недеља, 6. септембар 2015.

Planet Spa - Caribbean Escape puter za telo**

Dobrodošli!
Kao prvo, želim da vas obavestim da na mom drugom blogu Beleške još jedne Ane sada pišem i na Engleskom jeziku. Baš sam srećna zbog toga i radujem se pisanju novih postova. Što se ovog bloga tiče, ostaću na Srpskom jeziku, za sada neću ubacivati i Engleski.

Inače, shvatila sam da vam nisam nikada pisala o Planet Spa mazalicama za telo, a toliko ih volim i hvalim, tako da vam danas donosim priču o jednoj, koju trenutno koristim.

Caribbean Escape je kolekcija u kojoj se nalazi moj puter za telo. U ovoj kolekciji postoje još i eliksir za kupanje, maska za lice i krema za lice. Ovo je najnovija kolekcija iz Planet Spa lini (u C13 imaćemo još jednu novu) i na prvi pogled mi se dopala zbog mirisa, osvežavajućeg, a ženstvenog.
Kolekcija služi hidrataciji kože i kako Avon kaže, ovo je ritual sa prahom bisera.
Planet Spa mazalice inače postoje u obliku putera, suflea i krema za telo. Ovo je prvi illuminating body butter, a mali problem je što to nigde nije naznačeno u kataogu. Okej, prah bisera i blistava koža, ali ja stvarno nisam znala da će biti šljokica. Nisu to ne znam kakve šljokice, ali tu su i meni se dopadaju, baš. 


Ova puter za telo je baš onako mastan. Znate ono okrenete naopačke i ne mrda. Meni se to veoma dopada, jer stvarno pruža odličnu negu zbog same teksture. Ne razmazuje se toliko teško, ali na koži ostaje, ne upija onako brzo. Po meni nema problema ni ako se posle obuče nešto, nije kao da ste naneli ulje. Ja ga koristim pred spavanje, ali ne bih ga preporučila onako pre izlaska napolje, posebno ne leti. Inače mislim da bi se sjajno ponašao i na moru.

Na slikama ispod vidite kako puter izgleda i kakva mu je tekstura.
 



Puter je svetlo krem boje, a taj šimer stvarno nije upadljiv, suptilan je. Baš mi se dopada kako puter izgleda na osunčanoj koži, baš koža deluje blistavo.


Nega je fenomenalna. Može se porediti i sa mnogo skupljim puterima (body shop, koristila sam ih više puta i to je isto bukvalno), a cena Avon putera je znatno niža. Ovaj je trenutno na akciji 350din i često neke varijante možete naći na sniženju, ili bar za 500-600din.

Odlično hidirira, omekšava kožu, čini je blistavom i osveženom. Miris je diskretan, ostaje na koži ali ne miriše napadno, prosto morate se potruditi da ga osetite.





Da li ste probali neki od Avon putera i kakvi su vaši utisci? Ili možda kremu ili sufle?

Hvala na čitanju. :)

12 коментара:

  1. Isprobala sam nekoliko Avon Spa mazalica za tijelo, ali nisam taj, mada mi taj šimer zvuče jako privlačno. Obožavam šimer i šljokice u proizvodima za njegu tijela :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Onda će ti se ovaj puter sigurno dopasti. :) I baš volim šimer u proizvodima za telo. Hvala na komentaaru.

      Избриши
  2. I eliksir za kupku i krema iz ove linije isto imaju šljokice i super su !

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Za eliksir sam znala, a mislila sam da je krema onako ka sufle. Hvala na informaciji. :)

      Избриши
  3. Ja bih uzela ovaj puter :) ali ne znam nikog ko je koristio i da li je dobar :) da posle ne bude da sam bacila novac za dzabe :) pozz

    ОдговориИзбриши
  4. Ja bih uzela ovaj puter :) ali ne znam nikog ko je koristio i da li je dobar :) da posle ne bude da sam bacila novac za dzabe :) pozz

    ОдговориИзбриши
  5. da li se koristi i za lice i kako ako može objašnjenje malo????

    ОдговориИзбриши
  6. planirala sam ca porucim neki puter za telo iz avona, a ova kolekcija mi nekako najlepse mirise... posle ove recenzije jos vise sam ubedjenija da treba da ga probam. :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ovaj ima taj sjajan simer, ako to ne volis onda preporucujem onaj sa zelenom maslinom. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...