недеља, 22. фебруар 2015.

New in 2. **

Ćao svima. :) Kako ste mi danas?

Prošlo je nešto manje od dva meseca od kada sam objavila svoj prvi new in post, u kome se ne nalaze Avon proizvodi. Ranije sam mislila da su ovi postovi nepotrebni, a sada mislim da su vrlo korisni kako bi ste vi ispratili šta imam od noviteta kako bi mogli da mi date predloge za recenziranje.
Pišite u komentarima, na email, na fb stranici, kako god želite...koji od ovih proizvoda vas najviše zanima i naravno vaše utiske o njima, ako ste ih isprobali. :)




Pokloni od Tijane sa bloga Sreća je zdravlje


Ove poklončiće sam dobila od Tijane za moj rođendan. Jako me je obradovala i ovim putem joj se zahvaljujem od srca! :)
Tu su:
Loreal šampon prefference 40ml
Nisam imala prilike da se susretnem sa ovim šamponom i planiram da ga iskoristim na nekom putovanju.

Mystiq mini lakovi za frenč
Tijana kaže da su ovo lakići za frenč, ali ja ću ih koristiti samostalno. Prelepi su, baš onakvi kakve ja volim. Ovaj desno je nijansa ML08, a na drugom nemam nalepnicu. Proizvodi ih kozmetika Mirjana, a četkice su super, s obzirom da se radi o mini lakiću.

Kozmetika Mirjana, Water Shine ruž 602 nijansa
Taman mi je fali nude ruž i mnogo mi se dopada. Ima onako blagi odsjaj kada se nanosi, a vrlo je neutralan. Pakovanje je lepo, mat je završnice.

Balzam za usne Ivan Filip
Ovaj balzamčić je presladak, na sredini ima kao mini srce, crvene boje, a balzam je beo. Nisam još počela da ga koristim, čekam da potrošim neki od balzama, ali miris je savršen. Piše da ima aromu jabuke i jedva čekam da ga koristim. Ima 5ml.

Poklon od drugarice za rođendan


Beauty blogerki niko neće da poklanja kozmetiku, jer svi misle da je imam i previše. Još radim u Avonu, tako da stvarno retko dobijam kozmetiku. Npr. dečko, koji mi kupuje i najviše poklona, ne voli da mi poklanja nešto što će se potrošiti, već uvek nešto što traje. To mi se iskreno i dopada, jer koliko god voleli kozmetiku, mislim da ipak neki trajniji pokloni više vrede. Ali naravno, volim ja da dobijam i kozmetiku. Drugarica me je za rođendan obradovala sa sledećim poklončićima.

Aura mala koso sečena četkica
Već sam pisala o njoj ovdeOdlična četka, vrlo precizna, i mislim da nju svako treba da ima.

Aura Matte nijansa 601
I ja imam Matte ruž. :D Vrlo je postojan i praktičan, ali ova moja nijansa je dosta svetla, jedan sloj mi nije dovoljan. U svakom slučaju super su ovi tečni ruževi i volela bih da u budućnosti imam još neki.
Pokloni od drugara iz Beča
Drugar je putovao u Beč i ja sam mu naručila neke proizvode, koji su postali na kraju poklon. To su proizvodi kojih nema kod nas, ili bar ja nisam videla.

Catrice rumenilo Love & Peach, 030
Nisam probala do sada ova Catrice rumenila, i baš sam imala želju. Pakovanje je vrlo prosto, ali rumenilo je sasvim okej. I planirala sam recenziju, jer znam da vas zanima, s obzriom da Catrice proizvoda nema u Srbiji.

Balea 6u1 BB krema
Treba mi tonirana i bb kremica, tako da sam našla na Balea ima ovu, koju kod nas nisam videla, pa reko ajde da isprobam. Nisam potrošila još moju Alverde toniranu kremu, tako da ovu nisam probala.

Schaebens maska za lice sa čokoladom
Na dm Austrija sajtu sam naišla na ove maskice za koje nisam nikad čula, i reko ajde da izaberem jednu. Izbor je pao na čokoladu, još je nisam isprobala, ali deluje zanimljivo, sigurno sjajno miriše.


Dm kupovina

Dontodent vodica za ispiranje usta
Koristila sam iz ove kolekcije onu crvenu i bila zadovoljna, a kako je ova bila na akciji, a ja onu potrošila, kupila sam je. Vrlo sam zadovoljna i svima je preporučujem. Platila sam je ispod 200 din, a ima 500ml.
Balea 50s i 20s kremice
Čuvene kreme koje su skoro sve blogerke nabavile. Pakovanja su preslatka, ali još ih nisam otvorila jer mi takve kremice još uvek ne trebaju, imam one koje koristim. Kremice su univerzalne, imaju 30mlo i koštaju 119din. Ovo je limitirano izdanje, pa ne znam da li ih trenutno ima. Videla sam da u Evropi ima novih pakovanja, opet LE, valjda će i one doći kod nas. 
Balea Fresh Lime dezodorans
Volim Balea dezodoranse, ovaj sam već koristila, i čini mi se da ga ima u nekom od emptis postova. Pristupaćni su, kvalitetni, imaju 200ml, a koštaju oko 200-250 din, zavisi od akcije.
Oriflame kupovina

HairX Smooth Control
Ovaj regenerator nisam planirala da kupim već su mi umesto nekog sapuna za ruke, poslali njega, po ceni sapuna. Nisam reklamirala, već uzela ovaj regenerator. Fini miriše, i trebalo bi da umiri i hidrira kosu, videćemo kada ga isprobam. Jel neko probao?
Nature ulje sa ružom za lice
Mislim da će mi se ovo ulje baš dopasti, jer mi se sviđaju ulja za lice, ali ga još nisam probala. Ima 300 ml, i platila sam ga oko 200din. Miriše umereno, nije onako intezivan miris ruže, koji ja lično ne volim.


Lilly kupovina

 Original Pavlovićeva mast
Složićemo se da je ovo jedna od najboljih mazalica za bebe, pa ako odgovara bebama, odgovara i nama. Po meni je super za stopala, a volim i njen miris. Mama je kupila pre neki dan, a nismo je koristile baš dugo, totalno smo zaboravile na nju.
Lilly uljani odstranjivač
Volim ovaj Lilly odstranjivač laka za nokte i s vremena na vreme ga kupujem. Super skida lak, ne isušje zanoktice. Oseća se aceton, ali nije preintezivno. Masne je teksture. Košta oko 150din.

Evelin 8u1 tretman za nokte

Krenula sam sa ovim tretmanom da vidim kakav je efekat, jer ga mnogo njih hvali. Odradila sam dve ture, a sada ga koristim ispod laka, kao bazu i zadovoljna sam. Moji nokti su inače normalni, pukne mi ponekad neki, ali nemam problema sa rastom. U te dve ture su stvarno očvrsnuli, ali sada kada ga koristim kao bazu, baš mi je pre dva dana pukao nokat. :/ Košta oko 250din.



Kao što vidite više sam dobijala nego kupila i čini mi se da sam Lilly i Dm posetila svega jednom ili dva puta u 2015. godini. Bravo ja! Treba mi inače nešto za skidanje šminke, tako da ću sigurno kupovati uskoro, jer ja ne mogu da kupim samo jedan prozvod kada ušem u Lilly ili Dm. :D Preporuke za dobro sredstvo za skidanje šminke pišite mi u komentarima, ili na fb stranici ili na email, kako vam je lakše. Hvala unapred! :)




Kako vam se dopada moj new in? Da li ste koristili nešto od ovoga
Sve moje kupovine pratite ovde.


Hvala na čitanju :)

17 коментара:

  1. Eveline 8in1 i ja koristim i zadovoljna sam, nokat mi pukne ako ne nalakiram ovim lakom :-/ Baleine kremice predivno mirisu, ja imam sa mirisom visnje i mazala sam i lice i ruke i dobra je, nista posebno :) svidja mi se rumenilo i Aurin ruz :)

    ОдговориИзбриши
  2. Ovaj balzam sam koristila kao mala, da li mozda znas gde moze da se nabavi u Novom Sadu, ili znas neki nacin da ja to saznam? :)

    ОдговориИзбриши
  3. Одговори
    1. Vrlo sam zadovoljna, evo recenzije http://aninavonkutak.blogspot.com/2014/10/alverde-tonirana-dnevna-kremqa.html

      Избриши
  4. Schaebens maske sam probala par puta i odlicne su :D Neizostavan deo sminkanja su aurini mat tecni ruzevi i ono sto me je najvise odusevilo je Evelin 8 u 1. GOD BLESS YOU! :D Prezadovoljna sam tom stvarcicom :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E super, nadam se da će i meni odgovarati. :)Vidim da su svi oduševljeni tim tretmanom :D

      Избриши
  5. Baš lepi noviteti i drago mi je da ti se dopao i moj skromni poklončić, i sama koristim DJ karmine od srednje škole kao i lakove i odlični su mi. A balzamčić je više onako estetske prirode mada jako lepo i neguje usne, koristila sam ga dugo kao mlada dok nije bilo na stotine mackalica kao sada, pa kada sam ih videla u parfimeriji nekoj baš sam se obradovala.Za skidanje šminke najbolje što sam ikad probala a vidim da se mnogi slažu je Bioderma micelarna :).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Super. :)
      Bioderma je preskupa za moje standarde, ipak bih pre za te pare kupila haljinu ili nešto od odeše.. Mislim generalno za te pare ode dvoje u večeru, kraći put i sl.
      Ja volim mleka za skidanje, i koristim neka od 200 - 300 din i prezadovoljna sam :)

      Избриши
    2. Potpuno se slažem i ja koristim isto tako nivea micelarnu koju sam uzela na sniženju za 350 din, ali kad se priča o najboljoj onda sam rekla da je to svakako Bioderma, ja sam dobila par onih malih testera i imala sam ih skoro ceo mesec :).

      Избриши
    3. Ja baš htela da kupim pre neki dan Garnier micelarnu, ali nije je bilo u toj Lilly drogeriji, pa sam uzela Velnea mleko za normalnu kožu i odlično je. :)

      Избриши
    4. Da li znas u kojoj tacno parfimeriji su pronasla taj balzam sa srcem? Koristila sam ga kao mala i jako bih volela da ga ponovo imam :)

      Избриши
  6. Dm dezodorans koristim vec duze vreme, miris je savrsen nije previse jak i bas je osvezavajuc. Kao i Lilly odstranjivac koji i ja takodje kupujem povremeno. :)

    ОдговориИзбриши
  7. Ja sam balzam koristila kao mala, presladak je zbog tog srca što ima na sredini, razmišljam ponovo da ga kupim! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam ovaj balzam viđala ranije, ali skroz mi je sladak, nadam se da će mi se dopasti. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...