субота, 9. јул 2016.

Potrošeni proizvodi br. 10*

Vreme je za potrošene Avon proizvode, o nekima sam već ranije pisala, a neke vidite prvi put. Ako ste probali nešto od ovoga, pišite mi u komentarima vaše utiske.




Spped dry Carnation lak za nokte je bio dobar, malo se brže skida, zbog te brzosušeće formule, ali se stvarno brzo suši.
Gel finish Dazzle Pink lak za nokte je odličan, Gel finish je moja omiljena linija lakova za nokte iz Avona. Imam više lakove iz ove linije.
 Big&FalseLashes maskara je najbolja maskara od Avon maskari koje sam ja probala, a probala sam dosta. Meni skroz odgovara, daje odličan volumen i ima super četkicu. Sve preporuke i ako do sada niste, preporučujem da je isprobate. Vraćam joj se opet, naravno.
Extra lasting puder imam i sada, novo pakovanje. Vrlo sam zadovoljna, zaista dugo traje, odlično se blenda i stapa sa licem. Trenutno ga koristi i moja mama, znači žena sa starijom kožom i ona je takođe zadovoljna. Pruža neku srednju do potpune prekrivenosti, jer može da se nadograđuje.
Anew vitale BB krema je opet nešto što ću hvaliti i svima preporučujem. Prvo, dopada mi se jer ima rozi podton, što meni odgovara, jer obično ove kremice vuku malo na narandžastu stranu. Lepo se stapa sa licem, ne masti mi dodatno ten i predivno miriše. Mnogi su me pitali kada sam je koristilia, šta to imam na licu i govorili da mi je ten odličan. Sada ima novo pakovanje i kupiću je sigurno opet.


Avon Care krema za lice sa matičnim mlečom je dobra, kao i sve Avon Care kremice- Zaista prijaju mom licu i odlično hidriraju. Ja sam ovu koristila kao noćnu. Kupovaću ih opet.
Moja Nutra effects hydration, dnevna krema, više o njoj ovde.
Planet Spa ulje za lice je zaista dobro, odlično hidrira, dugo traje, dobro je za mešanje sa kremom. Pisala sam o njemu ranije ovde, Sada testiram Nutra Effects ulje za lice.



Nutra Effects mleko za skidanje šminke mi se dopada. Bolje je od standardnog mleka za skidanje šminke iz Avon kolekcije. Lagano, ne pecka za oči, skine šminku, ima blag miris...Kupiću je opet, sigurno.
Ružinu vodicu koristim kao tonik, imam je i sad i prporučujem, odlična je, nežna i lagana. Nema jak miris.
Naturals gel za pranje lica maslina je okej, radi to što treba da radi, odnosno opere lice. Ne isušuje, ali nisam preterano oduševljena. Nekako sam jedva čekala da ga potrošim. Neću ga više uzimati.
Planet Spa piling za lice sam konačno potrošila. Dobar piling, prijao je mojoj koži. O njemu sam pisala ranije klik klik. Isprobavam neke druge pilinge, pa ga neću uzimati za sada. Kod mene jedno pakovanje pilinga zaista dugo traje, tako da videćemo kad će ovaj doći na red.


AT Argan Oil masku stalno kupujem i kupovaću jer je često na baš dobroj akciji. Sve mi je bolja i bolja i baš prija mojoj kosi. Čitajte o njoj ovde.
Argan Oil i Daily Shine serume, odnosno tretmane, takođe redovno kupujem. O daily shine serumu čitajte ovde, a o Argan Oil tretmanu klik ovde.

Naturals 2u1 essential balance je dobar, prijao je mojoj kosi. Znate da mi neki naturals šamponi odgovaraju, a neki ne. Jedino je pakovanje zaista veliko, pa se moja kosa prezasiti. Ja sam ovaj delila sa nanom zbog toga. Kupiću sigurno ovaj, ili neki drugi Naturals šampon.
Regenerator winter nourishment je sasvim okej. Ništa specijalno, ali radi posao. Mislim da ga više nema u ponudi jer je zimska kolekcija.


Senses Indulgent sam najčešće kupovala od svih Avon gelova, lepo miriše, ali mi smeta ovo novo pakovanje, jer je teško za otvaranje. Neću kupovati ove gelove dok ne promene pakovanje.
Naturals sensational je odličan gel, baš sam se iznenadila. Kremast je, fino miriše i imam osećaj kao da neguje kožu. Imam i losion iz ove linije, ali još ga nisam isprobala. Sigurno ću ga kupiti opet.
Kupka čokolada i narandža je nešto čemu nisam mogla da odolim jer miriše na Jaffa keks. Nemam veliku kadu, pa sam je koristila kao gel, okej je, ali malo je ređe teksture, pa dosta proizvoda odlazi u nepovrat. Neću kupovati druge mirise.

Naturals vanila krema za ruke mi se ne dopada, ostavlja neki film na koži, ima odsečan, jak miris. Neću je više uzimati.
Prepruka za Avon Care kreme za ruke! KLIK KLIK
Planet Spa krema za telo sa kafom ne miriše na kafu, ali miriše odlično, nekako blago i baš mi se dopala. Sve ove kreme i puter iz Planet Spa linije mi se dopadaju, ali ova je nekako baš ostavila utisak na mene. Sigurno ću je opet kupiti.


Dva najefikasnija sredstva protiv celulita koje sam ikada probala su Solutions gel i Solutions krema protiv celulita. Pisaću zaseban post, imaju sve moje preporuke, uz korigovanu ishranu i vežbe, zaista deluju i pomažu.
Naturals piling za telo čokolada je odličan, nije previše grub, odlično miriše i mislim da su svi zadovoljni sa njom, ko god ga je isprobao. Sigurno ću ga nekad opet kupiti.


Hvala na pažnji!

2 коментара:

  1. Dosta potrošenih proizvoda, sada je vreme za novitete, ja koristim skoro sve Avonove proizvode i kupke iz Avona su mi odlične. :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...