четвртак, 28. мај 2015.

Prelistavanje Avon kataloga, #C8, 2015. *noviteti

Zdravo svima. :)
Danas vam pišem o novitetima u C08 katalogu, kao što ste i navikli. Katalog je aktuelan od 28.05. do 17.06. U ovom katalogu nema toliko noviteta, ali svakako su noviteti vredni pažnje. Nadam se da ćete uživati da zajedno prelistamo i ovaj katalog. :)

Str. 2,3 Little Black Dress Eau Fraiche parfem

Novi član Little Black dress družine. Pakovanje ima 50ml. Po meni, najbolji do sada. Svež, a odvažan, nekako pravi letnji. Spada orjentalno-cvento-osvžavajuću kategoriju, i znam, čudna kombinacija ali baš to čini ovaj miris tako lepim. Kra se ga note limunovog ulja, ružičasti božur i mošusa. Usput, da li ste pre čuli za limunovo ulje? Predpostavljam da se dobija iz limunove trave. Miris me podseća na klasičan Little Black dress, po svojoj oštrini, odvažnosti, ali opet je miris za sebe i mislim da će pokupiti sve simpatije. Cena je 1199din, a iu to dobijete uzorak Luck La Vie parfema koji izlazi u sledećoj kampanji. Ako postanete avon dama, ovaj miris možete dobiti za 10 dinara.


Str. 6,7 Black Suede Sport toaletna voda

Ništa bez novog muškog mirisa. Novi član družine Black Suede. Pakovanje ima 75ml. Miris mi je nekak već viđen, liči mi na neke od mirsa iz avona. Miriše nekako klasično muški, uz notu osvežavajućeg, podseća me na neke kolonjske vode. Spada u drvenasto-citrusno-aromatičnu kategoriju. Note ovog mirisa citrusi, listovi žalfije i vetiver. I uz ovaj miris dobijate Luck La Vie uzorak, a cena je 1389din.


Str. 14 Kabuki četka

Baš sam se pitala kada će Avon izabaciti kabuki četku i evo je. Četka je napravljena od prirodne kozje dlake, a dimenzije su: visina 7 cm, a baza 2,5x2,5. Kvalitet Avon četkica i četki je sjajan, pa verujem da je i ova dobra. Cena je 569din.


 




Str. 51 Luxe Fabulous mat podloga za šminku

Namenjena je produžavanju trajanja šminke, lagana je i ujednačava ten. Ima 28ml. Pakovanje je lepo, elegantno i luksuzno. Baš me zanima dejstvo ove podloge, pa ako je neko probao nek se javi u komentarima. Cena je 1050din.



Str. 63 Big&Darling olovke za oči

 Mene ove olovke podsećaju na klasične glimerstick olovke, s tim što su u pitanju vodootporne forumule. Glimerstick krejoni su nešto suvlji, a za ove olovke Avon kaže da su kremaste, intezivne i da se ne razmazuju. Super novitet za leto. Pakovanje ima 0,28 g. Cena je 479din.



Str. 94, 95 Anew hydro-advance linija za hidrataciju

Neko će reći da će Nutra effects linija baciti u senku ovu novu Anew kolekciju, ali ja ne mislim tako. Anew linija je namenjena drugačijim korisnicima i svakako će naći svoj put to potrošača. Ova linija sadrži hidrantnu kremu sa spf 15 i noćnu gel kremu. Namenjena je svim starosnim dobima i omogućava dugotrajnu hidrataciju. Naglašeno je da je hidratacija i do 5 dana, ali to ne znači da ne treba 5 dana da stavljate kremu, već da omogućava takvu hidrataciju koju od neke druge kreme dobijete za 5 dana. Smanjuje isušivanje kože i čini ten blistavim. Namenjena je normalnoj koži, koja je sklona isušivanju. Mislim da će se sjajno ponašati i na kombinovanoj, posebno noćna gel krema. Nadam se da će izbaciti i okoloočnu kremu jer me ova linija vrlo privlači. Cena ovih kremica je 790din.




Str. 111 Clearskin gel za dubinsko pranje lica

Masku iz ove linije mnogi hvale, a sada je tu i gel koji dubinski čisti. Smanjuje sebum i pore. Ima 125 ml i crne je boje usled aktivnog uglja koji sadrži. Ja bih samo napomenula da ovaj gel mogu koristiti ljudi sa isključivo masnom kožom. Cena ovog gela je 319din.



Str. 121 Naturals linija sa ružom mentom i kamilicom

Nova linija za negu lica u okviru Naturals klekcije. Namenjena je osvežavanju i hidriranju kože. Mislim da je super za one sa normalnom do masnom kožom. Za one sa suvljim licem, mislim da ovakva hidratacija nije dovoljna. U liniji se nalaze lagana krema za lice od 75ml, maska od 75ml i sredstvo za čišćenje od 125ml. Svaki od njih košta 219din. 


 
Tu su naravno i nove nijanse, mirisi, promene pakovanja...ali to prosto nisu pravi noviteti.
Sve fotografije su preuzete sa oficijalnog Avon Srbija sajta.

Za kraj naravno modni dodaci.

















Kako vam se dopadaju noviteti? :)

Hvala na čitanju. :)

2 коментара:

  1. Анониман28. мај 2015. 22:56

    Auh, sta reci, sta izabrati od ovoliko novih lepota ?! Jedva cekam da dobijem katalog pa da na miru proucim sve :) Zanima me sve sto si od sminke / preparative nabrojala u postu :) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni su ove Anew kremice najzanimljivije. To nam namerno rade. :D Svaki put nešto novo, a ja ne znam šta bih pre. :) Pozdrav. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...