субота, 21. фебруар 2015.

Potrošeni proizvodi br. 5**

Zdravo svima. :)
Vreme je za post o mojim potrošenim proizvodima, a od predhodnog ovakvog posta je prošlo 2 meseca. Nije se nakupilo proizvoda kao obično, ali to su veći proizvodi, pa ne mogu više da ih čuvam, jer nemam gde.

Kao i uvek prvo prikazujem Avon proizvode, zatim sve ostale, a ispod vidite i grupnu sličicu.
 

Avon



 Naturals losion sa smokvom i vanilom

Super losion o kom sam pisala ranije ovde. Hidrantan je, lepo upija, predivno miriše i sigurno bih ga kupila opet. Košta oko 200din.

Planet Spa piling za telo Bali Botanica

Pisala sam o njemu ranije, klik ovde. Nalazi se i u mom projektu potroši 5 do 1. Maja klik klik, i kao što vidite uspela sam da ga potrošim! Piling je dobar, nežan je i fino omekšava kožu. Vrlo se sporo troši ovo pakovanje i prelepo miriše. Kupila bih prvo neke druge pilinge iz planet spa kolekcije, pa tek onda bih se vratila na ovaj. Cena je oko 400-500din.

Senses Reflection gel za tuširanje

Sviđa mi se što Avon ubacuje ove kremaste gelove za tuširanje u Senses liniju. Baš su dobri svi, kremasti i fini. Miris ovog nije baš moj omiljen, ali sve ostalo je sasvim okej. Ne bih ga kupila ponovo, jer mi miris ne odgovara. Cena oko 150din.


 Naturals nourshment šampon za kosu sa medom i brusnicom

Ovaj šampon je namenjen za zimu, miris je pravi zimski i crveno narandžaste boje je, malo neobično za šampon. Ovo je vrlo bogat šampon koji stvarno oporavlja i omekšava kosu. Čitala sam na par mesta da su neki imali problem sa mašćenjem kose od ovog šampona, ali ja nisam primetila razliku. Kosu uvek perem na neka 3 dana. Imam i regenerator iz ove kolekcije koji još nisam potrošila. Pakovanje ima 250ml. Košta oko 150-200din i sigurno bih ga ponovo kupila kad malo izvrtim neke druge šampone.

Advance Techniques Insant Repair 7 šampon

Ovaj šampon je okej, možda malo više masti kosu i mislim da je dosta koncentrovan. Nekako pre mislim da je za nekog sa oštećenom ili fabranom kosom. Mislim da je zato i više odgovarao mami nego meni. Ali sasvim je u redu, i sigurno bih ga kupila opet. Cena je oko 200-300din.

Avon Care Cocoa Butter krema za ruke

Pisala sam o njoj ovde.  Predivna je kremica, i sada je koristim. Obožavam njen miris i teksturu i mislim da ću je kupovati do daljneg, sve dok je proizvode. Košta oko 100-150din.

Foot Works beautiful intezivna krema

Sasvim okej kremica koju je par meseci koristila moja mama, a ja sam je koristila pre toga. Fino hidrira i onako je za svaki dan. Ima neutralan miris. Volim foot works kreme za stopala i sigurno ću ih i dalje kupovati. Cena od 150 do 300din, zavisi kako kada.



Big&Darling maskara 

Odlična maskara, jedna od boljih iz Avona. Ova je mamina, ali ja sam je uzela pre par nedelja i razblažila je, pa sam je malo koristila. Daje fenomenalan volumen, po meni kao veštačke trepavice. Koristila sam je zato uglavnom uveče. Izuuetno je postojana i teško se skida, a ipak nije vodootporna. Jedna zanimljivost je da čak i ako ne uspete malo maskare da skinete, ona stoji i ne razmazuje se. Ova maskara se apsolutno nikada ne razmazuje, i ima vrlo zanimljivu četkicu. :) Kako produžiti vek maskari pogledajte kod Andree na kanalu klik. Kupila bih je opet. Košta oko 500 do 600din.

Avon care royal jelly krema za lice

Meni, sa samo 23 godine baš odgovaraju ove "obične" kremice. Probala sam 3 Avon Care kremice i sve su mi super. Ova je vrlo hidrantna i super je za zimski period. Pakovanje ima 100ml. Kupila bih je sigurno opet.
Košta oko 150-200din.


Ostalo


Albus Tri želje regenerator

Ovaj regenerator sam kupila u Univerexportu u Novom Sadu, nisam sigurna da li ih još negde ima u ponudi. Tijana sa bloga Sreća je zdravlje je pohvalila ovaj regenerator koji je koristila u mladosti, pa sam pri poseti NS odlučila da ga kupim. Meni se ne dopada miris, ni strukutra, jer je suviše redak. Mada, miriše na one frizerske proizvode, ali nisam baš oduševljena. Hidrirao mi je kosu i rašćešljavao, ali nekako mi je tu falilo još nešto. Neću ga više kupovati. Platila sam ga 90din. Koliko para, toliko muzike. :)

Lilly maska za kosu total repair

Ova maska takođe nema lep miris, pretežak je nekako. Za Lilly je proizvodi Still kompanije, pa sam mislila da je maska super, ali je ustvari kao regenerator. Okej je posao koji radi, ali nisam oduševljena. Ako se drži duže od pola sata previše zamasti i oteža kosu. I dalje ga malo imam, samo sam prebacila u drugo pakovanje. Ne bih je kupila opet. Plaćena je 150 din i ima 500ml.

Oriflame nature vruće ulje od kokosa

Obožavam ovo vruće ulje, koje se već našlo u empties postovima. Sjajno miriše i omekšava i nekako ojačava kosu. Ovo pakovanje meni traje za par korišćenja što je super. Ima 15ml i sigurno ću ga kupovati na akciji. Tada košta oko 100din.



Dove dezodorans Go Fresh

Ovo je jedan od mojih omiljenih dezodoransa. Sjajno miriše i nekako baš osvežava, a vrlo je efikasan. Nažalost ima aluminijum u sebi, pa ga koristim ponekad, ne stalno. Ovaj dezodorans se našao i Beauty Blogers Favoritima za 2014. godinu, pogledajte sve favorite ovde.

Uljani skidač laka za nokte

Nisam sigurna ni koji je proizvođač u pitanju jer mi se skinuo naziv. Koristila sam ga na putovanju, pa malo i kod kuće. Pakovanje ima 30 ili 50ml. Sasvim je okej, solidno skida. Kupila bih ga za put nekad. Košta manje od 100din.
Fa gel za tuširanje kakao puter i kokosovo ulje

Predivno miriše i fino radi svoju funkciju. Kremaste je teksure, a ja koristim neko vreme samo takve gelove. Ne isušuje kožu. Kupila bih opet sigurno neki Fa gel, kremaste teksure. Košta oko 150din.

Balea Urea krema za ruke

Ovu kremicu sam davno kupila, ali sam mislila da je masna, pa je nisam koristila. Mama je onda počela da je koristila, a ispostavilo se da je ona vrlo hidrantna, i za moj ukus čak i previše lagana. Koristila sam je i ja ponekad kod kuće, ali ne sviđa mi se ta retka struktura, mada odlično neguje ruke. Brzo se troši. Kupila bih možda neku drugu varijantu Balea kreme za ruke. Košta oko 150din.

 
Dontodent dm med care vodica za ispiranje usta

Volim ove vodice za ispiranje usta, a ove Dontodent su vrlo povoljne, a uz to kvalitetne. Ova ima malo čudak ukus, kao ona vodica kod zubara, pa možda ne odgovara svakom. Sada imam plavu varijantu, koja je menta ili slično i više mi se dopada. Kupila bih je sigurno opet.  Svakako preporuka, ja sam ovu platila 179din, a kštaju do 250din, za 500ml.

Mini Nivea krema

Ne volim nivea kreme jer ne mirišu lepo i preguste su, ali ovo pakovanje koje sam dobila prošle godine na dan zaljubljenih, kao promocija je poslužilo za skidanje šminke na putovanju. Toliko. Ne znam da li postoji uopšte ovakva mini varijanta na prodaju?

Oriflame univerzalni balzam kokos

Volim oriflame univerzalne balzame, ali sada su mi Avonovi Naturals mnogo bolji. Balzam je super za usne, zanoktice i suve delove. Stvarno dugo traje, a znate da ja obožavam kokos pa savršeno i miriše. Košta oko 200din i kupila bih nekad opet, sigurno.
Ebelin manji tuferi

Opet ebelin tuferi, a ove sam sačuvala da vidite da koristim i one u standardnoj veličini. Kupujem ih stalno. Mislim da su oko 100din.
Da li ste probale neki od ovih proizvoda? Kako vam se dopadaju?

Hvala na pažnji. :)

6 коментара:

  1. Jaoj 3 želje je meni super bio u mladosti i sad posle deset godina kada sam ga našla opet me je oduševio, potpuno isti efekat ima kao mnogo skuplji proizvod na mojoj kosi makar. Ova maska iz lilija mi uopšte nije odgovarala pa sam je prosledila dalje :).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znaš kako, za te pare je sjajan, ali mojoj kosi ne prija sve ukupno.. Mnogo boljih regeneratora ima za npr. 150din. :)
      E vala ja ću je potrošiti kad sam već krenula, trošim je sa mamom. :)

      Избриши
  2. Nažalost, ni meni nije prijao novi 3 želje.. Pre par godina jeste i dobila sam diiiivnu kosu sa njime, ali sad kada sam kupila ponovo, nešto se nismo složili. Nije bila onako rastresita i sjajna i zaglađena. Miris se meni sviđa, jeste malo neobičan, ali prija nakon svih onih voćnih :D Dove dezodoransi su standardno dobri, samo se po mirisima razlikuju. Moram nekoga da nahatam za Avon proizvode. Ova Baleina krema mi stoji na spisku pa sam pre par dana kupila onu 2u1 sa makadamija uljem i ona je masnija nesto od npr. Baleine sa kamilicom.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E super, sigurno ću onda probati tu Balea kremicu sa makadamija ulje. :)
      Ako hoćeš da ti preporučim neku od mojih Avon dama, javi mi se slobodno, imam ih po celoj Srbiji. :)
      Hvala na komentaru :)

      Избриши
  3. I meni se svidjaju Naturals losioni i Senses gelovi :) Probala sam nekoliko Naturals i AT sampona i ok su. Maskaru kupujem cim pre :) Dontodent (plavi) mi je bio grozan nazalost, ubijao me onaj otuzno-slatkasti ukus :/ Ali zato obozavam Ebelin tupfere i Oriflame balzame :) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni samo kremasti gelovi. :)
      Kako slatkast, moj je skroz mentol? Mislim da ima više plavih. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...