субота, 5. децембар 2015.

Prelistavanje kataloga, najbolje ponude #C17 #2015*

Dobrodošli. :)

Nakon posta o novitetima u C17 - klik, danas vam pišem o najboljim ponudama u C17. Nadam se da će vam se post dopasti i da ću vam pomoći pri izboru u kupovini.

Na str. 5 tu je sjajan set - Today for her set - parfem+krema za telo. Parfem ima 50ml, a krema 150ml. Ovaj miris je jedan od najluksuznijih u Avonu, a cena je dosta niska, pa je treba iskoristiti. Set košta 1400din, uz potrošenih 999din u brošuri, što vaša avon dama ima sigurno poručeno. Uz to, set se nalazi u prlepoj ukrasnoj kutiji.




Na str. 23 u ponudi su Full Speed setovi - toaletna voda+ukrasna kesa. Full speed mirisi su jedni od najpopularnijih u Avonu, a cena je u C17 stvarno niska. U ponudi su sve četiri mirisne note, a svaki miris ima 75ml. Cena je 799din.


Na str. 24 i 25 su tu Nutra effects setovi - dnevna, noćna krema i ukrasna kesa. U ponudi su kreme 35+ i 45+. O liniji 35+ sam pisala ovde. Mislim da su cene sjajne i da treba da iskoristite priliku da sebi kupite kvalitetne kremice. Cena seta je 749din.


Na str. 34-35 u ponudi su Mini mirisi sa kuglicom. Ovi mirisi su sjajni, jer sam proizvod nemam skroz tečnu teksturu, nego nekako malo gušću i jako se sporo troši. U ponudi su: Far Away, Perceive, Little Black Dress, Incadessence i Pur Blanca. Pakovanje ima 9ml, a cena je 199din.

Na str. 86-87 u ponudi su moje omiljene maskare u Avonu- Big&Darling i Big&FalseLashes. Obe maskare imaju fenomenalne četkice i pakovanje od 10ml. Big&Darling je intezivnija, odlična za izlaske, proslave, pravi efekat ogromnog volumena, tako nešto pre nikada nisam videla. Svima ih preporučujem. Cena je 449din.

Na str. 153 bih vam preporučila ovaj fenomenalni Luksuzni Planet Spa set sa crnim kavijerom. U setu se nalaze: noćna krema, gel maska za predeo oko očiju, maska za lice i ukrasna kutija. Ovaj gel za predeo oko očiju sam koristila više puta i ima sve moje preporuke. Noćna krema je namenjena za redukciju bora i mama je koristila takođe više puta i bila vrlo zadovoljna.
Cena seta je 799din.

Na str. 161 se nalazi još jedan Luksuzni set koji čine Femme Icon parfem, Ultimate 7S Gold noćna emulzija, Planet Spa maska za lice - Blissfully Nourshing i ukrasna kesa. 
Cena seta je 1690din.

Na str. 181 u ponudi je Advance Techniques set za sjajnu kosu -  Daily Shine šampon, regenerator i serum za krajeve.  O serumu sam ranije pisala ovde. Cena seta je 699din.

Na str. 194-195 imamo u ponudi Naturals kids proizvode, i to: boja za telo kruška, mango sprej za raščešljavanje, kupke - jagodica, mango, borovnica, narandža i trešnja, kao i šampon-balzam - jabuka i šljiva. Zaista veliki izbor, a cena vrlo pristupačna. Svaki od ovih proizvoda košta samo 149din, uz kupljen proizvod iz brošure.


Na str. 236-237 u ponudi su Magic lakovi. Linije koje su snižene su: sa šljokicama, metalik, mat i mineral. Ukupno 20 nijansi je u ponudi i ne zna se koja je lepša. Cena ovih lakova, uz kupljen proizvod iz brošure je 229din.


Kao što sam obećala, uskoro ću izbaciti i postove o idejama za poklon, do 500 din i do 1000din.
Kao i uvek, sve slike su preuzete sa oficijalnog Avon Srbija sajta.
Uživajte u kupovini!
Hvala na čitanju.

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...