субота, 27. децембар 2014.

Aura Correct Me korektor 301 Vanilla

Drage moje,
Danas vam pišem o jednom novitetu u kompaniji Aura a to je Correct me korektor.
Ovo je korektor namenjen prekrivanju podočnjaka i nepravilnosti na koži lica.
Ono što me oduševljava kod kompanije Aura je da izbacuju stalno novitete zadnjih meseci i da imaju odlične, zanimljive, kvalitetne i pristupačne proizvode. Moram priznati da sam pre ovog korektora koristila samo četkice i lakove za nokte, ali sada će se to promeniti, planiram kupovinu još nekih proizvoda.



Pakovanje je isto kao kod Matte tečnih ruževa. Na pakovanju se nalazi i zaštitna nalepnica, da budemo sigurni da niko nije pre toga koristio proizvod, što je veliki plus. Pakovanje ima 7ml, a proizvod košta 435din u dm drogerijama.

Korektor dolazi u 6 nijansi, koje nisu poređane redom po tonalitetu, a detaljnu recenziju svih nijansi pročitajte kod blogokoleginice sa bloga SuperNova kozmetika klik.

Po preporuci pomenute blogokoleginice, ja sam se odlučila za nijansu 301 Vanilla, mada sam se dvoumila da li da uzmem tu ili nijansu 302 Pastel Beige. Korektor koristim isključivo za podočnjake.


Korektor se nanosi aplikatorom, sličnim onim na sjajevima za usta, ali je lepo zasečen i vrlo pogodan za nanošenje. Mislim da će lepo moći da se iskoristi i ceo proizvod. Javljam utiske oko toga kad dođem do kraja. Mada ko zna kada ću ga potrošiti, znate da ovi korektori traju i traju.


Nemam neke ogromne podočnjake, ali u poslednje vreme često koristim korektore jer ipak podočnjaci su tu, u maloj meri, ali su tu. Ranije sam zamišljala kako je za podočnjake i za ostale nepravilnosti dobro koristiti isti korektor, ali sada striktno imam korektor za podočnjake i korektor za nepravilnosti.

Struktura ovog korektora je srednje gustine, nekako kad se nanese dovoljno je lagan, a opet ne curi, već normlano prijanja na kožu. Izuzetno se lako blenda i razmazuje, brzo je kako treba. Koristm ga tako što ga nanesem na regiju ispod oka, a zatim nekad četkicom, a nekada pristima razmažem i utapkam lepo da se sve sjedini.




Boja ovog korektora je dosta svetla, sa žućkastim pod tonom i meni super odgovara za podočnjake. Prekrije ih, a opet nekako posvetli taj deo.

Ovaj korektor se ne uvlači u borice! Od kada sam ga kupila, koristim ga skoro svakog dana i stvarno nisam primetila da se bilo kad uvukao. Postojanost je vrlo dobra, traje bukvalno celog dana (fiksiram ga puderom u kamenu), ako ne pipate taj deo. Ja često umem mahinalno da protrljam taj deo lica i sl., ako ste takvi ne garantujem da se neće skinuti. Vrlo je lagan, ne oseća se na koži, što je još jedan veliki plus. 
 


Ova nijansa meni baš otvori pogled, posvetli mi taj deo ispod oka, tako da daje neku svežinu mom licu. Mislim da je ovo najidealnija nijansa ikada za mene. Baš sam pogodila u odabiru.

Moj zaključak je da je ovo odličan korektor za podočnjake, po pristupačnoj ceni i savetujem da ako imate priliku nabavite ovaj korektor, jer stvarno vredi. Jedan od najboljih koje sam probala.



Hvala na pažnji! :)

16 коментара:

  1. Korektor mi se čini super. Imam fetiš na korektore jer imam jako izražene podočnjake :( Nadam se da će Aura kozmetika ubrzo stići i do nas :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nadam se da hoce. Bas je zanimljiv brend. Ako budes imala prilike da ti neko donese isto bi bilo super. :-)

      Избриши
  2. Moram kupiti taj korektor, samo se dvoumim oko nijanse. Gledala sam tu vanilu i nešto mi se čini da je jako svetla nijansa.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. To sam i ja pomislila. Zato sam i gledala ovu 602. Ali nekako sada je zima, znam da sam svetla, treba mi za podocnjake i nisam se pokajala. Bas me.osvezi osvezi ova nijansa. Mislim da je 602 ipak tamna nekako

      Избриши
  3. I Meni su se učinili odličnim, baš sam čitala o njima na spomenutom blogu, čak sam sebi i našla nijanse koje bi mi odgovarale ali nažalost nisu mi dostupni osim da ih naručujem online ali mi se čini da su tada skuplji :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da. Ne bi se isplatilo. Ako ikako dodjes u priliku da ih nabavis stvarno preporucujem. Odlicni su. :-)

      Избриши
  4. Odlican je ovaj korektor. I ja sam ga kupila i nisam se pokajala,sjajno!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Vidim dosta pozitivnih utisaka. Da nisam čitala po blogovima, nikad ga ne bih uzela, a stvarno dobar proizvod. :)

      Избриши
    2. I mene je citanje po blogovima navelo da ga kupim,inace sam bila vjerna PS korektorima ali me smarala stalna potraga da mi ga neko nabavlja jer ih nema kod nas,a ovaj se pokazao kao odlicna zamjena :-)

      Избриши
    3. Ni kod nas, naravno, Tako da ja nisam nista probala od P2 sminke, ali planiram cim otputujem negde.
      Ako znas za jos neki odlican proizvod iz P2 kolekcije, javi. :)
      Super je sto si nasla zamenu :)

      Избриши
    4. Trenutno trosim njihovu podlogu (perfect face make up base) i puder all in one professional (ima malo glow efekat). Baza je solidna,a puder mi je prvo bio ocajan a u ovom zimskom periodu je fantazija,vec smisljam kako da nabavim novi. Njihovi ruzevi su mi odlicni,gotovi svi,nisam nasla nijedan koji mi ne odgovara. Imam jos par stvarcica ali nisu ubacene u svakodnevno koristenje pa ti ne mogu reci utiske.

      Избриши
    5. Imala sam priliku da Matte tecni ruz i planiram da ga kupim jer sam odusevljena. :)
      Hvala :)

      Избриши
  5. Ja razmišljam između aurinog korektora i nyxovog... Nikako da odlučim.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. To je i kod mene bila dilema. Razmisljala sam i razmisljala. I nekako mi je pristupacnost i cena presudila. Jos sam citala u par navrata da se nyx uvllaci u borice.
      Aurinim sam skroz zadovoljna ali bih volela i nyx da isprobam :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...