петак, 3. јул 2015.

Moja kupovina Avon #C09 #2015

Zdravo dragi moj. :)
 
Kako vam se dopada novi izgled bloga? Mislim da je ovako preglednije sve i lepše. Nije me bilo neko vreme jer je ispitni rok u punom jeku, ali imam par spremnih ideja za postove za vas. Svakako ne možemo zaobići kupovinu Avona, jer znam koliko vi volite da čitate ovakve postove. Meni se C9 baš dopao i kupila sam neke stvarčice, pa da ne dužim, krećemo.

*Lice*

Naturals gel za čiščenje lica sa rusom travom

Ovu kolekciju mi je naša beauty trenerka sa zone davno preporučila, a ja nikako da isprobam. Ova kolekcija nema alkohol među sastojcima, a gel miriše na Baby Chico proizvode, mislim da je to taj miris. Lično obožavam te bebeće mirise i ovaj gel mi stvarno prija. Ima 100 ml, skroz je providan i naravno gelasta tekstura je u pitanju. Nežan je, ali fino čisti tako da bih ga preporučila svima sa normalnom i suvom kožom. Platila sam ga 119din.


Avon Care krema za lice sa alojom

Kao što znate volim Avon care kremice za lice, super hidriraju, lagane su i zgodne su za stalno mackanje. Ovu do sada nisam probala jer se pojavila tek pre koju kampanju, a kupila sam je zbog umirujućeg efekta. Planiram da je koristim na letovanju, nakon plaže. Ima 100 ml, a platila sam je 179din.



Sun+ krema za lice spf 15

Ovu kremu sam i prošle godine nosila na letovanje, mislim da je sjajna i ako želite recenziju pišite mi u komentarima. Ima 50ml, efekat hlađenja, a plaćena je 449din.



*Kosa i telo*

Advance Techniques vruće ulje u ampulama sa agranovim uljem

Volim inače ova vruća ulja, a ovo nikako da isprobam. Čak je i izbačeno iz kataloga, tako da sam ga totalno zaboravila. U kutijici dobijete 2 amuple od po 15ml. Stavite u posudu sa vrelom vodom ampulu na minut, otvorite i nanesete na mokru kosu pre pranja. Posle sve normlano, šamponiranje, regenerator... Možete ih držati par minuta, može i duže, verovatno je jači efekat ako ulje ostane na kosi 1h npr. U neto ponudi za avon dame ovo pakovanje platila sam 359din. Ova plava se baš teško slika mojim aparatom, tako je bilo i sa maskom iz ove kolekcije.


Advance Techniques BB regenerator za kosu

Ovo je novi regenerator koji izlazi u kampanji C10, ali ja kao lider sam mogla da ga nabavim unapred. Trebalo bi da obnovi kosu i dovede je do perfekcije, videćemo. U ovoj kolekciji postoje i šampon, maska, leave in regenerator. Gušće je teksture, i ima 250ml. Platila sam ga 248din, plus na to kao lider u klubu imam 40%.


 

Planet spa maska za kosu Amazonian Treasures i puter za telo Caribbean Escape

Bila je super akcija, dva planet spa proizvoda 829din. Svakako sam htela ovu masku, jer nikada nije na akciji ovolikoj, a probala sam je prošle godine i mislim da je super. Miriše bogovski. Puter je iz nove kolekcije sa prahom bisera, namenjen je dubinskoj hidrataciji, a kako volim ove putere htela sam da probam novitet. I maska i puter imaju po 200ml.




Šta ste vi kupili u C09 katalogu?

Hvala na čitanju. :)

5 коментара:

  1. Baš su ti lepi noviteti, mene kao i uvek Spa najviše privlači :). Poslednji proizvod koji sam kupila bila je njihova fantastična baza za senku. Hoće li biti recenzije gela za umivanje? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Takođe, uvek me najviše privlači Planet Spa. :)

      Ja sam tu bazu imala davno, ali se za mesec dana odjednom sasušila. Verovatno nešto nije bilo u redu, tako da sam je bacila. I od tada se ne usuđujem da je opet kupim.

      Biće, samo još malo da istestiram. :)

      Избриши
  2. Cao zelela bih recenziju za tu kremicu sa zf 15 :) kupila sam argan serum za kosu da ga imam u zalihama, trenutno koristim instant repair 7 ali se bas brzo trosi, onu 3 u 1 turpiju za stopala, ona dva nova laka za nokte sun glow i ruzeve ultra beauty-sunset i perfect kiss-berry smooch.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I planirala sam recenziju te kremice, jer je kupujem već drugi put, tako da sam skupila utiske. :)
      Što se brzo troši insant repair? Kakav je? Jel inače brzo trošiš serume njihove, ili samo taj ?
      Super kupovina. :)

      Избриши
    2. Meni je npr. onaj zeleni neuporedivo duze trajao jer je ovaj bas redji, ali je dobar, oprastam mu. :) Svi mi kazu da su mi se prolepsale lokne a nista drugo nisam promenila, tako da je od njega. :) Serumi i ruzevi su im zaista odlicni, a vise nego povoljni.

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...