среда, 31. децембар 2014.

New In br. 1 **

Zdravo drage moje,
danas se dočekuje nova 2015. godina. Svi trče levo, desno, gužva je po gradu, a ja sam uspela da uslikam sve novitete, odnosno ono što nije otvoreno ili što je malo potrošeno. Prvi put pišem ovakav post, pa nadam se da će vam se dopasti. Razlog što ranije nisam pisala post o novitetima je što sam smatrala da će vama to biti dosadno. Ipak, ovakvi postovi su korisni da se informišete o tome šta sam kupila, pa da znate šta da očekujete od recenzija, ili da mi preldožite o čemu da pišem.
Ovi new in postovi biće vezani za novitete koji nisu iz Avona. Ovoga puta rešila sam da podelim proizvode po određenim kategorijama: Dm drogerije, Lilly drogerije, pokloni, Oriflame, Sephora, Freška gora....




*Pokloni*
 Nivea set koji se sastoji od obične nivea kreme, smooth losiona za telo i kupke za telo kokos je mama dobila za rođendan. Običnu kremu ne podnosimo, pa će biti prosleđena. Losion deluje zanimljivo, a kupka je okej, miris je dobar, ali nije kvalitetna, već sam ranije to pominjala. Ovaj set je povoljan, čini mi se da košta oko 600din.
Maxi Care puder za bebe koji mi koristimo za kosu kao šampon za suvo pranje. Ovaj je sasvim dobar i lepo miriše.
Gabrini bordo lak za nokte nije onaj koji bih ja sebi kupila, jer vrlo slabo nosim takve tonove, pa ću videti da bude prosleđen. Ranije sam koristila Gabrini lakove i sasvim su okej.

Victorica secret Love speel puter za telo je fantazija! Mnogo lepo miriše i sjajne je teksture. Dobila sam ga iz Londona u Oktobru i od taga sa sve kesom čuvam na polici. Miris mi je nekako letnji, tako da čekam toplije vreme. Pakovanje je takođe prelepo!


*Oriflame*
Inače, učlanjena sam u Oriflame, ali nisam neku ljubitelj ove kozmetike. Naručujem baš kad je u ponudi nešto što volim, ili eventualno kada mi neko od poznanica ili prijatlejica poruči nešto, pa čisto da ispoštujem tog nekog.
Oriflame sunđer za čišćenje lica koji nije sunđer ustvari, već kao neka krpica. Sa jedne strane su gruba vlakna, a sa druge strane mekša. Ima i elastičnu tračicu da zavučete prst tu radi lakšeg rukovanja. Odlična je skidanje maski za lice. Imam jednu, a kako je bila akcija rešila sam da nabavim još jednu. Koštala je svega 89din.

Essentials maska za lice je namenjena suvoj koži kojoj je potrebna hidratacija. Pomislila sam da je to jedna od onih maski koje su kao gušća krema, ne skidaju se. Ali ovde piše da se maska skida. Videćemo kako će se poazati. Cena 89din.

Baby set koji je koštao samo 499din sam kupila zbog cene. Puder iz ove kolekcije je najbolji puder na našem tržištu. Šampon/kupka lepo miriše, prijatno i nadam se da će mi odgovarati. Sapun sam i ranije koristila i izuzetno je dobar, pravi baby sapun, nežan i mirisan.



*Dm drogerije*
Naravno, pretežno moja voljena Balea! Najviše kozmetike van Avona kupujem u dm drogerijama. Baš ih često posećujem i pratim akcije. Volim ljubaznost osobolja, raspored u radnji, asortiman... sve. Nekako kad god odem tamo to je za mene ritual, uvek traje, dok lepo ne pregledam sve. Mali kozmetički raj ako mene pitate! :)
Balea Sensitive dezodorans sam i ranije koristila i veoma mi se dopada. Nekako je nežan i stvarno blag, a odlično štiti. Plaćen 199din.
Balea Sensitive tonik za lice je izuzetno dobar tonik koji ne sadrži alkohol. Za moju kožu koja je inače osetljiva, a još je sad zima je idealan. Lepo miriše, nežan je i lagan. Platila sam ga oko 150din.
Dove kupka kokos je kupljena na akciji, inače je ne bih primetila. Dove je bio na akciji 20% i onda sam izmirisala sve kupke, a ova je delovala najlepše.
Balea roll on malina prelepo miriše, osvežavajuće, ali moram priznati da sam bila skeptična. Mislila sam da će biti sladunjav. Super stvar je sto ne sadrzi alkohol. Vrlo sam se iznenadila, tako da planiram recenziju ovog proizvoda.
Balea maske za lice Pearls i Aqua. Volim Balea maskice, a ove dve su mi zapale za oko. Pearls je LE i namenjena je nezi suve kože zimi, idealno! :) Aqua je maska koja je ustvari natopljena maramica, pa mi je delovala zanimljil. Mama je oduševljena Colić maskama ovog tipa, a kada sam videla ovu Baleinu, uzela sam da probamo. 99 din po komadu su.

Aura Correct me korektor je moj novi korektor o kom sam pisala ovde. Još jednom sve pohvale za ovaj brend i korektor!

Flormar red in silver lak za nokte je vrlo lep šljokičasti lak, koji je koštao samo 99din, a vrlo je kvalitetan i postojan. Našao se i u omiljenim lakovima za nokte za zimu klik.
 



 *Lilly drogerije*

Radim ankete online za Ipsos Strategic Marketing pa svoje bodove menjam za vaučere u Lilly drogerijama, tako i kupujem tamo, inače ne bih tako često, jer rekla sam, dm je zakon!

Lilly apoteka Lip balm koji sam probala kod drugarice i oduševila se. Pravi zimski negujući balzam. Uskoro ću ga i otvoriti, čim potrošim neki od balzama koje koristim. Koštao je oko 100din a vredi mnogo više. Svima preporučujem.

Lilly apoteka mleko za skidanje šminke sam ranije koristila i bila vrlo zadovoljna, pa sam rešila da ga ponovo isprobam. Gusto je dosta, ali odlično skida šminku. Miriše fino i naravno pootrebno je očistiti lice posle njega, jer je jako masno i zapušiće pore. I inače, moja rutina je da uvek nakon losiona za skidanje šminke očistim lice. Mislim da je cena oko 300din.

Fa cream kupka sa kokosom. Luda sam za kokosom, znam. Još kad je akcija. Ne pitajte me ništa!

Mamma&baby ulje za telo je jedno od najboljih koje sam probala i svima ga preporučujem. Uskoro će i recenzija.

Garnier šampon kajisija sam kupila jer koliko sam shvatila nema silikone. Baš me zanima kako će prijati mojoj kosi. Mogu reći za sada da lepo miriše. Košta je oko 170din.

Essence akcija 129 i 139din. Essence ima novu kolekciju pa određene proizvode izbacuje iz asortimana. Odlučila sam se za life iz beach senkicu i lak za nokte, zlatne boje. Zatim metal šljokičastu senkicu i na kraju jedan cookies lakić uz koji idu i nalepnice. Tj- nisam se odlučila, već šta sam našla. :D


 *Freška gora*

Balzam za usene čokolada. Renzija:

Čisto sapun cimet sam uzela kako bih koristila za delove tela zahvaćene celulitom. Svoj trenutni sapun u te svrhe još nisam potrošila, pa zato ovaj još nije otvoren. Cena je 180din.


*Sephora*

Too faced christmas party must haves ili ti čuveni too faced bloger set. Baš dosta blogerki ima ovaj set, a ja vam moram reći da ništa nisam još probala. Stoji mi tako ispod jelke i uživam u njemu gledajući ga. Razlog je što prajmer i bazu već imam otovrene, kao i maskaru. Ovaj bronzer koji miriše na čokoladu ću verovatno prvo isprobati jer je super za konturisanje.  Cena je oko 1800din, a ja sam ga uzela na akciji sa 20%. Nisam sigurna da ga i dalje ima u ponudi.







Kako vam se dopadaju moji noviteti?
Šta bi ste voleli od ovoga da se nađe u recenzijama?


Srećna svima Nova 2015. godina! Hvala vam na svoj podršci tokom 2014. godine, nadam se da ću ispuniti vaša očekivanja i u 2015. godini.
Svima želim puno zdravlja, sreće i ljubavi.
Vidimo se sledeće godine!
Hvala na čitanju!
Ljubim vas :* 

15 коментара:

  1. Super su stvarčice,Too Faced set mi se posebno sviđa :D

    ОдговориИзбриши
  2. Prelepe stvarcice..☺ Za Too Faced set me dusa boli, jer kad sam otisla da ga kupim, nije ga bilo..:(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga :*
      A jaoj. :( ja mislim da sam išla drugi dan odmah. I presrećna sam što sam našla :)

      Избриши
  3. Iz kojeg broja Oriflejma si uzela taj Baby set?

    ОдговориИзбриши
  4. Одговори
    1. I ja sama sebi. :D
      To je najcenjenija šminka koju sam ikada imala. :)

      Žao mi je što nismo svi uspeli da ulovimo ovaj set. :/

      Избриши
  5. Jel nam mozes reci kako radis anete za Ipsos Strategic Marketing ?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ovde se prijavlujete na panel: http://www.ipsos.rs/prijava

      Posle oni šalju ankete na email, koje popunjavate i tako skupljate bodove.
      Posle bodovi mogu da se menjaju za mts kredit, Lilly vaučere, u humanitarne svrhe ili uplata na račun. :)

      Избриши
  6. Srecna ti Nova godina i sve najlepse! Iz posta sam probala Dove i Fa kupke koje su super,kao i ovaj Balea tonik,nije za moj tip koze ali mi odgovara:) Ultra Doux sampon s kajsijom i onaj zeleni su mi odlicni,a zanima me Balein roll on? Nemam neka pozitivna iskustva s tim dezodoransima bez aluminijuma pa cekam tvoju recenziju:) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno draga Kristina :) Sve najbolje i tebi :)

      Vazi. Bice recenzija uskoro. Volim Balea dezodoranse.

      Pozdrav :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...