четвртак, 6. фебруар 2014.

Avon proizvodi za negu tela koje trenutno koristim

Rešila sam da sledeća kategorija proizvoda koje ću Vam ukratko predstaviti budu proizvodi za negu tela.
Poprilično sam zadovolja kvalitetom Avon proizvoda za negu tela, sve zavisi od kolekcije do kolekcije, tu su nam sledeće kolekcije:
Avon Care
Naturals
Skin So Soft
Planet spa
Senses 

Napomenula bih da imam normalno kožu tela, malo je suvlja zimi, pa mi je potrebna jača nega, ali generalno sam zadovoljna. :)
Da krenemo:

On Duty Pur Blue roll on  dezodorans
Klasični roll on dezodorans, 24h zaštite, ne ostavlja bele tregove, blago miriše. Ja ga držim u tašnici, ako mi slučajno zatreba ili ga koristim posle brijanja. Košta obično između 100 i 200din, trenutno ga nema, ali probajate Avon Care dezodoranse, takođe su dobri. :)
50ml proizvoda je u pitanju i proizvod je proizveden u Poljskoj.


 Sleeptherapy sprej za posteljinu/vazduh
Nisam znala u koju kategoriju ovaj proizvod da ubacim, koristi se za opuštanje tokom spavanja, prska se na posteljinu ili jednom u vazduh u sobi. Ima miris lavande, ali onako blag, nije iritirajući. Ovaj proizvod nije nikada bio u katalogu, već smo ga mi Avon dame i lideri dobili kao poklon, ali u kolekciji Planet Spa je skoro izašla ista stvar, jednakog kvaliteta. :)
Ovaj koji ja imam je 125ml i proizveden je u Engleskoj.


Naturals gel za tuširanje sa višnjom i muskatnim oraščićem
Divno miriše, lepa mu je tekstura kao što možete videti. Inače voli  ove naturals gelove za tuširanje, ali bih volela da su u većem pakovanju. :) Ovo nije gel za tuširanje koji ne znam sad kako nešto neguje, klasičan je, ne isušuje kožu, lepo miriše,  služi svrsi. :)
200ml je u pitanju, ja sam ga na internet ponudi platila 109din, ali već dugo ga nema u ponudi, ako se pojavi u internet ponudi biće dobro, ili nešto iz ove kolekcije. Pitajte Vašu Avon damu da Vas obavesti kada bude bilo ove kolekcije u ponudi na internetu. Proizveden je u Poljskoj.




Skin So Soft losion za tuširanje sa babasu uljem
Avon kaže da je ovo losion za tušitanje(u katalogu se pominje kao gel za tuširanje), ali on ima sitne granulice i u pitanju je piling za telo. E sad verovatno su oni to zamislili kao negujući proizvod, tipa in shower losion, ali nekako ima previše granula, ali neguje kožu više nego ostali pilinzi. Miris mu je blag, onako kako mirišu apotekarski proizvodi, i nešto kvalitetno. Baš mi se dopada ovaj proizvod, koristim ga posebno za laktove i kolena. :)
250ml u pitanju, cena mu varira, najbolje da ga uzmete ada budem u nekom setu. Proizveden je u Poljskoj.


Avon Care univerzalna porodična krema za ruke, lice i telo, 400ml
Ovo je nešto što svako mora da ima. Ako Vam zatreba proizvod koji je pogodan jednostavno za sve, čim Vam nešto zafali ovo je prava stvar. Često kada idem na neki put nosim samo ovu kremu i dobijem u jednom: mleko za telo, kremu za lice, kremu za ruke, kremu za skidanje šminke kao i kremu za negovanje i čišćenje cipela. :D Ima blag miris kamilice, pogodna je i za decu i bebe. Ako već niste, ovo je po meni must have proizvod koji treba nabaviti iz Avona. :)
Proizveden je u Poljskoj a cena i pakovanje se menjaju od kataloga do kataloga.


 


Anew clinical laser shape tretman za celulit, 150ml
Ovo je odličan proizvod, sa malo jačom cenom, ali isplati se. Sastoji se od 2 dela, u sredini se nalazi krema, a okolo gel za celulit, zajedno daju efekat blagog zagrevanja i zatezanja. Koristila sam ovaj proizvod pre nekih 2 godine, i posle jedne tubice su se stvarno videli rezultati. Sada sam načela ovo pakovanje, krećem sa zdravom ishranom, i mislim da će ovaj proizvod upotpuniti moju akciju zdravog života. :)
Super je što se uz proizvod dobija detaljno uputsrtvo, tako da znate sve sastojke, efekte i tehnologju koja se koristi. Volim Anew proizvode.



Planet spa ulje za kupku, neku tela, kose i noktiju.
Ovo je pravi rpedstavnik Planet Spa kolekcije, ako niste do sada ništa isprobali iz ove kolekcije, predlažem da to bude ovaj proizvod. Cena mu ne prelazi 450din, za 150ml, koji traju, meni od letos, koristim dosta redovno ovaj tretman, a vidite kako sam malo potrošila. sa ovim tretmanom kao što i sam naziv kaže.
Miris je malo intezivniji, ali opet nekako fin, podseća me na ulja koja koriste kozmetičari na masažama.
Letos sam ga ponekad koristila za telo - namažete ga kao bilo koje ulje i fino omekšava kožu. Sada ga najčešće stavljam na kosu (tokom noći par kapi ulja pa ujutru operem kosu) ili za stopala, u kupki koju pripremim za pedikir. Dobar je i za zanoktice, grube pete, u kupki (ja nažalost imam tuš kabinu).
Mislim da će biti recenzije o ovom proizvodu, jer to svi želimo. :D



To bi bilo to od proizvoda koje koristim za telo, a Avon ih je proizveo, sada ćete videti i šta imam na lageru, spremno za neko naredno koršćenje:

Ovo sam već koristila:


Senses Winter Cocon gel za tuširanje
Sviđa mi se ovaj gel jer je u pitanju kremasto sredstvo, za razliku od ostalih Senses gelova, i divno miriše!

Skin So Soft ulje sa šimerom za telo
Klasičan proizvod za leto, brzo se suši jer je u pitanju sprej, lepo miriše, uzela sam ga na akciji ali ga čuvam za leto. :)

Još uvek nisam nikada probala:

Avon Care Cocoa Buter krema za telo
Sviđa mi se miris ovog proizvoda, a već svi toliko pričaju o njemu, vredi ga probati. :)
Planet Spa piling za telo Bali Bitanical
Obožavam Planet Spa kolekciju, i mislim da je to najbolja kolekcija u Avonu, probala sam već neke druge Planet Spa pilinge za telo, tako da verujem da će mi se i ovaj proizvod dopasti.



**Ako želite da se nešto od ovih proizvoda nađe u recenzijama, naglasite mi u komentaru.
Zanima me da li ste Vi nešto od ovoga probali i koji su Vaši utisci?
Takođe, da li korisite još nešto iz Avon kolekcije za negu tela ili ste probali, i naravno, koji su Vaši utsici?

Pozdrav! :)

4 коментара:

  1. Ono sto je na lageru imam Skin So Soft i gel za tusiranje, ali imam kremu za ruke iz Cocoa Butter Avon Care kolekcije... :) Imam Avon Care dezodorans koji je Ok skroz...ostalo nisam probala... :/ A htedoh da napisem na status preporuku za anticelulit kremu, pa me bas zanima kakva je ta Anew! :))) Ima li sta ok i za strije? :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Skin so soft ulje ili piling? :)
      Imam i ja tu kremicu, samo još nisam krenula sa korišćenjem, videla si na postu :)
      Dobra je krema, iako je po meni bršljan gel neprevaziđen, a manje košta.
      Svakako vredi probati ovu Anew kremicu/gel, uz naravno zdravu ishranu i vežbanje. :) Ako imaš još neki masažer, pa njima koristiš kremu, efekat je još jači. Mogla bih napraviti i recenziju sa tom kremom, nego je problem što ja imam jako maloo celulita, i sad, ako budem slikala, efekat pre/posle, teško da će se to nešto videti :D
      Mislim da stije kremom ne mogu da se skinu. :( Avon ima dobru kremu za strije, u smislu da se maže rpeventivno, posebno za trudnice, ali da sad to nešto otkloni strije, ne verujem, možda samo malko da ih ublaži.
      Da li si probala još nešto iz Avon kolekcije za negu tela? :)

      Избриши
    2. Ulje,ulje. :D
      Znas kako...trudim se da se zdavo hranim, mrsavica sam a imam celulit...i strije...-.- I to sam dobila nedavno! Pre 2 godine mozda! Uopste ih nisam imala...Nemam ni ja celulita mnogo ( vidim ono kad stisnem butinu :D ) i na po nekom mestu jos pride. Strije ne idu dole znaci...? :'( Haos... :( Pa nista onda... :D Mazacu se sa cim se mazem i gajiti nadu da ce nekim cudom nestati.. :D
      Hm...dakle, to uljce, gel za tusiranje, dezodorans taj Avon Care...sta jos... Da,da, Sensuelle krema za telo...ona krema Avon Spa za ruke/noge/sto sta...mislim da je otprilike to to... :D

      Избриши
    3. Mislim da samo laser može skinuti strije. Naravno, određene kreme, ih mogu ublažiti, ali skroz skinuti ne. Zato je važno stalno se mazati, posebno u trudnoći.
      Avon je izbacio Skin So Soft ulje, koje pomaže u redukciji strija, ali nije mu to glavna funkcija, iskreno, meni deluje to ulje baš dobro, tako da mislim da bi se ono bolje pokazalo nego krema za strije. :)
      I ja imam strije nažalost, još od puberteta. Nekako sam se i navikla na njih, šta da radimo. :(
      Hvala ti za komentare :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...