretna.




Da li je još neko isprobao ovaj trio?

Hvala na čitanju. :)

10 коментара:

  1. Nisam probala ali kad sam ga prvi put vidjela kod drugih blogerica stvarno mi se dopao jer mi se čini da je namijenjen svim tipovima kože i kontur nijansa nije narandžastog podtona pa je odličan za nas malo svjetlije :)

    ОдговориИзбриши
  2. Meni se najviše dopada što nema tog narandžastog podtona, što kažeš taman i za one malo svetlije. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam isprobala, ali sigurno hoću, ovo je definitivno odlično :)

    ОдговориИзбриши
  4. Odlicno izgleda, bas ti hvala za ovu recenziju, narucicu ga definitivno. :)

    ОдговориИзбриши
  5. Planiram da ga kupim,hvala ti na recenziji :) <3

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...