субота, 13. децембар 2014.

Tag: Omiljeno ove jeseni

Draga Tijana sa bloga Sreća je zdravlje, me je izabrala da uradim ovaj tag post. Veoma mi se dopada i zanimmljiv je, ali nisam imala vremena ranije da ga uradim. Tijanin post možete pogledati ovde.
Mislim da je ovaj tag izmislila Bebi Rita, a možda i nije, ali svakako sam ovaj tag prvi put videla kod nje. Onda se raširio preko youtube devojaka, na nas blogerke. :)
Ja ovoga puta neću nikoga tagovati posebno, već pozivam sve blogokoleginice i devojke koje imaju youtube kanale i prave youtube video postove koje ranije nisu to odradile, da urade ovaj tag. :)



*Omiljeni proizvod za kosu ove jeseni*

Avon leave in tretman sa Agranovim uljem je ono što biram kao favorit za negu kose ove jeseni. Stvarno mi neguje i čuva krajeve i mogu samo reći sve najbolje o ovom tretmanu, a savetujem svima da ga isprobate. Pisala sam o njemu ranije ovde.



*Omiljeni karmin ove jeseni*

Avon Absolute nijansa Gorgeus Guava je nijansa koju sam izdvojila. Inače ovi ruževi su hidrantni, vrlo kvalitetni, a izbor boja je odličan kao i pigmentacija. I pakovanje je preslatko, tako da sve pohvale. Karmin se već našao u izboru karmina za jesen, post pogledajte ovde.



*Omiljeni proizvod za obraze*

Ja sam ovo shvatila kao rumenilo, ali sada kada razmišljam, to je možda krema neka? Omiljeno rumenilo je Deborah nijansa Mogano 59. Ovo mi je već drugo pakovanje ovog rumenila, i stvarno mi odgovara nijansa, posebno za jesen. Što se kreme tiče to je Anew Nutri Advance krema za suvu kožu.


*Paleta senki koju najčešće koristim*

  Avon True Colour Pink Sands paleta senki je ovde moj izbor, jer je najčešće koristim ove jeseni zbog taga Potroši 6 do Božića klik.    
O ovoj senci sam pisala i u okviru posta o True Colour senkama klik ovde.


*Omiljeni parfem ove jeseni*

Premier Luxe parfem bih izdvojila, jer je jači parfem, koji mogu taman kada je hladnije da koristim i preko dana, a ne samo uveče. Imam puno parfema, tako da ih često menjam, ali eto kako sam morala da izdvojim jedan, to je to.

*Lak za nokte koji mi je najčešće na noktima*

Avon mosaic effects gold glimmer sam izabrala kao lak koji najčešće koristim, jer me mrzi da čekam da se lak suši pa mi je uvek najlakše da namažem neki lak, zatim ovaj pucajući preko i samo top coat. Još je ovaj sjajni, taman za ovaj period, baš ga volim.

*Omiljeni odevni predmet ove jeseni*

Ovo pitanje mi nekako štrči i ne ide u ovaj tag, a i neću da slikam garderobu za blog. Rekla bih da su to sad džemperi ili možda kaput, koje inače ne nosim tokom godine.

*Omiljeni detalj ili aksesoar*

Dvostrani Animal prsten iz Avona ću izdvojiti, ali inače volim da nosim mnogo nakit, pa stalno menjam i imam baš puno nakita. Najviše volim prstenje, zato sam i izdvojila ovaj prsten.


*Omiljena boja*

Braon je uvek moja omiljena boja!



Hvala na pažnji!

12 коментара:

  1. Imam ovaj serum s arganovim uljem i odličan je, hidratizira a ne masti kosu, također i pink sands paleticu i isto sam ju već izmasakrirala do iznemoglosti, baš mi je dobro poslužila :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Stvarno su oba proizvoda fantastična, a inače volim avonove truce colour senke. Ovu trošim, pa ću uzeti novu :)
      Hvala na komentaru :)

      Избриши
  2. Obožavam ovaj serum kao i sve iz Avona kad je taj tip proizvoda u pitanju,lak mi se doapada kao i karmin,super izbor :)

    ОдговориИзбриши
  3. U potpunosti se slažem za Avonov tretman s arganovim uljem... na drugoj bočici sam! :D

    Martina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da to čujem! :)
      I ja ga uvek kupujem iznova..
      Jedan period nisam, pa sam nakon letovanja opet kupila, i iznova se zaljubila :)

      Избриши
  4. Morat ću isprobat te avonove serume za kosu da vidim što ih svi vole :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Preporučujem pre svega ovaj leave in tretman sa Agranovim uljem, zatim daily shine serum za krajeve, i na kraju Silk.. Tako bih ih nekako poređala. :)
      Inače i leavve in tretman strength sa keratinom je super, o njemu se slabo piše, ali odličan je jer podstiče rast kose. :)

      Избриши
  5. Meni je to ulje spasilo kosu!! Moja preporuka takodje!! :)

    Kapege life moments :)

    ОдговориИзбриши
  6. Leave in tretman i Gorgeous Guava su fantasticni proizvodi! :)))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Absolute ruž je sjajan, to je fora! :P

      Radi tag devojko, svečano te tagujem ovako. :DD :*

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...