четвртак, 13. новембар 2014.

Prelistavanje Avon kataloga, #C16, *noviteti

Kao što ste i navikli, sa početkom kampanje C16 izbacujem i post o novitetima u kampanji C16.
Kampanja je praznična i obeležena je rasprodajom. Naravno tu su se ipak našli i neki noviteti.
 Kao i uvek, sve slike preuzete su sa Avon Srbija oficijalnog sajta.

*Christian Lacroix Ambre za nju i njega, str 3, 4 i 5*

Ono što svakako privlači pažnju su novi miris Chirstiann Lacroix Ambre. Muška varijanta je toalnetna voda od 75ml sa notama begramota, mahovine i zlatnog ambera. Odsečan je i intezivan. Ja bih rekla pravi zimski. Ženska varijanta je parfem od 50ml sa notama mandarine, ruže i zlatnog ambera. Priznajem da sam očekivala sladunjav, bljutav miris, ali uopšte nije tako. Parfem je nekako topao, opet zimska varijanta i dopada mi se. Pakovanja su još jedna pozitivna stvar, meni su prelepa. 
Cena muškog mirisa je 2150, a ženskog 2500din, a uz njih se dobija i ukrasna kutija.



*Sneško kupka str 6 i 7*

Varijante zimskih kupki se pojavljuju uvek u novogodišnjim katalozima. Ove godine to su kupka sa mirisom jabuke i cimeta i kupka sa mirisom narandže i brusnice.  Pakovanja su preslatka i dobijate 250ml kupke. Odličan veseli poklončić. 
Cena uz kupljen proizvod u brošuri je 199din.



*Dazzling moments toaletna voda, str 10/11*

Još jedan novi miris i to u svetno voćnoj kategoriji. Note citrusa, magnolije i belog ambera. Miriše osvežavajuće i čisto. Ima i notu nečeg slatkog u sebi, pa prolazi kao jesenji miris. Toaletna voda ima 50ml,a u okviru iste kolekcije se nalazi i krema za telo od 150ml kao i piling za telo od 150ml.
Cena seta je 1299din.


*Luxe Illuminating korektor, str 59**

Sada i u okviru Luxe kolekcije imamo kremasti korektor. Sadrži čestice koje reflektuju svetlost i prekriva podočnjake, fine linije i znakove umora. Napravljen je sa praktičnim mehanizmom, u lepom i elegantnom pakovanju. Dolazi u dve nijanse Fair i Medium i ima 1,7g.




*Luxe Volume Extravagance maskara str 61*

Ova maskara koja predstavlja limitirano izdanje dolazi u dve nijanse. Braon - Burgundy i crnoj Caviar Black. Sadrži čestice crnog dijamanta i rekla bih da liči dosta na standardnu Luxe maskaru. Nisam sigurna da li je pakovanje novo ili maskara .Sviđa mi se ova boja pakovanja u boji roze zlata.
Cena za dva Luxe proizvoda je 1490din.


*8u1 paleta senki za oči str 82/83*

Ranije je postojala paleta od 8 senki, ali u drugačijim nijansama. Volela bih da ove palete budu stalnu u postavi jer verujem da će biti vrlo tražene. Postoje dve palete, Stary Nights i Not So Neutral. Druga mi je favorit. Pakovanje je klasično i prosto i sadrži 8 senki, a ukupno 9g.
Cena uz kupljen proizvod u brošuri je 699din.

*Dvobojno rumenilo, str 101*

Slika ovog proizvoda na sajtu je pogrešna, stavili su sliku Glow dvobojnog rumenila koje je ranije bilo u ponudi i jeste slično, ali ovo su ipak drugačiji tonovi. Rumenilo se stoji od rozkasto ljubičastog rumenila u jednoj polovini i laganog highlightera u drugoj polovini. Nalazi se u crnom klasičnom True Colour pakovanju i ima 13g.
Cena je 629din.


*Diamod sjaj za usne str 106*

Odmah ću reći da nisam oduševljena pakovanjem ovog sjaja, i pre bih rekla da je namenjeno deci. Doalzi u 3 nijanse i ima 3g.
Cena je 499din.

 

*Palete šminke str 106/107*

Ove palete su mi sjajne, posebno manja. Veća mi se dopada, ali previše je to šminke, i mislim da je pogodnija za šminkere, nego za nas obične devojke. Postoje dve varijante novih paleti, a veća se i ranije pojavljivala u malo drugačijem izdanju. Pakovanja su lepa, klasična, a dobijet ei ogledalce.
Profesionalna paleta sadrži 15 nijansi senku za oči, 4 sjaja za usne, 2 nijanse rumenila i aplikatore za nanošenje.
Cena je 2299din.


Master paleta ima 55 senki, 10 sjajeva, 4 rumenila i aplikatore za nanošenje. U katalogu piše da postoji 36 sjajeva za usne, ali to je štamparska greška.
Cena je 4799din.



*Olovka za usne i oči, str 113*

Ova Colour trend olovka stoji nekako neprimetno u katalogu i nisam odmah shvatila da je to olovka i za usne i za oči. Sa jedne strane se nalazi olovkla za usne, a sa druge za oči. Dolazi u 4  varijante i ima 3g. Vesela je i praktična.
Cena za 2 olovke je 499din,a može se kombinovati i sa nekim drugim ct proizvodima.



*Planet Spa Golden Moment eliksir za kupanje str 124*

Slične eliksire smo i ranije viđali u Avonu, ali nisu bili u velikom pakovanju. Ovo pakovanje ima 400ml, i vrlo je elegantno i sofisticirano. Ima miris čokolade koji još nisam imala prilike da pomirišem. Opušta i hidrira.
Cena je 799din.


 *Naturals šampon i regenerator sa medom i brusnicom, str 197*

Ni Naturals kolekcija naravno ne zaostaje. U ponudi je ova novi set za normalnu kosu sa medom i brusnicom od po 250ml. Miris je pravi zimski.
Cena za set je 299din.




Pored ovih proizvoda u ponudi su još neke varijacije, mirisi, nova pakovanja određenih proizvoda, ali ja to ne smatram pravim novitetima.
Ono što me fascinira je gomila nakita i asesoara koja se pojavila. Odlični su za poklon, a slike možete videti dole.




















































To bi bilo to dragi moji, kako vam se čini? :)

Ovim putem da vas obaveštavam da uskoro otvaram svoju Avon Online prodavnicu. Uskoro ću vam preneti još neke bliže informacije.


Hvala na pažnji! :)

8 коментара:

  1. Željela sam da uzmem tester parfema, ali nisam mogla naći u katalogu pa me zanima da li si upućena imaju li testeri ili rolete ? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da naravno postoje testeri, koštaju 30 ili 40din, a ako se kupi 5 onda je 100din, 20 je 300din. Mogu se kombinovati različiti. Samo traži svojoj avon dami :)

      Избриши
    2. Hvala na odgovoru, baš sam se obradovala :)
      Pratim tvoj blog, i pomaže mi u odluci koje avon proizvode da naručim i testiram.

      Избриши
    3. Hvala puno na lepim rečima.Drago mi je da ti se sviđa moj blog. :)

      Избриши
  2. a dali ima testeri karmina koje mogu da se kupe ?
    ovo je link na moj blog http://mymakeupbagm.blogspot.com/ :D

    ОдговориИзбриши
  3. Ovaj katalog im je genijalan, odavno nisu bolji imali :D

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...